• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
😂 Gelinliğimi atmamışım giydim oldu 🤣ama çıkardım hemen tabi normal kırmızı Bi elbise giydim nikahta kızımda vardı resim çekti 😂 Başka kimse çağırmadık. Ne heyecanı yahu
Ama değişik birşey olmuş kızınız da var eşim yeniden evlenelim mi dedi kız eve girince ilk defa evlenmiş gibi heyecan yaşamışsınızdır

Sormayın😂ikinciye kaza gözüyle bakarken hemen arkasında bir kaza daha oldu 3.yü doğurdu. Zincirleme gibi mübarek. Ay o da ne sanıyorsa sanki ilk defa evlendiniz😒😒
Ay kaza olanlara yahu nasıl kaza oluyor derken bile ödüm kopuyor 😂başıma gelir diye biz 4 sene korunduk maşallah diyim 😂kaza olmadı

Ama değişik birşey olmuş kızınız da var eşim yeniden evlenelim mi dedi kız eve girince ilk defa evlenmiş gibi heyecan yaşamışsınızdır
Evet ilkinden çok uğraştı bu defa 😂 kızlarda ergenliğe giriyordu İzmir gibi bi yerde malum onlar için korktum kabul ettim. O tür Bi heyecan olmadı heyecanımızı kaybetmişiz heralde 😏

Back