Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eylül kız aynı şeyi sormuşuz :KK53::KK53: sosyal bi araştırma peşindeyim ilk araştırma konumsa "uzun süreli ilişkilerin evlilik üzerindeki etkileri":KK53::KK53::KK53:
işsiz miyim neyim hayır bi sürü işim var ama sadece bi işle uğraşmak bana göre değil aynı anda bikaç iş yapmam gerek:KK53::KK53:
aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :KK9::76:

eylül kız noluyoo ikidir aynı şeyleri yazıyoruz :KK53::KK53: bi de evlilik teklifi bi kızın aklına gelebilecek ilk şey bence:KK53::KK53: ben olsam ilk aklıma o gelirdi yaneee:KK76::KK76:

bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr :KK76::KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
elif merhaba:KK3: 7 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmanızın farklı bi etkisi oldu mu ilişkinizde? ilgi alanıma giriyo da uzun süreli ilişkiler:KK1: bizde nişanlımla evlenince 6. yılımıza girmiş olucaz acaba nötr bi etkisi var mı evliliklerde uzun süren ilişkilerin merak ettim:KK31:

hay ağzına sağlık. bende sormak istedim bunu ama daha yeni geldi biraz kaynaşalım öyle sorarım demiştim :KK53:

ayy çok sevindim tatlımmm :KK19:allah daim etsinn mutluluğunuzuuu :KK16::KK16:

birazdan çıkıyorum ama sen detayları anlattt gelince okuyacağımmm :21::21:
Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm:KK16:
ohhh sevndm kuzuummmmmmmmmm
belliydi zaten barışacağınz :KK1::KK1:

Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim:KK1:

hmm bence sen davanda haklısın baban ben size haber verdi zannediyordum der babana brşey sorarsa ki çocuk gibi gidip babana seni şikayet edecek değil ya :):):)

ohh iyiki gönderilmişsin oraya . aldığı ahların karşılığı bile değil senin yaptığın az bile ama kalanını Rabbim verir zaten ona .işte böyle senin gibi kulları aracılığı ile :KK1:
kız yapmışlığı var onuda hee:KK53::KK53: zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz:KK53::KK53: var öyle saçmalıkları bu adamın:KK53:
araştırma merkezi kurun bari :KK53::KK53:

hemen ilginizi çeknce nasıl da merk ediyosunuz :KK1::KK1:
sıkıntılıyım yavrum göz kapaklarım ağırlaştı eğlence arıyorum kendime:KK53::KK53:

aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :KK9::76:

bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr :KK76::KK76:
hadi bakalım ilk fırsatta gir yaz neymiş o sürprizi bakalım:KK31:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:KK52::KK52::KK52:

lunnammmmmm gülüşünden belli zaten ohh çok şükür size de böylesi yakışırdı küslük neymiş :KK20:

Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm:KK16:

Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim:KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:hep öyle olur zaten bilmiyo musun heheheh
ama sizinkilere rezil olması kötü olmuş o balkon olayı açıkladı mı onu :44:

kız yapmışlığı var onuda hee:KK53::KK53: zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz:KK53::KK53: var öyle saçmalıkları bu adamın:KK53:

:KK20:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: yok artık yaaa iş bu iş okul müdürü yada öğretmen falan zannetti kendini heralde :KK1:

iyi ozaman madem sorarsa babanda ben söyledi zannediyordum ne bileyim desin .. hey allahım yaaa:KK9: cins adam :KK4::KK4::KK4:

X