- 5 Temmuz 2013
- 29
- 7
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.181
Temmeli döndüm , daha sonra bir Romeo ıle tanıştım ve mayısta evlendim :))
ne kadar güzel Allah mutlu mesud etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi tane daha yıldırım aşkı maşallah size deyok görücü usulü falan değil arkadaşlarımızın nikahında tanıştık ilk görüşte aşık olduk ailelerimizde çok iyi anlaştı :)
Merhaba kızlarr nasılsınızz
benim ki hala mesaj falan atmadıı vee face de benim sildiğim kızları hemen eklemiş , onlarda resimlerini beğenmişler ordan gördüm :105::105::96:
Tosbik tırrım tırrım buluşmaya gitti
Diğerleri nerde?
benim ki hala mesaj falan atmadıı vee face de benim sildiğim kızları hemen eklemiş , onlarda resimlerini beğenmişler ordan gördüm :105::105::96:
geldm bgn biraz sıkıldım gibi ndense :44:
sil bence onu hep sni gıcık etmek için yapıyo sil ki
.öt olsun
sapıtırsın bak gör hem sana görmemek de iyi gelir
hatta sil ve dondur faceni
nee
bu kadarıda fazla artık.
bence ara
- sen napmaya çalışıyosun? de bence.
güle citron yine gel:) kızlar ben çıkıyorum şimdilik benden sıkılmadıysanız yine konuşuruz :)
son yarım saat 5 dk ya çıkıyorum kendime bi çeki düzen veriyim havaalanına gidicem sanırımmmm çok heyecanlıyımmTospiğimmmm.
son 1 saat
buradayımm heyyyTosbik tırrım tırrım buluşmaya gitti
Diğerleri nerde?
bende çok sıkıldım.
eve gittim.dolaştım dışarda.demin geldim. kimsede yok
bence arasın..
evett çok zor tutuyorum kendimi yanlış bir şey yapmamak için buraya yazdım size bir sorayım dedim anlayın beni , bir tane kız ismi var yeni resimlerini , ve dün bir söz yazmış değişik onu falan beğenmiş ellerim titriyoo
evett çok zor tutuyorum kendimi yanlış bir şey yapmamak için buraya yazdım size bir sorayım dedim anlayın beni , bir tane kız ismi var yeni resimlerini , ve dün bir söz yazmış değişik onu falan beğenmiş ellerim titriyoo
hiç gerek yok arasın diye yapıyo bunları zaten
bakma eylülüm girip bakma profiline diyorum ya dondor faceni hem bakmaman için sana da engel olur
o da şaşırır umrunda değilsin baksana insan olan arar eylül bitti der ama bu hiçbişey yapma eğilimi göstermiyo aksine daha da şerefsizleşiyo
sil bence onu hep sni gıcık etmek için yapıyo sil ki
.öt olsun
sapıtırsın bak gör hem sana görmemek de iyi gelir
hatta sil ve dondur faceni
:
eylülcüm durumu okudum ama son bi kez konuş ve bitir ama bu sefer ağzına geleni söyle içinde bi şey kalmasın o bunu hak ediyo madem bitirdi adam olsun azıcık erkek olsun söylesin bunu.
hiç gerek yok arasın diye yapıyo bunları zaten
bakma eylülüm girip bakma profiline diyorum ya dondor faceni hem bakmaman için sana da engel olur
o da şaşırır umrunda değilsin baksana insan olan arar eylül bitti der ama bu hiçbişey yapma eğilimi göstermiyo aksine daha da şerefsizleşiyo
haklısınız kızlar ama arasam ben olduğumu görünce açmaz , mesaj atsam lady nin dediği gibi atayım diye yaptığı için bak sen attın deyip cevap bile vermez daha çook kahrolurum
face dondurursam da çatlarım meraktan ne yapıyo görmek isterim ne yapacağımı bilmiyorumm moralim alt üst oldu birden , evet adam gibi arayacağına bana mesaj attırmak için neler yapıyo bunları yaptıgına inanamıyorum çok şaşırdım ağzıma geleni saymak istiyorumm evett
kızları eklemek için şifresini değişti demekk o kız ismini de hiç görmemiştim ama eski arkadaş listesinde yoktu kimki acabaa
tospaaa bu arada allah kavuştursun az kalmış kuzumm doya doya tadını çıkarrrr
Sen olsaydın..
kızları ekledğini görüp aramaz mıydın?
ki sen eklmesine gerek yok, dk başı aramıyor muydun akıllı..
Empati kur.
bu kez eylül aramakta haklı.
sus yırtmıyım ağzını
aynı şey değil