- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.581
Senin baş ağrın geçti mi canım bugün çatlıyor ağrıdan benim de ilaç aldım umarım etki ederIspanak karnabahar yaptım yedik. Hava çok güzel burda da.
Gece de devam etti sabah uyandığımda geçmişti şükür. Geçsin seninki de inşallah hemen.Senin baş ağrın geçti mi canım bugün çatlıyor ağrıdan benim de ilaç aldım umarım etki eder
Ay inşallah hava değişimi oldu herhalde azcık uyuyayım belki geçerGece de devam etti sabah uyandığımda geçmişti şükür. Geçsin seninki de inşallah hemen.
Sen bugün verimi şaha kaldırmışsın ellerine sağlık sözde ben de sporu şaha kaldıracaktımKizlar ben geldim bugün evi topladım supurdum ama inceden silemedim.yuzeysel sildim.renkli veya çamaşır yıkadım.bes çayı için dört tane pasta börek hazırladım .iki kişi misafir vardı .onları makinaya yerleştirdim.gunduz bulaşık makinesini boşalttım.tuvalet banyoyu inceden akıttım.
Biz de Doğduğun EvŞimdide sadakatsiz izliyorum
Mutfak balkonunu nereye akıttın canımBirde mutfak balkonunu akıttım .Niloya yarın yapmiycam bişey beni güldürdün cnm
Maşallah canım ellerine sağlık teşekkür ederimBugün yaptığım işler: bulaşık makinası boşaltmak, evi süpürmek, yıkanmış çamaşırları toplamak ve iki üç parça ütü yapmak
Niloyatospikk geçmiş olsun canım
Büyük bir iş başarma duygusuMaşallah canım ellerine sağlık teşekkür ederim
Bulaşık makinasını bugün ben de boşalttım yaşadığın duyguyu tahmin edebiliyorum
İyiyim uğraşıyoruz canım. Evet denk geldik bak şimdi
Aynen öyle o bulaşık makinesi boşalttıktan sonra ödül almış gibi sevinmekBüyük bir iş başarma duygusu
Ya şu cümlen çok hoşuma gitti güne falan gidince önceden çok kullanılırdı anılarım canlandı birdenSiz iyisiniz inşallah ne var ne yok?
Ahahha. Bayramlarda kullanırdık biz hala kullanırımYa şu cümlen çok hoşuma gitti güne falan gidince önceden çok kullanılırdı anılarım canlandı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?