- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #1.361
Ben etrafimda ihtiyacı olan varmı diye sorguluyorum temizledi veriyorum çok eskimisleri çöpe atıyorum..Bizim burda sevgi market diye kıyafet kumbaraları var oraya atıyorum kıyafet uygulamalarında satıyorum. Kafamda şuan 2 3 adet daha gömlek var dolabımdan çıkarmayı planladığım onları da uygulamada satarım inşallah
Allah kabul etsin canımBen etrafimda ihtiyacı olan varmı diye sorguluyorum temizledi veriyorum çok eskimisleri çöpe atıyorum..
Düğünlerde giydiğim çok şeyi kermeslere verdim.
Ayiklaya ayiklaya bitti şükür.
Ellerine sağlık en mühim işi yapmışsın dolaplarÇekmeceler düzenlendi raflar dolablar..
Fazlalıklar kaldırıldı
Yoruldum ama bitti şükür.
Şimdi adımsayar günlüğüne tamamlamaya çalışıyorum 9 bin adimEllerine sağlık en mühim işi yapmışsın dolaplar
Onu ne ara yaptın 2560 adım olmuş benimŞimdi adımsayar günlüğüne tamamlamaya çalışıyorum 9 bin adim
Onu ne ara yaptın 2560 adım olmuş benim
Bugün yattım öğlene kadar ne yürümesi
Hadi kalk sende 5 bin yapBugün yattım öğlene kadar ne yürümesi
Sen şuan nerede yürüyorsun dışarıda mıHadi kalk sende 5 bin yap
Evde yuruyorum yarı dışarıdaSen şuan nerede yürüyorsun dışarıda mıyok şuan yürüyemem kış oldu mu buralarda herkes erkenden eve giriyor az önce markete gittim geldim yeter yürüyüş stadyumu var 10 a kadar açık ama kışın çok insan olmuyor korkarım tek başıma
Günaydın canim bende kahvaltı hazırlayacağım şimdi
Tünaydın
Güzel bir gün olsun inşallah. Dışarıda güneş gülümsüyor. Bizde şimdi kahvaltı zamanı ardından pazar yemek derken akşam olur...
Afiyet olsun canımGünaydın canim bende kahvaltı hazırlayacağım şimdi
Endam endam gulendammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?