• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çarşıya çıktım bu aralar bu limonata burada pek revaçta 😂
IMG_20210802_152006.jpg

Çarşıya gittim yeme içme dışında birşey almadan geldim kendimi kutluyorum 👏🏻 👏🏻 👏🏻 hatta bu aralar dolara takmış durumdayım 20 dolar yaptım gelirken tasarruflu biri olacak mıyım neyim 😂

Birşey alacaktım amann boşver para harcama dedim

Sonra birşey daha baktım aslında çok güzel alsam falan dedim onu da geri bıraktım 😂kapalı çarşıda da altınlara avel avel baktım geldim :KK70:

Çarşıya gittim yeme içme dışında birşey almadan geldim kendimi kutluyorum 👏🏻 👏🏻 👏🏻 hatta bu aralar dolara takmış durumdayım 20 dolar yaptım gelirken tasarruflu biri olacak mıyım neyim 😂

Birşey alacaktım amann boşver para harcama dedim

Sonra birşey daha baktım aslında çok güzel alsam falan dedim onu da geri bıraktım 😂kapalı çarşıda da altınlara avel avel baktım geldim :KK70:
Ay o altınlar harika demi bende diyorum eşime bak eseriyorum haberin olsun diyorum 😀😀

Kız sorma bazı kuyumcuların vitrini o ne be dedirten cinsten 😂
Valla ben nisanliyken bu kadar sevmiyodum, evlendim resmen altına düşkün oldum😆bide ben Bileziklerimi ev alırken bozdurmak zorunda kaldım galiba ondan da biraz içimde kaldı

Valla ben nisanliyken bu kadar sevmiyodum, evlendim resmen altına düşkün oldum😆bide ben Bileziklerimi ev alırken bozdurmak zorunda kaldım galiba ondan da biraz içimde kaldı
Yok ben yine sevmiyorum öyle kolları dirseğe kadar falan doldurmak beğenmiyorum sadece vitrinlerin güzelliğine hayranım 😂

Yok ben yine sevmiyorum öyle kolları dirseğe kadar falan doldurmak beğenmiyorum sadece vitrinlerin güzelliğine hayranım 😂
Ay ben cok takamadim ya hevesleniyorum bazen, evlendik 2 sene sonra ev aldik cok şükür, belki de ondan hevesim kaldı

sık sık hatırlat evlilik yılları ilerledikçe hiçbirşey almıyorlar takı olarak bilesin.fırsat bu fırsattır :KK45:
Ben 32 yaş doğum günüme de yeni yüzük çıkmış beyaz altın adını unuttum model aklımda bana bundan al doğum günümde diye şimdiden ısmarladım😂

Ben 32 yaş doğum günüme de yeni yüzük çıkmış beyaz altın adını unuttum model aklımda bana bundan al doğum günümde diye şimdiden ısmarladım😂
biz ekonomik krizdeyiz valla.ama adama giyim çeki verdiler işyerinden afiyetle harcadık kızla.gerekli gereksiz ne varsa aldık bedava ya :KK53:

Back