🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun

Benim de hamileyken durmadan yedi çikolatalı gofretti 59 kilo ile başladığım hamilelik 90 kiloyla son bulmuştu 3,5 kilo çocuk geri kalanı gofretti

2 yıldır paketli ve tatlı gıdaları bıraktım o yüzden benim yerimede afiyetli yiyin

Haklısınız her yaşamızın kıymetini bilmek lazım ama insan da özlüuor 20 li yaşalrını belki de 40 gelince 30 u özleriz

Aslında istenilen genç sağlıklı vücut ama çok tecrübe yaşanmışlık

Kısacası gençlik iksiri gibi bişey

Okuduğum kitap geldi aklıma Parfümün Dansı
Ölümsüzlüğü kovalayan ben

Ay ben çikolatalı gofret çok seviyorum yedim valla ,teşekkür ederimşimdilik kilo ile alakalı bir problemim yok çok şükür ,o yüzden rahatlıkla yiyorum.

Ay ben çikolatalı gofret çok seviyorum yedim valla ,teşekkür ederimşimdilik kilo ile alakalı bir problemim yok çok şükür ,o yüzden rahatlıkla yiyorum.
Ne güzel

Ben nasıl yazıyorum böyle yeni Türkçe öğrenmiş gibi sanırım bazı harfler basmıyor klavyede kusura bakmayın

Limonata yapıldı
Sokağa atılan ekmeklerden balkonuma gelen kuşlara yem yapıldı
Yemek yapıldı
Spor yapıldı
Diyete uyuldu
1 makina çamaşır asıldı

Ve

Ben pert
Şimdi bulaşık makinası çalıştırıp kızımı uyutup dinleneceğim inşallah

Eklentiler

• IMG_20210222_144311.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210222_144305.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210222_135603.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20210222_141515_com.huawei.health.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
Ay çok özendim darısı bana ben geçen gün Engin kırbaç videosunu izledim, egzersizleri yaptım ve sol kolum omzumla beraber 15 dakika boyunca çok ağrıdı, sanırım ters bir hareket yaptım

Ay çok özendim darısı bana ben geçen gün Engin kırbaç videosunu izledim, egzersizleri yaptım ve sol kolum omzumla beraber 15 dakika boyunca çok ağrıdı, sanırım ters bir hareket yaptım
Hangi egzersizini yaptın 15 dk lık yağ yakıcı olan videoda ters hareket olabilecek birşey yok ama hangi hareket yaptı acaba benim de ilk yaptığımda bacaklarım ağrıdı hatta zorlanıyordum sonra alıştı

İkinci egzersizde dizi kaldırıp elleri altında birleştiriyoruz ya, sanırım o kısımda biraz zorlandım benimde bacağımın ağrısı bugün geçti egzersizi yapalı 4 gün oluyor , o günden beridir daha yapmadım

Selam maşallah canım ben diyete girdim bir vakit birşey yapmayı düşünmüyorum
Sıvı yağ çok pahalı biz yemeklerde zeytinyağı kullanıyoruz zaten , o yüzden sıvıyağ almıyoruz doğal olarak kek,pasta falan da yapmıyorumzaten benim belden yukarısı çok zayif belim kollarım incecikama belden aşağısı çok fena basenlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…