- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.221
Geçmiş olsun canım dışarda mı üşüttü yavru?İyi Pazar’lar herkese, küçük oğlum üşütmüş bütün gece kusma ve ishal vardı. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama pişik olmuş maalesefverimsiz bir gün sadece bolca çamaşır yıkandı çünkü yatak vs. Battı. Bi de WC-lavabo yıkadım o kadar. Akşam yemeği de yaparsam daha da bişey yapamam bugün.
Yok kız en sündük olma konusunda üzülmüyorum arada kaytarabiliriz işlerdenOlsun, arada olur minik patates kacamaklari, ben de kizartinca dayanamaz birkac tane alirim :) Kolay gelsin, iş yapsam cok is var da yapasim gelmediginde yapmiyorum Niloya yaa, cok rahatim ben, üzülme sen, en sündük benim
Kur'an okudum, dizi izledim. Kahvaltı toplamaktan baska bir sey yapmadim.
2 bölüm dizi izledim
-Az ütü yapacagim.
-Kitap okuyacağım.
-Kizimla yapilacak bir etkinlik bulacağım.
-Yemek.
-Yatak odasi süpürüp silme.
-Oturma odası tozu alma.
-Benim ve kızın banyosu.
umarim hepsini yapabilirim hahhahohaa
Çok geçmiş olsun canımİyi Pazar’lar herkese, küçük oğlum üşütmüş bütün gece kusma ve ishal vardı. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama pişik olmuş maalesefverimsiz bir gün sadece bolca çamaşır yıkandı çünkü yatak vs. Battı. Bi de WC-lavabo yıkadım o kadar. Akşam yemeği de yaparsam daha da bişey yapamam bugün.
Ben 2 bölüm dizi izledim diye cok kizdim bugün kendimeYok kız en sündük olma konusunda üzülmüyorum arada kaytarabiliriz işlerden
Gecmis olsun canim, sifa dilerim.İyi Pazar’lar herkese, küçük oğlum üşütmüş bütün gece kusma ve ishal vardı. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama pişik olmuş maalesefverimsiz bir gün sadece bolca çamaşır yıkandı çünkü yatak vs. Battı. Bi de WC-lavabo yıkadım o kadar. Akşam yemeği de yaparsam daha da bişey yapamam bugün.
Teşekkürler, yok doğru düzgün dışarı çıktığı yok zaten, akşama doğru banyo yaptırdım dün. Ondan oldu galibaGeçmiş olsun canım dışarda mı üşüttü yavru?
Teşekkürler niloya haklısın oğlum iyi olsun da de verimsiz geçsinÇok geçmiş olsun canımAllah şifa versin olsun her gün verimli geçecek diye bir kaide yok
TeşekkürlerGecmis olsun canim, sifa dilerim.
Amann boşver bugün de böyle olsunBen 2 bölüm dizi izledim diye cok kizdim bugün kendimeona dalarken baska yapacaklarımı unuttum çünkü
Makina boşaltılmadı anladım canımMikan oğluna geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin inşallah
Ben klasik olarak evi toparladım, elde bulaşık yıkadım ( bunuNiloyatospikk anladı ) ve yemek yaptım. Aslında yapılacak çok iş var ama bende iş yok
TeşekkürlerMikan oğluna geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin inşallah
Ben klasik olarak evi toparladım, elde bulaşık yıkadım ( bunuNiloyatospikk anladı ) ve yemek yaptım. Aslında yapılacak çok iş var ama bende iş yok
Ellerine sağlık maşallah süpersinMutfak, yatak odası süpürüldü.
Çamaşır serildi.
Yemek yapıldı.
Ocağı sildim.
Sohbet dinledim.
Kızımla vakit geçirdim.
Diğer işler yarına kaldı inş.
Yemekten sonra pilim bitti. Kanepede uzandım, Tövbeler Olsun izliyorum.
Misafir mi vardı nasıl geldiler yasaktaBeş çeşit yemek yapıldı kahvalati hazirlandi ev toplandı düzenlendi.Toz alındı.Banyo lavobalari akitildi. Misafirim vardi.bulasik makinası boşaltıldı.cay Faslı vardı sonra meyve derken şimdi uzandim
Aynı mahalledeyiz canım beşe kadarMisafir mi vardı nasıl geldiler yasaktabiz de eltime misafirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?