Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Lise arkadaşlaım gelcek, atla gel seni de götüreyim :KK51:
A-a ama sen İzmit e gelirsen sevgülüne koşarsın hemen :63:

vay yeni gelin, hoşgeldin, nerelerdesin sen.

Lunna acalrım demişti.
Nerde o.
Gelsin açsın çabbık :KK53:
hee evett koşarım tabisiii :63: :KK1:
poff bende bi yere gitcemmmm :KK36:

açtım kollarımı doladım beline kollarımıı:KK76::KK76: neyse devamını yazmıyorum herkese mahremimi açamiyciğim:KK53::KK53:

sanırım bu işe el atmamın vakti geldi :KK53::KK53: bugün de eller kollar çalışıyo :KK1: du bi düşünelim :KK31:

evet güzel bir isim bulalım da açalım topiğii :KK76:

pofff uçak bileti aldım müdüree yanlış havaalanına kesmişler bende unutmuşum belirtmeyi ne yapacağum şimdiii :18:

hele bi lunna gelsin ama o gelene kadar bi şeyler düşünelim. nasıl bi isim olmalı bebek ona göre düşünelim derim ben:KK51: kanka olduk geyiğin dibine vurduk:KK53::KK53: mesela olabiler mi ?
-Yes makara yes gırgır nasıl :KK52:
Ayy salak salak şeyler geliyo aklımaaa :KK9::111:

evet evet orijinal bişey olsun :21:
yalnız kalmayalım sonra gören dayanamayıp gelsin :KK23:
hadi herkes düşünsün fikir annesi kim olacak bakalım :KK52::KK52:
Hocam, senden güzel bişyler çıkar gibi geliyo bana , çalıştır saksıyı :KK53::KK53:
yani misafir derken onun kardeşleri gelip kalıyorlar bende 3 gündür bende diğer,ide geçen hafta bendeydi .

sonra gerçek misafir olarak dün eşimin 2 arkadaşını aldım ama çok yorulkdum ya yarında annemleri alacağım bakalım başladık artık almaya :)

E hadi bakalım, kolay gelsin. :KK1:
Tek başına kolay olmaz.

hele bi lunna gelsin ama o gelene kadar bi şeyler düşünelim. nasıl bi isim olmalı bebek ona göre düşünelim derim ben:KK51: kanka olduk geyiğin dibine vurduk:KK53::KK53: mesela olabiler mi ?

sudecim hoş geldin sen evliliğinde gün atarken ben de düğünüme gün sayıyorum:KK31::KK31:

kübra sevgilin daha önce yoklamaya gitmiş mi? ya da üni. mezunu mu? kız korktum hee nişanlım mezun oldu olalı daha askerlik yolu bilmedi düğünden sonra bi sürprizle karşılaşmasak:KK14::KK14:

yok canım hiç gitmedi yoklamaya 2yıllık üni menzunu dışardan 2 yıl daha okucak canım bence bi gidip sorgulatmakta fayda var benimki faxlamış evragını okuyacagım diye canım

hoşbulduk canım hadi bakalım herkes evlensin :) nasıl hazırlıklar ne alemde heyecan var mıu
olmaz mı:KK16: hazırlıklar hızla devam ediyor evin büyük bi kısmına karar verdik benim istanbula gitmem bekleniyo sadece:21: gelinlik içinde ayın 20 sinde tekrar gidicem moda evine katalogtan beğendiğim bikaç model vardı onlar gelicek ona göre başlıcaz provalara. dünde nişanlım düğün yeri için gitmiş bikaç yerle görüşmüş 3 ünden birine karar vericez en son evi temizleyip eşyalarımızı yerleştiricez inşallah:KK16::KK16:
hee evett koşarım tabisiii :63: :KK1:
poff bende bi yere gitcemmmm :KK36:

evet güzel bir isim bulalım da açalım topiğii :KK76:

pofff uçak bileti aldım müdüree yanlış havaalanına kesmişler bende unutmuşum belirtmeyi ne yapacağum şimdiii :18:
değiştirme şansın var diye biliyorum orada rezervasyon numaranla bileti görüntüle orda bi yerde uçuş değişikli yazması lazım. olmazsa müş. hiz. ara canım.

herkese merhaba =) Nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır :21:
şu profil resmini görünce üzülüyorum nedense:KK14:

Ara düzelttir. :44:

değiştirme şansın var diye biliyorum orada rezervasyon numaranla bileti görüntüle orda bi yerde uçuş değişikli yazması lazım. olmazsa müş. hiz. ara canım.

şu profil resmini görünce üzülüyorum nedense:KK14:

anlaşmalı turizm şirketiyle çalışıyoruz canım söyledim yenisi kesilicekte üstüne fark çıkarsa ne olucak bilmiyorumm :KK19:

bende üzülüyorum kızz :KK14:

yok canım hiç gitmedi yoklamaya 2yıllık üni menzunu dışardan 2 yıl daha okucak canım bence bi gidip sorgulatmakta fayda var benimki faxlamış evragını okuyacagım diye canım
benim nişanlımda yüksek lisansa başlıcak aslında da yine bi gitsin baksın istiyorum ama hiç zamanı olmuyo hem düğün hem iş telaşı :KK14:

-Yes makara yes gırgır nasıl :KK52:
Ayy salak salak şeyler geliyo aklımaaa :KK9::111:

Hocam, senden güzel bişyler çıkar gibi geliyo bana , çalıştır saksıyı :KK53::KK53:

E hadi bakalım, kolay gelsin. :KK1:
Tek başına kolay olmaz.
olabilir aslında bebek:KK51: aklına gelen her türlü saçmalığa açığım :KK53::KK53: hiçbi şey olmamasından daha iyi

anlaşmalı turizm şirketiyle çalışıyoruz canım söyledim yenisi kesilicekte üstüne fark çıkarsa ne olucak bilmiyorumm :KK19:

bende üzülüyorum kızz :KK14:

onu bilemiciim işte bebek ben pegasustan öyle yapıyodum ama fark çıkıyodu o da şundan mesela bileti 10 gün önce almış alıyodum sonra bi aksilik çıkıyo gidemiyodum başka güne erteleyince fark çıkıyodu. şimdi nasıl olur bilemem

benim nişanlımda yüksek lisansa başlıcak aslında da yine bi gitsin baksın istiyorum ama hiç zamanı olmuyo hem düğün hem iş telaşı :KK14:

olabilir aslında bebek:KK51: aklına gelen her türlü saçmalığa açığım :KK53::KK53: hiçbi şey olmamasından daha iyi

tospacım anlıyorum seni ama bence bi gidip bakması gerekiyo hemen gitti geldi benimki mesela oda çalışıyo canım evlenince sorun çıkmasınndansa bence

İftardan sonra açalım bence topiği.
Şimdi kutlama da yapılmaz. oruç oruç :KK1:
dimi ya içer gibi yap panpaa:KK53::KK53: hani var ya haberim yokmuş gibi çek panpa diye bi geyik :KK53::KK53:
tospacım anlıyorum seni ama bence bi gidip bakması gerekiyo hemen gitti geldi benimki mesela oda çalışıyo canım evlenince sorun çıkmasınndansa bence
kız ehliyeti alması lazım sıkıntı oluyo ehiyetsiz trafiğe çıkması ama ona bile kaç zamandır dürtüklüyorum daha gidemedi:KK14::KK14:

Evett ama şöyle güzel bir isim olmalıı , aklıma da gelmiyoo kii :KK53:

iftara dahaa pihuvv çok var buluruz yaa:KK51:

X