- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.401
Bizden de size sevgiler efenimİyi akşamlar (el sallayacagim ama bende forumun smileyleri cikmiyor)
Ütü yaptim efenim.
Mutfak toplandi.
Bi de ortalığı, vestiyerdeki dağınıklığı kalidracam, sonra kitap ve bulmacayla oturacağım kanepede
Sevgiler efenim
Hangi kitabı okuyorsun canım şuan? Benim elimdeki kitap bitiyor 2 kitap daha sipariş vericem inşallahSelam kızlar nasılsınız? Bugün yaptığım işler: Yatak odasını topladım, yemek yaptım bulaşık yıkadım. Aslında az ama yeter. Yatarken de kitap okurum verimli bir gün geçirmiş olurum
Tamam canım Masumlar Apartmanı izliyorum şimdilik apartmanlı bişey kalsınNermin yıldırım - unutma beni apartmanı
Şimdilik tam anlayamadım güzel mi kötü mü, bitince karar vereceğim
Kız niloya alemsin vallaTamam canım Masumlar Apartmanı izliyorum şimdilik apartmanlı bişey kalsın
Kitap siparişi vericem yine de bikaç tane araştırıyorum sanırım yine çok satanlara bakıcam satış sitesindeKız niloya alemsin valla
Verecek bir tavsiyem yok malesefKitap siparişi vericem yine de bikaç tane araştırıyorum sanırım yine çok satanlara bakıcam satış sitesinde
Beyhan Budak'ın 2 kitabı var yazılmış şuan ikisini de aldım genelde kişisel gelişim seviyorum ama güzel roman da olur şuan roman olarak Gülseren Budayıcoğlu Camdaki Kız çok satanlarda onu merak ediyorumVerecek bir tavsiyem yok malesefama gene de nasıl bir tarz arıyorsun, gene Beyhan Budak gibi yazarlardan mı bakacaksın ona göre söyleyebilirim belki
Evet ben de onu diyecektim bu ara çok okunuyor beğeniyorlar, ben okumadım ama etraftan öyle duydumBeyhan Budak'ın 2 kitabı var yazılmış şuan ikisini de aldım genelde kişisel gelişim seviyorum ama güzel roman da olur şuan roman olarak Gülseren Budayıcoğlu Camdaki Kız çok satanlarda onu merak ediyorum
Evet ben de beğenen çok duydum merak ediyorum Masumlar Apartmanı nı konu alan kitabını aldım Madalyonun içi diye aynı yazarın kitabı ama biraz ağır ara verdim onaEvet ben de onu diyecektim bu ara çok okunuyor beğeniyorlar, ben okumadım ama etraftan öyle duydum
Camdaki kızı al, bence beğenirsinEvet ben de beğenen çok duydum merak ediyorum Masumlar Apartmanı nı konu alan kitabını aldım Madalyonun içi diye aynı yazarın kitabı ama biraz ağır ara verdim ona
Daha elimde de kaç tane yarım kitap var ama bikaç tane daha alıcam sanırım Camdaki Kız romanı 2 tane de kişisel gelişimCamdaki kızı al, bence beğenirsin
Beni sormuşsun canım buralardayım.. hep tatlılı konuşuyorum ya yazmayım dedim arkadaşlar rejimde yaBizden de size sevgiler efenim
Bende de malesef smileyler çıkmıyor, ben mi bulamıyorum acaba diye düşünmüştüm ama her yeri aradım yok
can09e nerede ki yazmıyor buraya hiç?
Ben de o noktalara tıklıyorum ama smileyler aktif değil, gülen surat ikonu renksiz, yani aktif degil, düzelmiyor, bir yoneticiden yardım mı istesem acaba, baksa.Beni sormuşsun canım buralardayım.. hep tatlılı konuşuyorum ya yazmayım dedim arkadaşlar rejimde ya
Smiley dediğiniz de 3 nokta var alt alta ona tıklayın ordalarbunlar gibi demi yanlış anlamadım.
İlginç tıklıyo musun peki o gülen yüze.Ben de o noktalara tıklıyorum ama smileyler aktif değil, gülen surat ikonu renksiz, yani aktif degil, düzelmiyor, bir yoneticiden yardım mı istesem acaba, baksa.
Sen sıkı bir merdaneyi hakettin amaBeni sormuşsun canım buralardayım.. hep tatlılı konuşuyorum ya yazmayım dedim arkadaşlar rejimde ya
Smiley dediğiniz de 3 nokta var alt alta ona tıklayın ordalarbunlar gibi demi yanlış anlamadım.
İyice sakladılar emojileri sanki hazineSağdaki 3 noktada büyük parantez var ona tıkladınız muhtemelen bi de onu dener misin?
Sondaki kullandığın emojileri de çok hoşBeni sormuşsun canım buralardayım.. hep tatlılı konuşuyorum ya yazmayım dedim arkadaşlar rejimde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?