🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Köyde kömür sobasını yaktık oh mis gibi ısın iliğimiz kemiğimiz ısındı eşim verdi odunu sobaya verdi odunu sobaya burda doğalgazla ısınacaz da püff

Aynen ben de öyleyim, bir gün cok is yaptıysam, diğer gün yatip dinlenesim geliyor

Daha hicbi ise baslayamadim... İş yapasim kaçtı. Geri gelir mi kendisi?
Merhaba canım ben de daha yeni başladım işlere evi süpürdüm küçük valizi boşalttım çamaşır makinesini çalıştırdım gıdaları akşam yerleştirmiştim
Canın bugün yapmak istemiyorsa yapma boşver

Mutfak berbat durumda, toplamam şart. Ya bi müzik açayım ya bi dizi, bismillah deyip girişeyim
Elimdeki kitabı bitirme kararim var bugün icin

Mutfak berbat durumda, toplamam şart. Ya bi müzik açayım ya bi dizi, bismillah deyip girişeyim
Elimdeki kitabı bitirme kararim var bugün icin
Ben de hala kitabımda 20 sayfa kaldı bi bitiremedim
Mutfağı sorma daha giderken ki bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor beni

Ev süpürüldü bulaşık makinası ve bulaşıklık boşaltıldı 2 makina çamaşır asıldı çorba yaptım dinleniyorum balkonda yorulmuşum başım da ağrıyor

Ben de hala kitabımda 20 sayfa kaldı bi bitiremedim
Mutfağı sorma daha giderken ki bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor beni
Yaparsin sen, aslansin

Mutfağı topladim, bulasik filan
Mutfak caminin önündeki mermeri temizledim, kuslara ekmek koya koya kirlenmisti cok
Corba koydum
Kuzuya defter yazdirdim 1 sayfa
Dizi+kitap+örgü+ütü bunlar var yapılacak.

Hayır ben dişi ceylanım

Kitap okuyacağım ben de ama hava da çok güzel ılıcacık balkonda oturdum kaldım kızım da oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…