- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.141
1 saat sürmez ki bunların temizliği canım çok kirli değil .Şaşırdım butonuna basamadım çalışmıyor
Ay ne çok iş ya yatak odası başlık komidinler ayy hepsi yorucu iş çocuklarla zor olmaz mı bir günde şartlandırma canım
Profilimde hic yazı yok boş .i p e k cum profilin kapalı yazdın mı bişeyler diye okuyayım diye bakacaktım
Yok bi topikte ben senindi sanırım yazılarını okumuştum1 saat sürmez ki bunların temizliği canım çok kirli değil .
Profilimde hic yazı yok boş .
Nerden nasıl kapattım ben de anlamadım ama kullanmıyorum orayi zaten
Bilmiyorum ama rahmetli teyzem de aynısını yapardı ondan hep öğrenecek oluyordum bir türlü nasip olmadı tarif etmişti bana ama onun kıvamını yine de tutturamamıştımBelki de kullandığınız malzemeler farklıdır
Günlük olarak mesken eyledim orayı.Yok bi topikte ben senindi sanırım yazılarını okumuştum
Ramazan gelmeden ben güzel bir temizliğe girişmek istiyorum ama havalar bu sene soğuk ve yağmurlu gidiyor benim çocuklar da şimdi yattı yarın canlı dersleri var ben de pek bir şey yapamıyorum günlük hergün ev süpürülüyor zaten birde birikmiş ütüm var yarın umarım onu yaparımGüneşli havalarda cam silmeye bayılıyorum.
Güneşi bekliyorum geldiği geleceği yok bu aralar yağmurda mi silsem acaba
Benim cocuk yeni uyudu ben de yumayim gözlerimi.Ramazan gelmeden ben güzel bir temizliğe girişmek istiyorum ama havalar bu sene soğuk ve yağmurlu gidiyor benim çocuklar da şimdi yattı yarın canlı dersleri var ben de pek bir şey yapamıyorum günlük hergün ev süpürülüyor zaten birde birikmiş ütüm var yarın umarım onu yaparım
Sağol canm. Teşekkür ederim.
Ben geçen bir tarif denedim un ve irmik karışık çok güzel oldu eşim bu akşam istedi ama çok geç olmuştu yarın bende yapıcamBilmiyorum ama rahmetli teyzem de aynısını yapardı ondan hep öğrenecek oluyordum bir türlü nasip olmadı tarif etmişti bana ama onun kıvamını yine de tutturamamıştım
Tamam canım bekliyorum resminiBen geçen bir tarif denedim un ve irmik karışık çok güzel oldu eşim bu akşam istedi ama çok geç olmuştu yarın bende yapıcam
Resim atmayı bilemiyom canım ya baktım baktım beceremedim.Tamam canım bekliyorum resmini
Tamam canım olsun afiyetle yiyin inşallahResim atmayı bilemiyom canım ya baktım baktım beceremedim.
Yarın temizlik detaylarını paylaşalım.Sağol canm. Teşekkür ederim.
Uygulamadan değil de chrome dan giriş yapıp gönderebilirsiniz . Çünkü uygulamada fotoğraf paylaşma özelliği yok. Chrome dan girip dosya ekle kısmından ekleyebilirsinizResim atmayı bilemiyom canım ya baktım baktım beceremedim.
Günaydın öyle deneyim bende sağolUygulamadan değil de chrome dan giriş yapıp gönderebilirsiniz . Çünkü uygulamada fotoğraf paylaşma özelliği yok. Chrome dan girip dosya ekle kısmından ekleyebilirsiniz
Günaydın baya soğuk havaGünaydınnnnn
Kahvaltımı yaptım ortalığı topladım hazırlanıp çıkıyorum
Aradığım kitap online mağazalarda yok bi kitap kafe var orayı aradım olup olmadığını öğrendim varmış birazdan yola çıkıp almaya gideceğim. Hava biraz soğuk biraz mı fazla soğuk
Evet Uludağın eteklerine de yağmış kar gözüküyorGünaydın baya soğuk hava
Yaaa harika ama buBende oğlumun öğretmenine yaptığım çiçeği göndereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?