🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Eline sağlık afiyet olsun. İyi çıkmış valla. Dur deneyim bende ekleyim de favoriye.
Şekil baya uğraştırıyor yoksa çok kolay eşime tlfda demiştim minik minik yapamam kusura bakma diye ama yine oldu hadi aynı tereyağlı kurabiye gibi oluyor her yiyen benden almıştı bunun tarifini günlerde hep yaptığım tarif

Eltim de koca bi dilim bisküvi pastası yollamış onu da hüplettim yani yarın diyete girmeliyim olmucak böyle abandığım çikolata kavanozuna hiç söylemiyim eşim sana aldığım çikolata kavanozlarından Uludağ'a yol olur dedi geçen gün 10 kilo fazlam var çok da yok aslında ama ya bu yaptığımın hepsini yemiyorum ben benim derdim çikolata ile

Yav sende diyete girecem diyete girecem diyipdurun ama hüpletiveriyon hepsiniii

Kimmm?? neee ?? diyet mi ? 1 ocakta birileri diyete girmisti sanki kimdi ben hatirlayamadim hatirlayaniniz var mi acaba

Mutfakta diline dolandı

Yağ yağ yağmur teknede çamur ver Allahım ver sağanak yağmur
Yanlışım vardır doğrusu ile düzeltin efenim

can09e canım tahlil sonucunuzu aldınız mı?
Aldım canım dün konuştuk doktoruyla, demir eksikliğine bağlı kansızlık var dedi, onun dışında d vit çok iyi dedi, başka da bişeyi yokmuş şükür.
Damla kullanıyoduk zaten şuruba geçicez. 2 ayda yükselir merak etmeyin, ciddi bir durum değil dedi. Dedim enerjisi yerinde yiyor da yani, bir belirti yok. Nasıl oluyor da düşük çıkabiliyor? Olabiliyor ailesel yatkınlık ama genelde beslenme ile ilgili dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…