- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.761
Gecmis olsun.Yaa acayip hissettik hemde. Avize sallanmadı alttan vurdu, vitrin şıngır şıngır sallandı gümbür gümbür ses geldi, tv gitti geldi.
Bi yarım saat kendimize gelemedik biz siz ne taraftasınız acaba hissetmediniz.
4.5 az bide yani Allah muhafaza bu kadar az depremde böyle hissettiysek.
Allahım beterlerinden esirgesin. Aminn..
Merhaba Hoşgeldin canımMerhaba bu arada:)
Hayatımı artık daha düzenli ve faydali yasamayi düşündüm, bunun için de günlerimi iyi geçirmek icin plan yapmaya başladım.
Konunuza uğrarım ben de:)
Aynen neyseki kısa sürdü. Kuzum da baktım elleri açmış dua ediyor. Babası da yanına çağırdı hemen gel diye. Bende balkondan girdim. Oldu Allahtan balkonda değildim.Türkiyenin her yerinde deprem oluyor Allah korusun ya fay hattı derinliğindendir canım hissedilmesi neyse ki kısa sürmüş baktım TV de
Sağolasın. Siz de mi Ankaradasınız?Gecmis olsun.
Ankara'nin neresindesiniz?
Kurabiye yok da 2 yumurta kırdık yedik tereyağındaBu saatte kurabiye yapan var mı
Biz Çankaya’dayız. Buraya yakın oturan akrabamız yazdı bize deprem oldu diye, onlar da hissetmiş, bizde bir şey yokYaa acayip hissettik hemde. Avize sallanmadı alttan vurdu, vitrin şıngır şıngır sallandı gümbür gümbür ses geldi, tv gitti geldi.
Bi yarım saat kendimize gelemedik biz siz ne taraftasınız acaba hissetmediniz.
4.5 az bide yani Allah muhafaza bu kadar az depremde böyle hissettiysek.
Allahım beterlerinden esirgesin. Aminn..
Gelin, her zaman beklerizMerhaba bu arada:)
Hayatımı artık daha düzenli ve faydali yasamayi düşündüm, bunun için de günlerimi iyi geçirmek icin plan yapmaya başladım.
Konunuza uğrarım ben de:)
Oranın alt daha sağlam demek canım.Biz Çankaya’dayız. Buraya yakın oturan akrabamız yazdı bize deprem oldu diye, onlar da hissetmiş, bizde bir şey yok
Hiç belli olmaz canım, Allah beterinden korusun hepimiziOranın alt daha sağlam demek canım.
Bu saatte kurabiye yapan var mı
Kurabiye yok da 2 yumurta kırdık yedik tereyağında
Bunun adı neymiş okuyamadım gıı. Nasıl güzel mi yaptın mı? Yapılacak mı?
Evet canım yaptım saymak ister misinKurabiye yok da 2 yumurta kırdık yedik tereyağında
Bunun adı neymiş okuyamadım gıı. Nasıl güzel mi yaptın mı? Yapılacak mı?
Tepsili gönderseydin sayardumEvet canım yaptım saymak ister misinadı minimencikler
Dur kız atıyorummTepsili gönderseydin sayardum
Sayısı da bugün Bimde gördüğüm meyve sıkacağının parasına ithafen gelsinDur kız atıyorumm
130 muuu hay maşallahh. Kaç bardak un kullandın gıııDur kız atıyorumm
Aldığı kadar un130 muuu hay maşallahh. Kaç bardak un kullandın gııı
Nikinikcim buralarda mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?