- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.821
Evet canım yoğunuz:)Oo baya yoğunmuşsun canım afiyet olsun keyfiniz daim olsun
Amin canımEvet canım yoğunuz:)
Amiin hepimizin keyfi daim olsun
Kolum tutuldu, çok ağrıyor, hadi hayırlısıGeçen gün de ben fırını temizledimafiyet olsun canım
Ben 10-11 arası uyuyorum zatenMikan cım hani telefona sınır getirmek ile ilgili konuşmuştuk ya ben kendime şöyle bir sınır çizdim önceden gece geç saatlere kadar aktif oluyordum uyumazsam şayet telefonda geziniyordum şimdi saat sınırı koydum en geç 1 de internetimi kapatıyorum uyumasam bile açmıyorum bu süreyi gündüzde de kısıtlama koyarak uygulamaya çalışıcam
Ya çok güzel yaaaBen 10-11 arası uyuyorum zaten
Bak bu sabah işsizlikten kalpli pişi yaptım
Merhaba tabii ki katılabilirsin canımMerhabalar bende katılmak istiyorum sanırım yapmak istediğimiz alışkanlıkları yapıp düzenli şekilde yazıyoruz doğru anlamış mıyım
Ne de güzel bir konuya temas ettin diyeto muamma da nazar boncuğu olsun işte :) Öncelikle bilgisayarda ki işlerimi düzenli hallediyorum bakımımı da yapıyorum şimdi yeni kitap okumaya başlayacağım . nefes meditasyonu yapmak istiyorum düzenli olarak . ve telefonu belli saatlerde kullanmak istiyorum gözümü çok ağrıtıyor artık . bide detoks suyuna başlayım her gün içeyim zira başka türlü su içme alışkanlığım yok . diyet yapmış olurum yavaştan az yiyorum şu sıralar suyla desteklerim .
afiyet olsuun :) detoks suyunu bu her şeyi mikserden çekip içilenden yapamıyorum ama benimki suyun içine ince dilimlenmiş salatalık , limon , elma gibi bazen de maydanoz suya aroma versin diye böylelikle daha çok su tüketmiş oluyorum . yazın buzlu suyla harika oluyor kışın ılık minnoş minnoş içiyorum . hihihiDün sündüktüm hergün sündük takılmak olmaz kahvemi içip çıkıyorum dışarıda işlerim var
Ben bi eltime sorayım ne katıyor çok güzel sen de iç dediydi bi kereevde sadece maydanoz vardı :)
O kadar üzgünüm ki haberi duyduğumdan beri..Selam kızlar nasılsınız? Özledim sizleri
Cuma günü gitti kayınvalidem. O varken çok iş yaptım, eltim ve görümcem geldi misafir ağırladım, hatta gittikten sonra daha çok iş yaptım, birkaç gün elimi hiçbir şeye değmek istemiyorum. Bir de bu aralar çok iyi değilim psikolojik olarak, sanırım enerjimi emdi kendileriAz önce de Doğan Cüceloğlu nun ölüm haberini aldık, hepten kötü oldum, çok severdim
Kitabım daha duruyor, bitiremedim, az kaldı halbuki. Örgüm de öyle, az kaldı ama bitmedi. Elimi neye atsam yarım kalmış bu ara, o zaman niyet ettim onları bitirmeyegörüşürüz
Deme ya, ölüm haberi mi... Ben de severdimSelam kızlar nasılsınız? Özledim sizleri
Cuma günü gitti kayınvalidem. O varken çok iş yaptım, eltim ve görümcem geldi misafir ağırladım, hatta gittikten sonra daha çok iş yaptım, birkaç gün elimi hiçbir şeye değmek istemiyorum. Bir de bu aralar çok iyi değilim psikolojik olarak, sanırım enerjimi emdi kendileriAz önce de Doğan Cüceloğlu nun ölüm haberini aldık, hepten kötü oldum, çok severdim
Kitabım daha duruyor, bitiremedim, az kaldı halbuki. Örgüm de öyle, az kaldı ama bitmedi. Elimi neye atsam yarım kalmış bu ara, o zaman niyet ettim onları bitirmeyegörüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?