Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ne oluyo kız beğeni yağmuruuu :KK1:

Var da pek kullanmıyorum canımm burası daha keyifliii :KK55::KK55:

daha keyiflide canım yani burda yazdıgın msjlar çogu kez iletilmiyo neyse canlar ben kaçıcaam bırazdan fazla kaynatmayın bensiz haftasonu girebilirsem grş öptüm hepinizi:)

Ben çıkıyorumm kızlarrr :KK3: İnşallah pazartesi güzel haberlerle gelirimmm:KK16:
Tahmin ettiğiim sürpriz olursa yarın akşamm hemen yazarımmm :KK16:
Morinciimmm inşallah sendende hayırlı haberler gelirrrrrrrrr :KK19:
Kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz :KK54::KK54:

Hayırlı haberler yaz buraya allah gonlune gore versın ınsallah :) sende kendıne ıyı bak tatlıım :)

canım bizim buluşma iptal oldu sen hayırlı haberle gel oda yeter bize:/:/

annemin dayısı vefat etmiş annem sinopa gidiyor yolda şuan haftasonu ev bana kaldı babam var kardeşim var çıkmam çok zor .. ama pazartesi akşamı buluşuruz belki. bir söyliyeyimde trip atarsa kavga ederiz belli olmaz:)

Basınız sagolsun canım :/

canım bizim buluşma iptal oldu sen hayırlı haberle gel oda yeter bize:/:/

annemin dayısı vefat etmiş annem sinopa gidiyor yolda şuan haftasonu ev bana kaldı babam var kardeşim var çıkmam çok zor .. ama pazartesi akşamı buluşuruz belki. bir söyliyeyimde trip atarsa kavga ederiz belli olmaz:)

başınsagolsun morincim

:KK14:
Hadi bakalım ne zmna düşünüyosunuz tarihi:KK16: Ben çok uykusuzum tatlm ya gözlerim kapanıyo fenayım

ya 14 eylül ya da temmuzun herhangi bi günü canım bugün düğün mekanı için yer bakıcak nişanlım fiyat alıcak. aklımızda bi yer var internetten gösterdi bana da beğendim boğaz manzaralı :KK16::KK16:

sen niye uykusuz kaldın bakım kuşum

Son düzenleme:
:KK14:

ya 14 eylül ya da temmuzun herhangi bi günü canım bugün düğün mekanı için yer bakıcak nişanlım fiyat alıcak. aklımızda bi yer var internetten gösterdi bana da beğendim boğaz manzaralı :KK16::KK16:

sen niye uykusuz kaldın bakım kuşum

Vaaay boğaz manzaralı demek. İsmi ne bakayım bende internetten
Kardeşim hasta tatlm ateşleniyo o yüzden bikaç gecedir uyku yok bizim. Bi de normalde de oruçluyken uykusuz oluyorum.

Vaaay boğaz manzaralı demek. İsmi ne bakayım bende internetten
Kardeşim hasta tatlm ateşleniyo o yüzden bikaç gecedir uyku yok bizim. Bi de normalde de oruçluyken uykusuz oluyorum.

çamlıcada hacegan diye bi yer canım. geçmiş olsun fıstık allah acil şifa versin:26: bende sahurdan sonra bi yatıyorum kalakamıyorum zar zor onun dışında çok şükür zorlanmıyorum:KK31:

X