- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.421
Su mesajlara da süresiz düzeltme gelsin yaaBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum
işte sizin araka dediğiniz sanırım kart hali oluyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su mesajlara da süresiz düzeltme gelsin yaaBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum
![]()
Yok kız o saatte niye onu araştırayım yatıyordum dur şuna da bir bakayım da öyle uyuyayım dedimBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum
![]()
Anladım ben canım yazdığınıSu mesajlara da süresiz düzeltme gelsin yaa![]()
Araka kart hali değil canım tazecikBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum
![]()
Yoookk kızz 9 bucukta kalktım bendeCookiie uyuyorsun dimi
ohh mis gibi hee yastığa şöyle bir sarılıp uyumak
şuan Garfield gibiyim 3 te yattım 9 buçukta kalktım kızım o saatte uyandı ne uykum var heee
![]()
Olsun ama ben huzursuz oluyorumAnladım ben canım yazdığını
Evet burada da hava baya kapatmıştı şakır şakır yağıyor şimdiYağmurlu bugün hava tam uyumalık aslında ama mügeye daldım![]()
Burası da serin belki yağmur yağarYağmurlu bugün hava tam uyumalık aslında ama mügeye daldım![]()
Oo sen de erkencisin ya bu Müge kovuldu dediler kadın yayın yapıyor halaYoookk kızz 9 bucukta kalktım bendeama kimseden ses yok dedim uyuyo heralde herkesler yazmadım
![]()
Oralar serinlerse iyi olur sizin oralar da çok sıcaktırBurası da serin belki yağmur yağar![]()
Evet burda da yağıyorEvet burada da hava baya kapatmıştı şakır şakır yağıyor şimdi
Bu sene yaz geç gelicek galiba sizin orasıda serin olduğuna göreBurası da serin belki yağmur yağar![]()
6.30 da kalkıyorum ama dayanamayıp geri dalıyorum bazenOo sen de erkencisin ya bu Müge kovuldu dediler kadın yayın yapıyor hala![]()
Yok kız burada hava çok güzelOralar serinlerse iyi olur sizin oralar da çok sıcaktır
Neeee6.30 da kalkıyorum ama dayanamayıp geri dalıyorum bazeneskiden alarmım 10da kuruluydu şimdi 9a çektim
yarım saatte rotar yaptı kalktım
![]()
Neeeesaat 10 da uyanabilmek için alarm mı kuruyordun
acaba alarm kurmadığın zaman saat kaçta uyanıyorsun
Antalya’dan bildiriyorum. Kıskandırmak gibi olmasın ama hava pırıl pırılYağmurlu bugün hava tam uyumalık aslında ama mügeye daldım![]()
Ne güzel burası da çok aşırı sıcak değildi bu aralar esinti var ama mayıs ayı daha haziran temmuz baya sıcak oluyor bakalım bu sene nasıl olacakYok kız burada hava çok güzeldün öğle vakti birazcık sıcaktı ama genel olarak hava serin
![]()
Evet ben de öyle kuruyorumNeeeesaat 10 da uyanabilmek için alarm mı kuruyordun
acaba alarm kurmadığın zaman saat kaçta uyanıyorsun