- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.841
msj alışkanlığı yanındaydım bugn biraz dha sakınleşmiş sanırım dha iyiydi yalan kötü bişey güwenini sarstım keşke zamnı geri alabilseydim
üzülme cnm herşey olacağına varır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msj alışkanlığı yanındaydım bugn biraz dha sakınleşmiş sanırım dha iyiydi yalan kötü bişey güwenini sarstım keşke zamnı geri alabilseydim
aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :76:eylül kız aynı şeyi sormuşuz sosyal bi araştırma peşindeyim ilk araştırma konumsa "uzun süreli ilişkilerin evlilik üzerindeki etkileri"
işsiz miyim neyim hayır bi sürü işim var ama sadece bi işle uğraşmak bana göre değil aynı anda bikaç iş yapmam gerek
eylül kız noluyoo ikidir aynı şeyleri yazıyoruz bi de evlilik teklifi bi kızın aklına gelebilecek ilk şey bence ben olsam ilk aklıma o gelirdi yaneee
dalmışım video izlemeye aklımdan çıkmış birden burası
noliyiiiiiiiiiiiiiiiiiii :44:
araştırma merkezi kurun bari
hemen ilginizi çeknce nasıl da merk ediyosunuz
lunnaaaaaaaaaaaaa
gelişme var mı kuzum merk ettik
bende diyorum aşağıdada gözüküyor nere daldı bu kız
Çağırdığını duydum damladım hemen
Kızlar biz dün akşam barıştık
Çağırdığını duydum damladım hemen
Kızlar biz dün akşam barıştık
elif merhaba 7 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmanızın farklı bi etkisi oldu mu ilişkinizde? ilgi alanıma giriyo da uzun süreli ilişkiler bizde nişanlımla evlenince 6. yılımıza girmiş olucaz acaba nötr bi etkisi var mı evliliklerde uzun süren ilişkilerin merak ettim
Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndmayy çok sevindim tatlımmm allah daim etsinn mutluluğunuzuuu
birazdan çıkıyorum ama sen detayları anlattt gelince okuyacağımmm
ohhh sevndm kuzuummmmmmmmmm
belliydi zaten barışacağınz
ayy bende buna benzer sordum az önce gördün mü kızz
evet canımm hatta sabah tospaa ya diyorum ki evlenme teklifimi edicek acepp :90:
bende merak ediyorum inşallah güzel bişeydirrr
kız yapmışlığı var onuda hee zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz var öyle saçmalıkları bu adamınhmm bence sen davanda haklısın baban ben size haber verdi zannediyordum der babana brşey sorarsa ki çocuk gibi gidip babana seni şikayet edecek değil ya :):):)
ohh iyiki gönderilmişsin oraya . aldığı ahların karşılığı bile değil senin yaptığın az bile ama kalanını Rabbim verir zaten ona .işte böyle senin gibi kulları aracılığı ile
sıkıntılıyım yavrum göz kapaklarım ağırlaştı eğlence arıyorum kendimearaştırma merkezi kurun bari
hemen ilginizi çeknce nasıl da merk ediyosunuz
hadi bakalım ilk fırsatta gir yaz neymiş o sürprizi bakalımaynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :76:
bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm
Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim
hay ağzına sağlık. bende sormak istedim bunu ama daha yeni geldi biraz kaynaşalım öyle sorarım demiştim
kız yapmışlığı var onuda hee zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz var öyle saçmalıkları bu adamın
tez canlıyım napim sordum hemen
yok artık yaaa iş bu iş okul müdürü yada öğretmen falan zannetti kendini heralde
iyi ozaman madem sorarsa babanda ben söyledi zannediyordum ne bileyim desin .. hey allahım yaaa cins adam