🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Mikan cım hani telefona sınır getirmek ile ilgili konuşmuştuk ya ben kendime şöyle bir sınır çizdim önceden gece geç saatlere kadar aktif oluyordum uyumazsam şayet telefonda geziniyordum şimdi saat sınırı koydum en geç 1 de internetimi kapatıyorum uyumasam bile açmıyorum bu süreyi gündüzde de kısıtlama koyarak uygulamaya çalışıcam

Ben 10-11 arası uyuyorum zaten

Bak bu sabah işsizlikten kalpli pişi yaptım

Eklentiler

• 327D5659-0F70-479D-872D-793E2A3B2F74.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 40
o muamma da nazar boncuğu olsun işte :) Öncelikle bilgisayarda ki işlerimi düzenli hallediyorum bakımımı da yapıyorum şimdi yeni kitap okumaya başlayacağım . nefes meditasyonu yapmak istiyorum düzenli olarak . ve telefonu belli saatlerde kullanmak istiyorum gözümü çok ağrıtıyor artık . bide detoks suyuna başlayım her gün içeyim zira başka türlü su içme alışkanlığım yok . diyet yapmış olurum yavaştan az yiyorum şu sıralar suyla desteklerim .

Ne de güzel bir konuya temas ettin diyet yeni diyeti bozdum ben de bi bozmasam yalnız detoks suyu çok faydalı diyorlar eltim hep içiyor

Dün sündüktüm hergün sündük takılmak olmaz kahvemi içip çıkıyorum dışarıda işlerim var
afiyet olsuun :) detoks suyunu bu her şeyi mikserden çekip içilenden yapamıyorum ama benimki suyun içine ince dilimlenmiş salatalık , limon , elma gibi bazen de maydanoz suya aroma versin diye böylelikle daha çok su tüketmiş oluyorum . yazın buzlu suyla harika oluyor kışın ılık minnoş minnoş içiyorum . hihihi

Fırının üst tarafindaki demirleri nasil temizliyorsunuz, onlar da siliniyor degil mi? Niloyatospikk Fırını düşük derecede ısıtıp sileyim dedim, cok becerikli olunca elimi yaktım
Merhaba Savsancik , kolay gele işlerinde

Selam kızlar nasılsınız? Özledim sizleri
Cuma günü gitti kayınvalidem. O varken çok iş yaptım, eltim ve görümcem geldi misafir ağırladım, hatta gittikten sonra daha çok iş yaptım, birkaç gün elimi hiçbir şeye değmek istemiyorum. Bir de bu aralar çok iyi değilim psikolojik olarak, sanırım enerjimi emdi kendileri Az önce de Doğan Cüceloğlu nun ölüm haberini aldık, hepten kötü oldum, çok severdim
Kitabım daha duruyor, bitiremedim, az kaldı halbuki. Örgüm de öyle, az kaldı ama bitmedi. Elimi neye atsam yarım kalmış bu ara, o zaman niyet ettim onları bitirmeyegörüşürüz

O kadar üzgünüm ki haberi duyduğumdan beri..

Deme ya, ölüm haberi mi... Ben de severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…