-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.201
gizliden ara sövv adam değilmişsin sana harcadığım zamana acıyorum de kapat teli falan bak gör
sonra ne olcak
ağlamaktan diyeemem ki onlarıuyuz oluyorum bu huyuma ağlamaktan konuşamam bile canımm anca mesaj da sayabilirim ağlamadan
ağlamaktan diyeemem ki onlarıuyuz oluyorum bu huyuma ağlamaktan konuşamam bile canımm anca mesaj da sayabilirim ağlamadan
lunnam ne zaman almış ki?:44:
o zmn şmdi biraz ağla sakinleşince ararsn canım
allahından bulsun sana şu çektirdiklerini elbet rabbim sorar hesabını kuzum
allaha havale et ya
mesaj atma.
önce araa.
sonradan aklına gelirse mesaj atarsın
Eveeeet salı günü sipariş verdim ve 1 saat önce aldım kargomu. Ama 2 tanesi iade gidecek
sağolun kızlar allahından bulucak elbet gözyaşlarım karşılıksız kalmıycak
çook şaşırdım bir zaman sonra da beni silerse face den hiiç şaşırmam allah büyükk ama :105:
nasıl malı
bedeni mi olmadı yoksa beklediğin gibi çıkmadığın için mi gönderiyosn kuzum iadeyi ?
Tatlım gömleklerden biri çok uzun elbise gibi oluyo akşama bi deniycem topukluyla iyi durursa bırakıcam ama büyük ihtimalle geri gidicek. Bi tunikte aynı elbise ve yakası çok kötü duruyo diğer ikisi iyi hatta buraya resmini koyduğum sarı gömlek var ya o harikaymış ya pek içime sinmeden almıştım ama bayıldım. Bunları geri verip başka renginden alıcam hatta.
Eveeeet salı günü sipariş verdim ve 1 saat önce aldım kargomu. Ama 2 tanesi iade gidecek
bende çarşamba sipariş ettim.3 gün olmuş bgün.seninki çabuk geldi:44:
beğendin mi peki diğerlerni
o sarı gömleği bulamadım bnde almak istiyodumm sarı bişi
haftasonu girdi bizim araya büyük ihtimal ikimizinkini de pzrtesi verirler kargoya boncuum
bende çarşamba sipariş ettim.3 gün olmuş bgün.seninki çabuk geldi:44:
beğendin mi peki diğerlerni
Direk tunik diye gir orda 1-2 sıra altta. Önü kısa arkası uzun olanlardan
https://www.tozlugiyim.com.tr/u-kol_apoletlI_on_dugmelI_tunIk-162860.html burda işte. Fotoğrafta o kadar hoşlanmamıştım ama beğendim ben kuzum
hepsiburada. ya merak saldım şimdi.
orayı karıştırıyorum şuan
Direk tunik diye gir orda 1-2 sıra altta. Önü kısa arkası uzun olanlardan
https://www.tozlugiyim.com.tr/u-kol_apoletlI_on_dugmelI_tunIk-162860.html burda işte. Fotoğrafta o kadar hoşlanmamıştım ama beğendim ben kuzum
Seninde kargoya vermişlerdir belki kontrol ettin mi. Beğendim tatlım. Zaten daha öncede alışveriş yaptım o siteden. saat flnda almıştım. Ben problem yaşamadım şimdiye kadar. Şimdi 2 tanesini boyu uzun olduğu için iade edicem. Yoksa mallar iyi.
boyu daha kısa göstermez mi kuzum arkadan uzun olunca gerçi topukluyla giyersin
Arkası çok uzun değil mi?:44:
Önden çok güzel gözüküyo.
güle güle giy sarışınım
Seninde kargoya vermişlerdir belki kontrol ettin mi. Beğendim tatlım. Zaten daha öncede alışveriş yaptım o siteden. saat flnda almıştım. Ben problem yaşamadım şimdiye kadar. Şimdi 2 tanesini boyu uzun olduğu için iade edicem. Yoksa mallar iyi.
beğendiysen kestiriver terzide gitsn