- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.561
Yok milletin kocası pizza yapi yok benimki bişiy yapmayıYok kız ne lafımangal yaktı tatlı da aldı bu akşam yemeği hazırdı
Yapmıyor ama doğru yalan mı söyliyim şimdi yaniYok milletin kocası pizza yapi yok benimki bişiy yapmayıduymayım artık
Yalnız Safiye’nin annesi de gençken güzelmişHergün yaparsak Masumlar Apartmanındaki Safiye gibi oluruz Allah korusun
Yok ben saçlarını daha çok beğendim yine gidip perma yaptırıcam galibaYalnız Safiye’nin annesi de gençken güzelmiş
Aynen ben de öyleyim, bir gün cok is yaptıysam, diğer gün yatip dinlenesim geliyorİyi akşamlar çok sevgili arkadaşlarımBugün hiç iş yapmadım, yemek de dünden vardı baya sıfır iş, oturarak günü tamamladım. Ben niyeyse bir gün iş yapmışsam bir gün yapamıyorum Neyse zaten kimse de arı gibi çalışmamış
Evet saçlar süperYok ben saçlarını daha çok beğendim yine gidip perma yaptırıcam galiba
Merhaba canım ben de daha yeni başladım işlere evi süpürdüm küçük valizi boşalttım çamaşır makinesini çalıştırdım gıdaları akşam yerleştirmiştimDaha hicbi ise baslayamadim... İş yapasim kaçtı. Geri gelir mi kendisi?
Mutfak berbat durumda, toplamam şart. Ya bi müzik açayım ya bi dizi, bismillah deyip girişeyimMerhaba canım ben de daha yeni başladım işlere evi süpürdüm küçük valizi boşalttım çamaşır makinesini çalıştırdım gıdaları akşam yerleştirmiştim
Canın bugün yapmak istemiyorsa yapma boşver
Ben de hala kitabımda 20 sayfa kaldı bi bitiremedimMutfak berbat durumda, toplamam şart. Ya bi müzik açayım ya bi dizi, bismillah deyip girişeyim
Elimdeki kitabı bitirme kararim var bugün icin
Yaparsin sen, aslansinBen de hala kitabımda 20 sayfa kaldı bi bitiremedim
Mutfağı sorma daha giderken ki bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor beni
Süppersin, daha ne olsun, bundan iyisi Şam'da kayısıEv süpürüldü bulaşık makinası ve bulaşıklık boşaltıldı 2 makina çamaşır asıldı çorba yaptım dinleniyorum balkonda yorulmuşum başım da ağrıyor
Hayır ben dişi ceylanımYaparsin sen, aslansin
Mutfağı topladim, bulasik filan
Mutfak caminin önündeki mermeri temizledim, kuslara ekmek koya koya kirlenmisti cok
Corba koydum
Kuzuya defter yazdirdim 1 sayfa
Dizi+kitap+örgü+ütübunlar var yapılacak.
Sağol canımSüppersin, daha ne olsun, bundan iyisi Şam'da kayısımâşâallah. gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?