🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Buraya yapacaklarimi ve yaptıklarımı yazinca manevî destek oluyor kızlar.
Biraz yalnizlik cektigimden burda konuşunca kendimi biraz güçlü, iyi hissediyorum, sag olunuz, iyi ki görmüşüm bu konuyu, var olun

Buraya yapacaklarimi ve yaptıklarımı yazinca manevî destek oluyor kızlar.
Biraz yalnizlik cektigimden burda konuşunca kendimi biraz güçlü, iyi hissediyorum, sag olunuz, iyi ki görmüşüm bu konuyu, var olun
Ben de bugün pek iş yapmadım yağmur da başladı çok şükür lodos durdu yazınca birbirini işe teşvik etme oluyor
Sen de sağol canım

Mikan cım yavrun nasıl oldu canım?
Çok şükür bugün iyi, pişiğe hametan ve üstüne pudra koyunca baya toparladı.

Ben de rutin wc-lavabo yıkadım. Mutfak dolabının bir bölümünü daha indirdim sildim. O kadar.
Akşama da balık var. Sadece salata yapacağım.
Bugün ekmeksiz kahvaltı yaptım ekmeği bırakmaya çalışacağım bakalım inşallah olur

İyi olmasına sevindim canım
Aslında ekmeği kesmek için diretmene gerek yok uzmanlar tam buğday ekmeği yedikten sonra sakınca görmüyor önemli olan beyaz ekmek tüketmemek ben tam buğday ekmeği alıyorum dilimli şekilde kahvaltıda 2 dilim akşam yemeğinde 1 dilim alıyorum ekmekle birlikte bazen kahvaltıda 1 dilim

Ben beyaz ekmek yiyorum bi de sınırım yok. Bir gün çok fazla miktarda( tam miktarı söylemiyim utanırım ) ekmek yemiştim. Uzun bir süre sonra bir baktım eşim takvime o günü not almış mikan şu tarihte şu kadar ekmek yedi diye yani ne kadar abarttığımı anla

İşte o tarif ettiğin aynı ben bigün ben yok canım o kadar yemiş olamam deyip ağzım açık bakmıştım artık dikkat ediyorum tam buğday ekmeği dilimli ekmeği de eşime gösteriyorum bu bi hapur küpürde biter diyorum kahvaltıda karar veremiyorum pekmez mi süreyim bal mı salça mı bi bakmışım bitmiş

Evet evet işte aynı öyleyim bi de şey diyorum ben dilimli ekmek için bununla dürüm yapılmıyor

Evet evet işte aynı öyleyim bi de şey diyorum ben dilimli ekmek için bununla dürüm yapılmıyor
Şuan karnım aç ama yemiyorum yarın tartı günüm bakalım 2 haftada ne verdim yalnız suyu az içiyorum kışın soğuk havalardan ben bunun için pet şişe bulunduracağım günlük içtiğim suyu da yazacağım hiç alışkanlığım yok
Dürüm deme hiç çok özledim

Dışarıda yağmur yağıyor kızım uyudu eşim gececi o da uyuyor şuan bi iş yapamam azcık şekerleme yapsam fena olmaz

Ben de ekmegi azaltmaya çalışıyorum. 1 hafta az yersem, bakiyorum öbür hafta dikkat edememisim. Sonra tekrar karar alip tekrar başa dönüyorum, yine dikkat etmeye başlıyorum filan, öyle gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…