Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yok görücü usulü falan değil arkadaşlarımızın nikahında tanıştık ilk görüşte aşık olduk ailelerimizde çok iyi anlaştı :)
bi tane daha yıldırım aşkı:KK53::KK53: maşallah size de
Temmeli döndüm , daha sonra bir Romeo ıle tanıştım ve mayısta evlendim :))

ouvvv maşallah:nazar::nazar: yıldırım düğünü olmuş sizinkisi:KK1::KK1: mutluluğunuz daim olsun

Merhaba kızlarr nasılsınızz :KK19:

benim ki hala mesaj falan atmadıı vee face de benim sildiğim kızları hemen eklemiş , onlarda resimlerini beğenmişler ordan gördüm :105::105::96:

Tosbik tırrım tırrım buluşmaya gitti :KK53:

Diğerleri nerde? :KK19:

geldm bgn biraz sıkıldım gibi ndense :44:

benim ki hala mesaj falan atmadıı vee face de benim sildiğim kızları hemen eklemiş , onlarda resimlerini beğenmişler ordan gördüm :105::105::96:

sil bence onu hep sni gıcık etmek için yapıyo sil ki

.öt olsun :KK53:
sapıtırsın bak gör hem sana görmemek de iyi gelir
hatta sil ve dondur faceni

geldm bgn biraz sıkıldım gibi ndense :44:

bende çok sıkıldım.
eve gittim.dolaştım dışarda.demin geldim. kimsede yok :KK14:

bence arasın..:KK31:

nee :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bu kadarıda fazla artık.
bence ara
- sen napmaya çalışıyosun? de bence.

evett çok zor tutuyorum kendimi yanlış bir şey yapmamak için buraya yazdım size bir sorayım dedim anlayın beni , bir tane kız ismi var yeni resimlerini , ve dün bir söz yazmış değişik onu falan beğenmiş ellerim titriyoo :KK14::KK14:

:) kızlar ben çıkıyorum şimdilik benden sıkılmadıysanız yine konuşuruz :)
güle citron yine gel:KK34:

Tospiğimmmm.:KK3:

son 1 saat :KK16:
son yarım saat 5 dk ya çıkıyorum kendime bi çeki düzen veriyim havaalanına gidicem:KK16::KK16: sanırımmmm çok heyecanlıyımm:KK53::KK53:

Tosbik tırrım tırrım buluşmaya gitti :KK53:

Diğerleri nerde? :KK19:
buradayımm heyyy:KK3::KK3:

eylülcüm durumu okudum ama son bi kez konuş ve bitir ama bu sefer ağzına geleni söyle içinde bi şey kalmasın o bunu hak ediyo madem bitirdi adam olsun azıcık erkek olsun söylesin bunu.

bende çok sıkıldım.
eve gittim.dolaştım dışarda.demin geldim. kimsede yok :KK14:

bence arasın..:KK31:

evett çok zor tutuyorum kendimi yanlış bir şey yapmamak için buraya yazdım size bir sorayım dedim anlayın beni , bir tane kız ismi var yeni resimlerini , ve dün bir söz yazmış değişik onu falan beğenmiş ellerim titriyoo :KK14::KK14:

hiç gerek yok arasın diye yapıyo bunları zaten
bakma eylülüm girip bakma profiline diyorum ya dondor faceni hem bakmaman için sana da engel olur
o da şaşırır umrunda değilsin baksana insan olan arar eylül bitti der ama bu hiçbişey yapma eğilimi göstermiyo aksine daha da şerefsizleşiyo

ben olsaydım;

arardım.
hayırdır? derdin ne senin? vs vs. gibi laflar ederdim.
baktım hala atarlı konuşuyor, sinirimi hepten bozuyor..
okkalı bi küfür yapıştırır.kapatırdım telfonu.
face imi de dondururdum.

sonra sen sağ ben selamet.

:KK31::KK31::KK31:

bakma eylülüm girip bakma profiline diyorum ya dondor faceni hem bakmaman için sana da engel olur
o da şaşırır umrunda değilsin baksana insan olan arar eylül bitti der ama bu hiçbişey yapma eğilimi göstermiyo aksine daha da şerefsizleşiyo

Sen olsaydın..
kızları ekledğini görüp aramaz mıydın?
ki sen eklmesine gerek yok, dk başı aramıyor muydun akıllı..
Empati kur.
bu kez eylül aramakta haklı.

ben çıkıyorum kızlarrrrrrr seviyorum hepinizi aşkıma gidiyoreeeeeeee:KK76::KK76::KK76::KK52::KK52:
mutluyumm çok heyecanlıyım sanki ilk buluşmamız çaycı abla diyo ki yerinde duramıyopsun cok belli hyecanın nanaklarım niye al al oluyo daaa:KK53::KK53: neyse ben kaçtımm :KK54::KK54::KK54:
eylülüm üzülme dediği yap def et şunu hayatından ama içindekileri kus:KK34:

:

eylülcüm durumu okudum ama son bi kez konuş ve bitir ama bu sefer ağzına geleni söyle içinde bi şey kalmasın o bunu hak ediyo madem bitirdi adam olsun azıcık erkek olsun söylesin bunu.

haklısınız kızlar ama arasam ben olduğumu görünce açmaz , mesaj atsam lady nin dediği gibi atayım diye yaptığı için bak sen attın deyip cevap bile vermez daha çook kahrolurum :KK14:

face dondurursam da çatlarım meraktan ne yapıyo görmek isterim ne yapacağımı bilmiyorumm moralim alt üst oldu birden , evet adam gibi arayacağına bana mesaj attırmak için neler yapıyo bunları yaptıgına inanamıyorum çok şaşırdım ağzıma geleni saymak istiyorumm evett :KK43::KK43:

kızları eklemek için şifresini değişti demekk o kız ismini de hiç görmemiştim ama eski arkadaş listesinde yoktu kimki acabaa :KK43:

tospaaa bu arada allah kavuştursun az kalmış kuzumm doya doya tadını çıkarrrr :KK19::KK19:

haklısınız kızlar ama arasam ben olduğumu görünce açmaz , mesaj atsam lady nin dediği gibi atayım diye yaptığı için bak sen attın deyip cevap bile vermez daha çook kahrolurum :KK14:

face dondurursam da çatlarım meraktan ne yapıyo görmek isterim ne yapacağımı bilmiyorumm moralim alt üst oldu birden , evet adam gibi arayacağına bana mesaj attırmak için neler yapıyo bunları yaptıgına inanamıyorum çok şaşırdım ağzıma geleni saymak istiyorumm evett :KK43::KK43:

kızları eklemek için şifresini değişti demekk o kız ismini de hiç görmemiştim ama eski arkadaş listesinde yoktu kimki acabaa :KK43:

tospaaa bu arada allah kavuştursun az kalmış kuzumm doya doya tadını çıkarrrr :KK19::KK19:

gizliden ara sövv adam değilmişsin sana harcadığım zamana acıyorum de kapat teli falan bak gör
sonra ne olcak

X