Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Başınız sağ olsun bitanem çok üzüldüm şimdi en büyük yük sende yengene abine destek olmalısın elde değil ama mahvetmeyin kendinizi o melek olup annesine şefaatçi olacak inşallah

:

sağol canım benim. aynen şefaatçisi olacak inşallah. aynen canım bizdeler destek oluyoruz onlara.. rabbim sabrını veriyor ya

hoşbulduk canımm gözlerim seni aradı bugün .)
Benim 2 gündür seni arıyo şekerim:KK19: İşlerin yoğun olduğunu düşündüm nasılsın diye sormak bu durumda saçma olacak ama kendini harab etme olur mu geldi mi üst üste gelir işte böyle
Şekerim, leblebi olayını bıraktım, döner ekmeğe döndüm :KK53:
Karnım tok sırtım pek. leblebi ye ye nereye kadar :KK53:
aşkiTimle mesajlaştık, bi kaç tane resim gönderdi.
Bende gönderdim tabisi. :KK23::KK23::KK23:

Ohhh en güzelini yapmışsın benimde Ramazan üstü bi iştahım açıldı sorma yemek saatlerini iple çeker oldum

bırak eylül ya ben sana kırıcı olcak bişi söylemedim sadece gerçekleri söyledim
Ki dedim de dmi DOST ACI SÖYLER DİYE
geçmişe bakarsan görürsün özür dilediğimi snra gelip burda böyle knuşursan görmeden tabiki sinirlenir
ve daha ağır konuşurum ...
lütfen dön ve oku geçmişi ...

ben aynı şeklde olsaydım ve birisi bana böyle söyleseydi kırılmak yerine teşekkür eder kendime gelmeye çalışırdım gerçekten

eminim teşekkür ederdin , ben zaten farkında değildim canım tabiki ruh halimden çok fazla kendimde olmayabilirim zaten sana sert bir şeyde söylemedim ki neyin siniri anlamadım :44: hemen arkadaşlarından çıkarmana da anlam veremedim :44:

eminim teşekkür ederdin , ben zaten farkında değildim canım tabiki ruh halimden çok fazla kendimde olmayabilirim zaten sana sert bir şeyde söylemedim ki neyin siniri anlamadım :44: hemen arkadaşlarından çıkarmana da anlam veremedim :44:

sen alıngansın bnde agresifim böyle
özrün üstüne falan öyle laf sokuyosun gibi yazdın sandım o yüzden snirlendim tabiki :44:

tabisi o olmazsa olmaz
mermilerle seni seviyorum veya aşkım yazmamış mı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Yok la onu yapmadı.
Tesbihe ikimzin adını yazmış :KK53:
dur bakıyım söyliyim mermilerdende adımı yazsın.
aa bak aklıma soktun şimdi canım istedi
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim 2 gündür seni arıyo şekerim:KK19: İşlerin yoğun olduğunu düşündüm nasılsın diye sormak bu durumda saçma olacak ama kendini harab etme olur mu geldi mi üst üste gelir işte böyle

Ohhh en güzelini yapmışsın benimde Ramazan üstü bi iştahım açıldı sorma yemek saatlerini iple çeker oldum

Ramazan da napcaz bakalım, dün bu saatlerde cok huysuzlanmıştım.
bugünde çok susadım :26:
Allah kolaylık versin yavrum napalım

Morinci.:KK3:
Ben seni başka bi morinci sandım. hatta hırkızlık yapmış diye düşündüm. :KK30:
Diyorum bu kız yeni üyelik alcaktı mor'lu bi nickte gözükmedi hiç.
meğer senmişsin :KK53:

bocuğum :KK3:
evet senle konuştuğumuz gün almıştım üyeliği aslında ama ertesi gün bebeğimiz vefat edince giremedim 3 gündür bugün geldim işte ..
çok yaratıcıyım dimi bayağı aynı isim yane :) vazgeçemedim morumdan ve incimden .)

Yok la onu yapmadı.
Tesbihe ikimzin adını yazmış :KK53:
dur bakıyım söyliyim mermilerdende adımı yazsın.
aa bak aklıma soktun şimdi canım istedi
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ramazan da napcaz bakalım, dün bu saatlerde cok huysuzlanmıştım.
bugünde çok susadım :26:
Allah kolaylık versin yavrum napalım

hahahahh iste tabisiii :KK53::KK53::KK53:

yarabbim kolaylığını verir inşallah

bocuğum :KK3:
evet senle konuştuğumuz gün almıştım üyeliği aslında ama ertesi gün bebeğimiz vefat edince giremedim 3 gündür bugün geldim işte ..
çok yaratıcıyım dimi bayağı aynı isim yane :) vazgeçemedim morumdan ve incimden .)

Allah sabır versin canım benim çok zor gercekten, özellikle anne babası için. :KK50:

Morinci sana yakışıyor.
Güzel oldu böyle :KK1:

X