🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba işten geldim gelirken mezgit aldım.mezgit yaptim.salata yoktu turşu.ici kırmızı turp.sogan kestim.pirasa vardı birde .Şimdi bukasiklari hallettim .sonrada çay demlerim.İsteyken eve bakamıyorum pek.

Kizlar merhaba işten geldim gelirken mezgit aldım.mezgit yaptim.salata yoktu turşu.ici kırmızı turp.sogan kestim.pirasa vardı birde .Şimdi bukasiklari hallettim .sonrada çay demlerim.İsteyken eve bakamıyorum pek.
Balık baya pahalıydı bu hafta pazarda çok şaşırdım ben de afiyet olsun canım

Sağolasın canım peki minimalizm derken öğretmensin ya okula giderken kıyafet nasıl yapıyorsun değişik değişik giyinenler olur hep ben korona var gezmeye çok gitmiyorum şuan diye baya azalttım kıyafet
O işi şöyle çözdüm. Okula giydiğim 5 pantolon belirledim. Üstlerimin çoğu bu pantolonların hepsine uyuyor. Bu pantolonları günlere ayırdım pazartesi şu salı bu vs. Diye. Pazar günü 5 günlük kombin yapıyorum. Her hafta üstlerin kombini değiştiriyorum. Arada pantolonların gününü de değiştiriyorum ben böyle bir çözüm buldum ama bilmiyorum karışık mı anlattım

Yok anladım ben de kendime bu tarz ayırdım dolapta 2 tane kot bıraktım mesela biri dar paça biri ispanyol çok kumaş kullanmam bikaç etek tşörtlerimi de azalttım ama gömleklerim baya var onları çok seviyorum ama bikaç parçadan caymalıyım karar verip kaldırıcam onları da dolaptan eşofman altı da 2 tane bıraktım

SEvdiğin ve kullandığın şeyler kalmalı zaten baya azaltmışsın zaten onlar da kalsın ne olacak

Kizlar benim dolap dolu gibi ama sorsanız yine yarın giyecek biseyin yokkıyafet alırken herşeyiyle kombin yapmak lazım o parada bende yok
Tüm kiyafetleri yatağın üzerine yığıyoruz. Her birini tek tek elimize alıp bunu giyiyor muyım ve bu beni mutlu ediyor mu diye değerlendiriyoruz, kalanları eliyoruz. Benim mesela baya azaldı ama bir üstü birçok altla ve bir çok farklı şekilde kullanabiliyorum. tabi bir de benzer renklerde alışveriş yapmak lazım. Benim mesela genelde siyah beyaz ve gri tonlarda. O yüzden her şey her şeye uyuyor

Gıda almış başını gidiyor .Kıyafete nasıl para versin insanlar.Bide su bütçeye el atalim kizlar fikirlerinizi alayım mutfak alışverişinizi nasıl yaoiyirsunuz .haftalık bütçe ayiriyormusunuz.

Gıda almış başını gidiyor .Kıyafete nasıl para versin insanlar.Bide su bütçeye el atalim kizlar fikirlerinizi alayım mutfak alışverişinizi nasıl yaoiyirsunuz .haftalık bütçe ayiriyormusunuz.
Aynen öyle canım
Markete gittim haftasonu fiyatlar o kadar artmış ki şaşırmamak mümkün değil her hafta zam geliyor çarşamba günleri pazara çıkıyoruz 100 TL kesinlikle bitiyor market dersen biz biraz fazla müsrifiz onu azaltmamız gerekiyor beraber el atarsak ne iyi olur abur cuburumuz çok var tatlı o bu derken masraflar artıyor ısınma yakıt faturalar derken geçen eşimle konuşuyoruz 100 TL nin kıymeti kalmadı eline al çatır çutur bitiyor

Bugünki kitap okuma 20 sayfa hedefime ulaştım. Şunu farkettim okumuş olduğum kitabı kitaplıkta tutmak yerine mesela koltuğun başlığının üstüne ya da sehpanın üzerine her an oturunca gözüme çarpacak hemen elimin uzanabildiği hatırlayabileceğim bir noktaya koyduğumda daha çok okuduğumu farkettim. Kitaplığa koyarsam şayet bazen okurum sonra deyip erteleyebiliyorum.
Şuan 211 sayfalık Beyhan Budak Kendine İyi Davran Güzel İnsan isimli kitabı okuyorum 85 sayfa kaldı bitirirsem bu ay okumuş olduğum kitap sayısı 2 ye çıkacak umarım kitap okuma alışkanlığımı geri kazanabilirim darısı spora ve sağlıklı beslenmeye olsun

Ben mesela bir kıyafeti 1 yıl boyunca giymediysem hemen fıydırıyorum dolaptan

Haftalık yemek listesi yapıyorum. Pazar alışverişini ona göre yapıyorum. Böylece sebzeler çöpe gitmiyor. Bir de yazdan buzluğu doldurmak çok iyi oluyor

Yazdan buzdolabinin dondurucusunu tıka basa dolduruyorum.iki kişiyiz pandemiden önce gelen gidenimiz çok oluyordu.Ama aylık en az bin besyuztl gidiyor mutfağa oda kahvaltı bır hafta sonu var öğle yemeği yok içinde.haftalik liste yapmak mantıklı.deterjan çok kullanmam .az dökerim çamaşır makinasına çünkü kimyasal sevmem.Yumusatici falan hele hiç almam.bulasik makinasının tabletini yarıya bolerim .Ama nedense her şey çok artmış kahvaltılık falan hak getire zaten kalabalık ailelerin Allah yardımcısı olsun

Kesinlikle sağlıklı beslenmek şart Akdeniz usulü besleneceksin ama gelde lahmacun yeme spor bende çok istiyorum bazan yuruyus yapıyorum çok iyi geliyor.Baslayalim birlikte sağlıklı beslenmeye .Abur cuburu çıkardım hayatımdan.Kayisi badem findik tüketiyorum.Ama cips firindan canım çekti dimi.

Beni anlattın aynıbadem fındık iyi ama kurutulmuş meyve sevmiyorum lahmacun cantık pide cips de dedin tamam oldu işte

Deterjan çok gider benim makina çok çalışır yumuşatıcı almaz isem o havlular kaskatı oluyor sinir oluyorum o yüzden kullanıyorum bulaşık tabletini bölünce temiz yıkıyor mu yıkıyorsa ben de deniyim ama nasıl bölünecek o beya taş gibimutfağa ne kadar harcıyoruz hiç hesap yapmadım ama bi deneyim bakim

Ben de yumuşatıcı kullanmıyorum. Kokusu başımı ağrıtıyor. Ama bizde de neredeyse her gün bazen günde 2-3 kere makine çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…