🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Gecmis olsun.
Ankara'nin neresindesiniz?

Merhaba bu arada:)
Hayatımı artık daha düzenli ve faydali yasamayi düşündüm, bunun için de günlerimi iyi geçirmek icin plan yapmaya başladım.
Konunuza uğrarım ben de:)

Merhaba bu arada:)
Hayatımı artık daha düzenli ve faydali yasamayi düşündüm, bunun için de günlerimi iyi geçirmek icin plan yapmaya başladım.
Konunuza uğrarım ben de:)
Merhaba Hoşgeldin canım olduğu kadar verimli geçirmeye çalışıyoruz işte ne yapalım

Türkiyenin her yerinde deprem oluyor Allah korusun ya fay hattı derinliğindendir canım hissedilmesi neyse ki kısa sürmüş baktım TV de
Aynen neyseki kısa sürdü. Kuzum da baktım elleri açmış dua ediyor. Babası da yanına çağırdı hemen gel diye. Bende balkondan girdim. Oldu Allahtan balkonda değildim.

Biz Çankaya’dayız. Buraya yakın oturan akrabamız yazdı bize deprem oldu diye, onlar da hissetmiş, bizde bir şey yok

Aslında bu saatte kurabiye yapmazdım da eşim bu hafta 2.5 da işten geliyor dedi gelince atıştırmalık bişeyler yapıp koysana mutfağa dedi yapayım dedim bende ilk iş günü bugün 10 gün izin sonrası çalışmak biraz zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…