- 23 Ocak 2016
- 33.125
- 49.568
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.921
Şuan Türkçeyi düzgün kullanması için çaba sarfediyorum da sanki cümlelere girmesem hemen diyorum bilemedim ama şarkı mırıldanıyor dinletiyorumÇok iyi maşallah, bi de İngilizce çizgi film şarkı vs. Kulağı maruz bırakmak lazım. Bizde hikaye kitapları var kırmızı başlıklı kız gibi CD leri var yeni yeni dinletmeye başladım onları
Emin misin bak ben de atarım fena olurAtayım mı fotoğraf
Yabancı dil ana dili engellemez. Yabancı dili de ana dili öğrenir gibi öğrenmesi gerekir kalıcı olması için.Şuan Türkçeyi düzgün kullanması için çaba sarfediyorum da sanki cümlelere girmesem hemen diyorum bilemedim ama şarkı mırıldanıyor dinletiyorum
Şöyle arasında dondurma var irmik helvası üstüne tahinnnn bir de fıstık nem nem nem çarşıya giderim de yemem mi oniiiEmin misin bak ben de atarım fena olur
Aynen ya çok istiyorum öğrensin zaten şimdi aldı aldı sonra oyun yapar öğrenmek istemezYabancı dil ana dili engellemez. Yabancı dili de ana dili öğrenir gibi öğrenmesi gerekir kalıcı olması için.
Temel oluşturman şema oluşması bile çok fayda sağlar. İlerde daha kolay öğrenirAynen ya çok istiyorum öğrensin zaten şimdi aldı aldı sonra oyun yapar öğrenmek istemez
Verimli bir günBen bugün ne yaptım
Evi süpürdüm oturma odası yatak odası mutfak toplandı
Bulaşık makinası ve çamaşır makinası çalıştırıldı
İki parti elde bulaşık yıkandı
Sonra vınnn çarşıya kızıma cicişler aldım
Bulaşık makinası boşaltılacak
Yıkanan bornozlar asılacak
Kitap okunacak
Sabah cildimi temizledim akşam da temizlerim finish pazardan kelem almıştım turşu kurucam üşenmezsem eğer 1 haftadır mutfakta beni bekliyor kurulmak içinbu sene kelem turşusu kurmadım niye bazen tabak tabak yiyordum sonra kaşın Allah kaşın ama özlemişim dedim kurayım
Evet temeli oluşsun istiyorum ben de şimdi ne söylesek hemen ezberliyorlar rakamları gösteriyorum 5 e kadar biliyor 10 a kadar sayıyor İngilizcesine de başlıcam inşallahTemel oluşturman şema oluşması bile çok fayda sağlar. İlerde daha kolay öğrenir
Mesela sayıları sürekli kullan öğrenince normal etkinlikleri bir de İngilizce yaptırEvet temeli oluşsun istiyorum ben de şimdi ne söylesek hemen ezberliyorlar rakamları gösteriyorum 5 e kadar biliyor 10 a kadar sayıyor İngilizcesine de başlıcam inşallah
Tamam 10 a kadar yapayım dimi şimdilik 10 a kadar saymayı biliyor çünkü dahaMesela sayıları sürekli kullan öğrenince normal etkinlikleri bir de İngilizce yaptır
5 e kadar bence hedefle 10 çok 5e kadar öğrenince devamını öğretirsinTamam 10 a kadar yapayım dimi şimdilik 10 a kadar saymayı biliyor çünkü daha
Tamam canım5 e kadar bence hedefle 10 çok 5e kadar öğrenince devamını öğretirsin
Ben de seni etiketleyecektim canım merak ettim neredesin diye hergün bir olacak diye bişey yok ki canım evvelki gün de ben hiç birşey yapmadımBen bu ara çok tembelim buraya gelmeye yüzüm yok verimsiz geçiyor günlerimSizinkilerin maşallahı var, baya iş yapılmış tebrikler
clara sormuştu galiba Ankara’nın neresindensiniz diye, Çankaya’dayız
Yapılacak çok iş var da Niloyacım yapacak istek yok. Neyse bir kaç gün daha geçsin kendime gelirim inşallahBen de seni etiketleyecektim canım merak ettim neredesin diye hergün bir olacak diye bişey yok ki canım evvelki gün de ben hiç birşey yapmadım
Arada bir olur canım sıkma canını önemli olan iyi olmamız sağlığımızYapılacak çok iş var da Niloyacım yapacak istek yok. Neyse bir kaç gün daha geçsin kendime gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?