🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Uyudum uyandım çok şükür başımın ağrısı geçti bayadır böyle bir baş ağrısı çekmemiştim şimdi dizi izliyorum boza koydum kendime önceden sokaktan booooza bozaaa diye geçerlerdi bardakta boza alırdık şimdi nerede öyle bozacı geçecek de güvenip alacağız değil mi?

Eklentiler

• IMG_20210203_211004.jpg
    133,5 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar ben geldim bugün evi topladım supurdum ama inceden silemedim.yuzeysel sildim.renkli veya çamaşır yıkadım.bes çayı için dört tane pasta börek hazırladım .iki kişi misafir vardı .onları makinaya yerleştirdim.gunduz bulaşık makinesini boşalttım.tuvalet banyoyu inceden akıttım.

Sen bugün verimi şaha kaldırmışsın ellerine sağlık sözde ben de sporu şaha kaldıracaktım

Birde mutfak balkonunu akıttım .Niloya yarın yapmiycam bişey beni güldürdün cnm
Mutfak balkonunu nereye akıttın canım
Bizim de balkon kapısı kilitli kilit bozuldu bugün balkon camından atladım balkona o kadar komiktim ki kuşlarıma ekmek koymam lazımdı bir de geri dönüşüm poşeti orada koltuğun tepesine çıkıp atladım balkona görseler beni ne derlerdi kimbilir

Bugün yaptığım işler: bulaşık makinası boşaltmak, evi süpürmek, yıkanmış çamaşırları toplamak ve iki üç parça ütü yapmak
Niloyatospikk geçmiş olsun canım
Maşallah canım ellerine sağlık teşekkür ederim
Bulaşık makinasını bugün ben de boşalttım yaşadığın duyguyu tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…