🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bir daha ki Mart ayına kadar tövbelidir zaten ama sizin kedi hangi ay hamile kaldı ki Mart daha yeni bitti sizin kedi Mart ayında doğum yaptı . Kafamda deli sorular

Bir daha ki Mart ayına kadar tövbelidir zaten ama sizin kedi hangi ay hamile kaldı ki Mart daha yeni bitti sizin kedi Mart ayında doğum yaptı . Kafamda deli sorular
Senede 3 kez mi ne yavruluyorlarmış Allah korusun kız babam yavrular büyüsün onu bekliyorum diyor

Senede 3 kez mi ne yavruluyorlarmış Allah korusun kız babam yavrular büyüsün onu bekliyorum diyor
Yaaa zaten hamilelik süresi 2 aymışve senede 3 kez hamile kalabiliyorlarmışvalla Allah kolaylık versin bu gidişle kedi evine dönecek sizin ev

Şuan sevmekten ayrılamıyorum eve gidicem ama bu minnaklar çok tatlı azcık ses çıkarsalar anne koştura koştura geliyor ah hayvan da olsa annelik duygusu var

Eklentiler

• IMG_20210402_213439.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210402_213226.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…