- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.781
Eline sağlık afiyet olsun. İyi çıkmış valla. Dur deneyim bende ekleyim de favoriye.Aldığı kadar unyok kız bu tarif çok bereketli görümcemden almıştım tarifi daha bunlar pudra şekerine bandırılıp çıkarılacak
Şekil baya uğraştırıyor yoksa çok kolay eşime tlfda demiştim minik minik yapamam kusura bakmaEline sağlık afiyet olsun. İyi çıkmış valla. Dur deneyim bende ekleyim de favoriye.
Aa evet kız değişik olur yapayım birazını da öyle süpersinBir kısmını da tarçın şekerli yapsaydın bak o da güzel olurdu
Yani bulama işini:)
Yav sende diyete girecem diyete girecem diyipdurun ama hüpletiveriyon hepsiniiiEltim de koca bi dilim bisküvi pastası yollamış onu da hüplettim yani yarın diyete girmeliyim olmucak böyle abandığım çikolata kavanozuna hiç söylemiyim eşim sana aldığım çikolata kavanozlarından Uludağ'a yol olur dedi geçen gün10 kilo fazlam var çok da yok aslında ama ya bu yaptığımın hepsini yemiyorum ben benim derdim çikolata ile
Haklısın canım diyete giricem diye laf yapana kadar icraata geçsem gitmişti yarısı yarın giriyorum inşallah dur bakim yarın ki tarih neYav sende diyete girecem diyete girecem diyipdurun ama hüpletiveriyon hepsiniii
Kız ondan sonra ben bi kez daha girdim sanki diyeteKimmm?? neee ?? diyet mi ? 1 ocakta birileri diyete girmisti sanki kimdi ben hatirlayamadim hatirlayaniniz var mi acaba
Bak orayi kacirmisimKız ondan sonra ben bi kez daha girdim sanki diyetegire çıka yalama oldu tövbe Yarabbim
12 ocak oldu bileeeeHaklısın canım diyete giricem diye laf yapana kadar icraata geçsem gitmişti yarısı yarın giriyorum inşallah dur bakim yarın ki tarih ne
Eline sağlık güzel olmuş. Afiyet olsunn:)Minimencikler bitti
Ha Ha ha birlikte diyete gireceğiz12 ocak oldu bileeee
Bende bi kilo almışım hayırlı uğurlu olsuunn.
Sağol canımEline sağlık güzel olmuş. Afiyet olsunn:)
Az bilirim. Çocukken Yenimahalle'de oturduk:) Simdi Batikent'te abim oturuyor.Sağolasın. Siz de mi Ankaradasınız?
Aydınlıkevler tarafı. Bilir misiniz?
Şimdi nerdesiniz?Az bilirim. Çocukken Yenimahalle'de oturduk:) Simdi Batikent'te abim oturuyor.
Aldım canım dün konuştuk doktoruyla, demir eksikliğine bağlı kansızlık var dedi, onun dışında d vit çok iyi dedi, başka da bişeyi yokmuş şükür.can09e canım tahlil sonucunuzu aldınız mı?
Şimdi Konya'dayım, memlekette oturuyoruz.Şimdi nerdesiniz?
Batıkenti çok severim. En güzel yerleşim yerlerinden. Benim de evim olsun ordan.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?