- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.801
Kaç yıllık evlisin canım bende bekliyorum ama dün akşam regl oldum 18 aylık evliyimKizlar lütfen dua edin bana çok ihtiyacim var araftayim bu aralar ve herkes iç sesini dinlesin beyhude için gelecekmi bebiş ya
Sekiz yıllık evliyim tüp bebek tedavim iptal oldu bugunKaç yıllık evlisin canım bende bekliyorum ama dün akşam regl oldum 18 aylık evliyim
Neden iptal oldu canımSekiz yıllık evliyim tüp bebek tedavim iptal oldu bugun
Bugün hiçbir iş yapmadım canımBulaşık yıkarken Sertab dinledim 90'lardan.
Size de hareketli bi şarkı armağan ediyom
Silinmeyi bekleyen bir fırınım var, onu silersem 3 gün iş yapmam
BendensinBugün hiçbir iş yapmadım canımsündük takılıyorum
Ellerine sağlık ikisine de bayıldımTatlı bildirimimi yapayım bir de yanına turşu bildirimi de ekledim
Bu da tembel insanın tatlı bildirimiTatlı bildirimimi yapayım bir de yanına turşu bildirimi de ekledim
Sağol canımEllerine sağlık ikisine de bayıldım
Çok severim çıtırı markete gitmeye üşendim ondanBu da tembel insanın tatlı bildirimi
Oo baya yoğunmuşsun canım afiyet olsun keyfiniz daim olsunSelamlar.
Annemler burda ya yoğum geçiyor.
2 gün kardeşimde kaldık malum yasaktan. Eve bugün döndük. Esinin dersleri başladı. Yeni dönem hayırlı olsun. Normalleşme başladı yavaştan. Umarım okullar da açılsın.
Ezgi çok mızmız huysuz. Aşıdan mı 1 yaş atağı mı evden uzak kaldık kalabalık vs ondan mı bilmiyorum, memeye iyice düştü. Gece kesmeyi düşünürken iyice yapıştı.
Gelinimiz, gürcü tatlısı yaptı ondan yedik dün. Bildiğin gün tabağı yaptık annemin böreklerine sarmalarına kavuştum.
Kocam dün hazır cevizli burma almış çayın yanına onu yeriz. Bugün hazır anlıcağınız.:)
Geçen gün de ben fırını temizledimFırını temizledim. Bileklerimi hissetmiyorum ama yaşıyorum merak etmeyin
Bende de tatlı olarak bu var
Eki Görüntüle 2783759
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?