Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

o zmn şmdi biraz ağla sakinleşince ararsn canım
allahından bulsun sana şu çektirdiklerini elbet rabbim sorar hesabını kuzum
allaha havale et ya

mesaj atma.
önce araa.
sonradan aklına gelirse mesaj atarsın :KK53:

sağolun kızlar allahından bulucak elbet gözyaşlarım karşılıksız kalmıycak :KK14: dedikleriniz yapıcam :105:

çook şaşırdım bir zaman sonra da beni silerse face den hiiç şaşırmam allah büyükk ama :105::KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun kızlar allahından bulucak elbet gözyaşlarım karşılıksız kalmıycak :KK14:

çook şaşırdım bir zaman sonra da beni silerse face den hiiç şaşırmam allah büyükk ama :105::KK14:

bnce ona o hazzı yaşatma silince çok merak ediceksin bliyorum ama
uzaklaşman lazım artk bence hem göremezsin bakmak istesen bile senin için daha iyi olr canım

nasıl malı
bedeni mi olmadı yoksa beklediğin gibi çıkmadığın için mi gönderiyosn kuzum iadeyi ?

Tatlım gömleklerden biri çok uzun elbise gibi oluyo akşama bi deniycem topukluyla iyi durursa bırakıcam ama büyük ihtimalle geri gidicek. Bi tunikte aynı elbise ve yakası çok kötü duruyo diğer ikisi iyi hatta buraya resmini koyduğum sarı gömlek var ya o harikaymış ya pek içime sinmeden almıştım ama bayıldım. Bunları geri verip başka renginden alıcam hatta.

Tatlım gömleklerden biri çok uzun elbise gibi oluyo akşama bi deniycem topukluyla iyi durursa bırakıcam ama büyük ihtimalle geri gidicek. Bi tunikte aynı elbise ve yakası çok kötü duruyo diğer ikisi iyi hatta buraya resmini koyduğum sarı gömlek var ya o harikaymış ya pek içime sinmeden almıştım ama bayıldım. Bunları geri verip başka renginden alıcam hatta.

o sarı gömleği bulamadım bnde almak istiyodumm sarı bişi :KK19:

bende çarşamba sipariş ettim.3 gün olmuş bgün.seninki çabuk geldi:44:
beğendin mi peki diğerlerni

Seninde kargoya vermişlerdir belki kontrol ettin mi. Beğendim tatlım. Zaten daha öncede alışveriş yaptım o siteden. saat flnda almıştım. Ben problem yaşamadım şimdiye kadar. Şimdi 2 tanesini boyu uzun olduğu için iade edicem. Yoksa mallar iyi.

Direk tunik diye gir orda 1-2 sıra altta. Önü kısa arkası uzun olanlardan

https://www.tozlugiyim.com.tr/u-kol_apoletlI_on_dugmelI_tunIk-162860.html burda işte. Fotoğrafta o kadar hoşlanmamıştım ama beğendim ben kuzum

boyu daha kısa göstermez mi kuzum arkadan uzun olunca gerçi topukluyla giyersin

hepsiburada. ya merak saldım şimdi.
orayı karıştırıyorum şuan:KK53::KK53:

valla bnde hala bakınıyorum krize mi girdm nedir kartımı bi yatırıyım fena alışverş yapcam herhalde :KK1:

Seninde kargoya vermişlerdir belki kontrol ettin mi. Beğendim tatlım. Zaten daha öncede alışveriş yaptım o siteden. saat flnda almıştım. Ben problem yaşamadım şimdiye kadar. Şimdi 2 tanesini boyu uzun olduğu için iade edicem. Yoksa mallar iyi.

beğendiysen kestiriver terzide gitsn :KK53::KK53::KK53:

boyu daha kısa göstermez mi kuzum arkadan uzun olunca gerçi topukluyla giyersin

Arkası çok uzun değil mi?:44:
Önden çok güzel gözüküyo.
güle güle giy sarışınım:KK12:

Ben bunu topuklu ayakkabıyla giymek için aldım zaten canlarım. Dar pantolon giyiyorum benimki topuklu ayakkabı giyip üstüne de kısa giyersem bozuk atıyo. o yüzden bilerek böyle tunik tarzı arıyodum. Bu tam istediğim gibi oldu.

Tedarik ediliyor diyo.sürekli bakıyorum :KK1:

bende int.alışveriine başladım artık:KK1:

X