🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Beyazlık için sirke karbonat demişsin neyse sirke koydum bakalım ne etki edecek

Amaneyyy vazelin göz bölgesine aman diyim

Bakkk hani nerde çamasır için sirke

Yazmak istedim :) ben de öyleydim. Ya bir yemek yapicam çocuğuma o bile zor gelirdi ama yapmayı cok istiyordum. Yeni doğum yaptım, emzirmek ve evde de abi olunca belki dedim vücudumda vitamin falan eksiktir. Takviye gıda vardı evde kullanmaya başladım ve bir hafta içinde enerjim geldi. Belki öyle bir şeydir sizinde. Takviye bitti yine aynı şimdi bir tane alacağım kredi kartı kesim tarihini bekliyorum

Ne kullandin acaba aslinda bende duusnuyorum bi vitamin eksikligi vs. Oldugunu ama dr a da gidemiyorum ki boyle bisey icin. Uzun yillar once eczaneye gidip bende istemistim derdimi anlatip 1 haftada tazi gibi olmustum suan aklima cok yatti vitaminin fazlasindan bisey olmaz

Canım bol bol C vitamini mandalina limon sık enerji veriyor ben çok halsizdim öyle geçti

Dinledigim youtube kanaallari

hatice kübra tongar
Tülay kök
Acik beyin
Dr zafer akinci
Saliha erdim
Hikmet anil öztekin
Rüya mira okan

Ve sessiz vlog izlemeyi cok severim motivasyon veriyor. Tam bu topige göre bence verimli rutin felan
Izlediigm bazi sessiz vlogcular

leyla
Zeytuni
Ezgiloji
Asya omras
Meravlog
Külpisisi
Portakal cicegi
HUZME
Uhre Istanbul

Niloyatospikk babamda korona olmus büyük ihtimal annemde kardesimde.. sanırım olmayan kalmayacak sanada geçmiş olsun inşallah hafif atlatirlar
Size de çok geçmiş olsun canım hafif atlatırlar inşallah canım ama geçmeyene geçmeyebiliyor annen kardeşin olmamış da olabilir kız kardeşim erkek kardeşim ile temaslı test negatif çıktı onun kız arkadaşının testi de negatif çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…