🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
sık sık hatırlat evlilik yılları ilerledikçe hiçbirşey almıyorlar takı olarak bilesin.fırsat bu fırsattır
Ya su sıra evde cok değişiklik yapmak istiyoruz onları halledelim de ins yapar zaten ya o konuda eşim romantiktir cok şükür

okudum çarşıya gidip yiyecek dışında bir şey almadan dönmüşsün.benim için mümkünatı yokkk bunun 10 liraya toka alırımmm gene boş dönmemmmm
İlk defa boş dönüyorum bu aralar dolara taktım kafayı Ceycey hayatımda ilk defa döviz yapıyorum çok zevkliymiş

Mikan cım 4 kitap siparişi verdim senin söylediklerin bunlar değil mi? Diğer 2 tanesi de çok değer verdiğim Psikiyatrist Kemal Sayarın kitapları internette dinle videolarını inanılmaz harika anlatıyor sosyal medyası da çok güzel

Eklentiler

• Screenshot_20210802_235702_com.android.chrome.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20210802_235652_com.android.chrome.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210802_235641_com.android.chrome.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20210802_235630_com.android.chrome.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 39
Kız letgo kargo işine de başladı artık şehirlere de el atıcam inşallah Ankarada çevrende satan olursa haber et fincan bardak satan ve varsa iş ortakları arıcam yakında az kaldı
öyle tek tek eşya zor olur biz evi toptan kaldıralımm.2. el eşya kralı olalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…