Hiç ah aldiniz mi veya ettiniz mi?

selinyildiztugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
27
0
1
31
Canim çok yanıyor .. erkek arkadaşım önüne saçma sapan şeyleri sererek beni çok üzdü ağıza alınmayacak laflar etti bana sen kimsin ki ailemi dinlerim ailem değişmeyecegini söylüyor dedi ( kapalı istiyorlar) ki ben kuranimi okuyup namazimi kilan kişiyim. Ya hala inanamıyorum 1 sene acayip mutlu olduk her şeyde yanımda oldu bu insan bu insan olamaz değişti. Beni küçümsedi son 2 aydır sürekli ayrilmak istedi sırf ayrılmm ondan sogumam için sebi sevmiyorum dedi. Çevresindeki herkes bana kötü bakmaya başladı pek muhatap olmuyorlar . Evlilik düşünürken aileler birbirini tanırken ve bu kadar şey yaşarken bitti. Çok büyük ah ettim görmek istiyorum peşimde pişman olusunu. . Siz hiç ah ettiniz mi tuttu mu neler oldu ? Ah aldiniz mi ?

Valla canım bırak gitsin. Böyle değişen insanlardan fayda yok. Emin ol gerçekten seni sen olduğun için sevip kabul etseydi hiç böyle davranmazdı.

Zamanında ah ettim belki ah da almışımdır bilemiyorum. Ama artık her şeyi oluruna bıraktım

Bu kapalı kız takıntısını anlamıyorum.hakkını veren arkadaşlar yanlış anlamasın.öyle kapalılar var.sanki sokakta değil;yatakta.neyse bu adama ayrılığında adabını anlatmak lazım.diğer soruna gelince hem aldım hem verdim.aldıklarım tuttu.ettiklerimde tuttu gibi.

bi kere o sevgiliyi sen kaldır çöpe at. ondan adam olmaz. ah meselesine gelince, ah almadım sanırım çünkü kimsenin canını ah alacak kadar yakmadım, ama belki de almışımdır bilmiyorum, çünkü aşk konusunda yüzüm gülmedi hiç :) ama çok ah ettim birine. en son 2 yıl önce gördüğümde(facebooktan) tutmamıştı, hatta tam tersi çok çok iyiyidi eskisinden şimdi nedir nasıldır bilmiyorum.

canın çok yanmış bu yüzden onunda canının yanmasını istiyorsun ama o kötü duruma düşse bile senin eline bişey geçmeyecek. bırak ne hali varsa görsün. bu yüzünü evlendikten sonra görünce pişman olabilirdin.
ben evliyim evlenmeden önce eşimle 5 yıl sevgili+nişanlılık dönemi geçirdik. bu süre zarfı içinde bir kere ailesi yüzünden ayrıldık. onu çok seviyordum ama dönüp arkama bakmadım çok dua ettim eden bulsun diye. ailesi tıpış tıpış ikinci kez istemeye geldi. evliliğime dair pişmanlıklarım yok ama daha güzel olabilirdi. oyüzden akışına bırak. seviyorsa dayanamayıp gelecektir zaten. ozaman sende içinde ne varsa dökersin. ben öyle yapmıştım şahsen

Erkek arkadaşım beni aldattı. Sonra aldattığı kadınla evlendi. Bir iki sene sonra da boşandı. Bosanir bosanmaz bana geri dönmek istedi. Senin ahin tuttu falan dedi. Ama o döndüğünde ben nişanliydim. Çok da umurumda değildi. Ama o yaşattıklarını hiç bir şekilde yaşamak istemezdim.

Öyle yapan erkeğin Allah belasını versin. Bakın bir kapalı olarak diyorum bunu. Seninle tanıştığında durumun belli madem kapalı birini arıyor ona göre kişi bulmak zor mu yok beyzadelerimiz açık birini bulur ve onu kapattırır emrivakiyle oldu. İnsanların yaşam tarzına giyimine tahakküm etme hakkını nerden buluyor bunlar? Bu kadar kolay mı insanların hayatına girip duygularıyla oynamak? Hiç sevmiyorum ve de kesinlikle samimi bulmuyorum maksatları din degil asla.

Yıllar önce ilk erkek arkadaşım tarafından haksızlığa uğradım, beklemediğim sonuçlar oldu.. Meğer benimle dalga geçiyormuş, tecrübesiz olmamdan dolayı ve sevdiğimden hatalarını göremedim.. Eski nişanlısına döndü ve bana ağır konuştu.. Ben de çok ah ettim, eninde sonunda bulacaksın dedim yüzüne, Zaman hızlı geçiyor yıllar Gelsede Mutlu olamayacaksın dedim.. Evlendiler , çocukları da da oldu ama hiç Mutlu olmadılar , arada sırada arıyordu beni.. Gerçi ben de hatalıydım hiç görüşmemeliydim.. 6-7 yıl sonra işleri bozuldu, çok iyi durumu vardı , battı neyi varsa kaybetti, eşinden de ayrıldı.. Sonra yine aramaya başladı beni ama bende çoktan soğumuştum.. Yinede kendisine yıllar önce yaptıklarını hatırlattım, Zaman hızlı geçti dimi dedim, şimdi dersini aldıysan, yeni hayatını kur dedim.. Yani gerçekten haksızlığa uğrarsanız, canınız yanarsa eninde sonunda ettiğini buluyor karşıda ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…