- 23 Ocak 2016
- 33.138
- 49.575
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.681
Evet onu ben de duydum kitapta sadece 1 sayfacıkmış diziOnu ben de çok merak ediyorum, bende de camdaki kız var doğduğun ev kaderindirin hikayesi içinde geçiyor ben henüz okumadım annem okudu ama film orijinalinden çok farklıymış
Yemek, az ütü yaptim. Kişisel bakim yaptim. Şimdi kişisel yatış yapıyorumMerhaba
1 posta çamaşır yıkandı.
Az bi kitap okudum.
Oturma odasını süpürdüm.
Yemek ve az ütü kaldı iş olarak.
Kızıma vakit ayırdım, beni sinir etti, bugün ona başka vakit ayırmayı düşünmüyorum.
Şuan ben de yatış pozisyonuna geçtimYemek, az ütü yaptim. Kişisel bakim yaptim. Şimdi kişisel yatış yapıyorum
Daha dogrusu, kizdigim sey, arkadaşına agresif sinirli davranmasiydi. Daha önce de yaptı böyle. Düzgünce bi büyüse, huyu da düzgün olsaydi hayırlısıyla5 yaşında. Parkta ben onu sallarken, kendini sallamaya çalışıp hamle yaptı, salincak ters dönecekti, ödüm patladı.
Bi de tahtırevalliden patdadanak habersizce indi, karşıdaki arkadaşı ziplayip düşeceedi nerdeyse.
Fekat biraz tavır yaptiktan sonra dayanamadim, evde azicik oyun oynadim kendisiyle.
Anladım ama hepsinin huyu farklı canım. Sen en güzeli en iyi huylusu olsun istersin ama bunun anca %35i senden gerisi kalıtım çevre arkadaş.Daha dogrusu, kizdigim sey, arkadaşına agresif sinirli davranmasiydi. Daha önce de yaptı böyle. Düzgünce bi büyüse, huyu da düzgün olsaydi hayırlısıylacan09e
Dur daha hamile de kalacaksın anladım şuan armut göbeğin varBende yattım teyzemi bekliyorum kizlar bir geleydi iyidi.Niloya bende çok göbek var beş aylık gibiyim .
Benim makinada az önce bitirdi dört gözle çıkarmayı bekliyorumNiloyatospikk gecenin bu vakti bulaşık makinasından çıkanları yerleştirdim artık düşün, normalde ne kadar beklerdi orda
AminAnladım ama hepsinin huyu farklı canım. Sen en güzeli en iyi huylusu olsun istersin ama bunun anca %35i senden gerisi kalıtım çevre arkadaş.
Bende söyleniyorum Esine sana hiç mi bişiy veremedim. Hiç mi bişiy öğretemedim
İnşallahh ayaklarının üstüne basan isabetli kararlar alabilen. Mutlu olmayı beceren bireyler olsunlar.
Mutlu haftasonları canım. İnşallah güzel bir günMutlu haftasonları
Güzel bir gün olmasını dilerim
İnşAllah canımMutlu haftasonları canım. İnşallah güzel bir gün
Ben de az önce bitirdim işlerimiŞişşt kimse yok burda ?
Ben de daha işleri bitiremedim, yazmadim o yüzden
Hepiniz hafta sonu keyfi mi yaparsınız he evlerde...?
Amin. Mâşâallah sana.Bugün çok verimliydi benim açımdan. Hem tatlı hem iş güç.
Annemler geldi şehir dışından. Keyfimiz yerinde Allah daim etsin amiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?