- 23 Ocak 2016
- 33.128
- 49.571
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.241
Ederiz canım inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin isteyen herkeseAynı mahalledeyiz canım beşe kadarsu aynı binadami oturuyorsunuZ.Kizlar tüp bebeğe basliycam bana dua edin
Kapanış olarak peynir zeytin ceviz ekmek yemekteyim.Kapanış olarak mobilyaların tozunu aldım kitap okuyup yatarım artık
Ben de hurma ve ceviz yedim ama açım canımKapanış olarak peynir zeytin ceviz ekmek yemekteyim.
İyi geceler canım.
Dün kanepede uyuyup kalmışım. Eşim kaldırdı, odama gittim :SEllerine sağlık maşallah süpersin
Eşim de o diziyi izliyor şuan
Hem severim hem sevmem o lodosu. Bi garip bendeki hissi.....Kocam bu hafta gece vardiyesi bu gece başladı dışarıda da bir lodos var var ya bendeki durum fu fu fu
Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberler olsun.Aynı mahalledeyiz canım beşe kadarsu aynı binadami oturuyorsunuZ.Kizlar tüp bebeğe basliycam bana dua edin
Ben de bugün pek iş yapmadım yağmur da başladı çok şükür lodos durdu yazınca birbirini işe teşvik etme oluyorBuraya yapacaklarimi ve yaptıklarımı yazinca manevî destek oluyor kızlar.
Biraz yalnizlik cektigimden burda konuşunca kendimi biraz güçlü, iyi hissediyorum, sag olunuz, iyi ki görmüşüm bu konuyu, var olun
Çok şükür bugün iyi, pişiğe hametan ve üstüne pudra koyunca baya toparladı.Mikan cım yavrun nasıl oldu canım?
İyi olmasına sevindim canımÇok şükür bugün iyi, pişiğe hametan ve üstüne pudra koyunca baya toparladı.
Ben de rutin wc-lavabo yıkadım. Mutfak dolabının bir bölümünü daha indirdim sildim. O kadar.
Akşama da balık var. Sadece salata yapacağım.
Bugün ekmeksiz kahvaltı yaptımekmeği bırakmaya çalışacağım bakalım inşallah olur
Ben beyaz ekmek yiyorum bi de sınırım yok. Bir gün çok fazla miktarda( tam miktarı söylemiyim utanırımİyi olmasına sevindim canım
Aslında ekmeği kesmek için diretmene gerek yok uzmanlar tam buğday ekmeği yedikten sonra sakınca görmüyor önemli olan beyaz ekmek tüketmemek ben tam buğday ekmeği alıyorum dilimli şekilde kahvaltıda 2 dilim akşam yemeğinde 1 dilim alıyorum ekmekle birlikte bazen kahvaltıda 1 dilim
İşte o tarif ettiğin aynı ben bigün ben yok canım o kadar yemiş olamam deyip ağzım açık bakmıştımBen beyaz ekmek yiyorum bi de sınırım yok. Bir gün çok fazla miktarda( tam miktarı söylemiyim utanırım) ekmek yemiştim. Uzun bir süre sonra bir baktım eşim takvime o günü not almış mikan şu tarihte şu kadar ekmek yedi diye yani ne kadar abarttığımı anla
Evet evet işte aynı öyleyim bi de şey diyorum ben dilimli ekmek için bununla dürüm yapılmıyorİşte o tarif ettiğin aynı ben bigün ben yok canım o kadar yemiş olamam deyip ağzım açık bakmıştımartık dikkat ediyorum tam buğday ekmeği dilimli ekmeği de eşime gösteriyorum bu bi hapur küpürde biter diyorum kahvaltıda karar veremiyorum pekmez mi süreyim bal mı salça mı bi bakmışım bitmiş
Şuan karnım aç ama yemiyorumEvet evet işte aynı öyleyim bi de şey diyorum ben dilimli ekmek için bununla dürüm yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?