- 23 Ocak 2016
- 33.139
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.781
Ama aktivite yapmışsınız oğlanla maşallahBen baya bi saldım bu aralarMuayyen günü de yaklaşıyor duygu durumum gelgitli bi silkeleyin beni
Olur olur hakkettimAma aktivite yapmışsınız oğlanla maşallah
Ben bu aralar kitap okumayı rutine oturttum darısı spora
Ben seni silkelemeyim merdaneyi çıkarayım daha iyi
Arada işleri salmaya izin veriyorum mesela dün kendime ev işi yapmayacağım kızımı parka götüreceğim diye şartladım o gün hiç ev işi yapmadım sadece mutfağı ve evi derleyip topladım o kadar kitap okuma cilt temizliği rutine oturdu darısı spora hem çocuklarımıza da aşılamış oluruz kızım bile yapıyor hareketleri şaşıp kalıyorumOlur olur hakkettimo eski aktivite ya yine de yaptık aktivitemizi onu haftaya paylaşacağım
Pazartesi dersler başlıyor. Yapılacak hem okul hem ev işi birikti. Yarın inşallah toparlayacağım bakalım
Ev işlerini baya saldım bol bol çamaşır yıkayıp/katlayıp WC-lavabo yıkıyorum bunlar rutin.Arada işleri salmaya izin veriyorum mesela dün kendime ev işi yapmayacağım kızımı parka götüreceğim diye şartladım o gün hiç ev işi yapmadım sadece mutfağı ve evi derleyip topladım o kadar kitap okuma cilt temizliği rutine oturdu darısı spora hem çocuklarımıza da aşılamış oluruz kızım bile yapıyor hareketleri şaşıp kalıyorum
Sorma inan ki 1 makina çamaşır asılmayı bekliyor 1 makina da dürülecek iyi hatırlattınEv işlerini baya saldım bol bol çamaşır yıkayıp/katlayıp WC-lavabo yıkıyorum bunlar rutin.
Bugün nevresim değiştirdim bi de.
Kitap okuma bende de düzenli son 1 yıldır. Spor iyice salladım.
Allah kolayliklar versin.Olur olur hakkettimo eski aktivite ya yine de yaptık aktivitemizi onu haftaya paylaşacağım
Pazartesi dersler başlıyor. Yapılacak hem okul hem ev işi birikti. Yarın inşallah toparlayacağım bakalım
Senin de maşallahın varMâşâallah çok iyi isler yapmissiniz kizlar, Niloya, Mikan süper
Ayy sağol canım teşekkür ederim senin de sevgililer günün kutlu olsunEv toplandı.iki makina çamaşır yıkandı.
Bulaşık makinası boşaltıldi.
Banyo lavoba temizlendi
Akşam yemeği hazırlandı.Masa toplandı .
Fındık kırıldı.biraz temizlendi.
3 poşet zeytinyağlı dolma sarıp buzluğa atıldı.
Tüp Bebek iğneleri yapıldı
Ev supuruldu.gorunen yerler silindi.
Şimdi çay Faslındayiz.Sonra iboshow sevdiğim sanatçılar var .Sevgililer gününüz kutlu olsun kizceler.
Sen de baya iş yapmışsın hele merdivenler ooo en zoruMâşâallah çok iyi isler yapmissiniz kizlar, Niloya, Mikan süper
Allah gönlüne göre versin, inşallah güzel haberini de burdan alırız en kısa zamandaKizlar lütfen dua edin bana çok ihtiyacim var araftayim bu aralar ve herkes iç sesini dinlesin beyhude için gelecekmi bebiş ya
İnşAllah canım inşallahKizlar lütfen dua edin bana çok ihtiyacim var araftayim bu aralar ve herkes iç sesini dinlesin beyhude için gelecekmi bebiş ya
Değişiyor şu sıralar musait olamıyorum aksattım, regl oldum acayip sancılı geçti su an dinleniyorm ama hala yokluyor sancıKitap 100 sayfa mı okuyorsun maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?