- 23 Ocak 2016
- 33.117
- 49.561
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.741
Senin kategorindeki sayfaları bul takipçilerine gir ordan istek at biraz attıktan sonra yasak veriyor belli bir kota varİyiydi, kahve resmi de güzeldi ama kişisel bir hesap gibi duruyor diğeri satış yaptığını belli ediyor. Nasıl istek atıyoruz
MalesefSana taktik vereyim mi? İşin sırrı yapmamakta.yapmadığın zaman mecbur kalkıp yapıyor. Tabi tertip düzen temizlik seviyorsa.
Ben de takip etcem yani yok ya istemem öyleyseSenin kategorindeki sayfaları bul takipçilerine gir ordan istek at biraz attıktan sonra yasak veriyor belli bir kota var
Sorma ya resmi de değiştirince 27 kişi gitti dün bir daha değişiklik yapmıcam
Hayır onlar sayfanı gördükten sonra takibi geri çekeceksinBen de takip etcem yani yok ya istemem öyleyse
Selam canım ellerine sağlık bugün ben de pek iş yapmadım canım yapmak da istemiyorKızlar selam. Ben dün kadınlar kulübüne giremedim neden öyle oldu anlamadım sayfalar açılmadı. Ama bulaşık makinası boşalttım, 6 dk sürdüev düzenleme, yemek ve ütü ile geçti günüm. Bugün pek bir şey yapamayacağım zira kızım gece uyumadı, huysuzlandı, yorgunum. Bugün onunla ilgileneyim bir de akşam yemeği yapayım yeter
Gecen gun bende de öyle oldu, hatta bi de sebepsiz banlanmışım. Bi telefon vardi, KK'nin, acil durumlarda msj atin diyordu, oraya yazdim, 1-2 gün sonra açtılar.Kızlar selam. Ben dün kadınlar kulübüne giremedim neden öyle oldu anlamadım sayfalar açılmadı. Ama bulaşık makinası boşalttım, 6 dk sürdüev düzenleme, yemek ve ütü ile geçti günüm. Bugün pek bir şey yapamayacağım zira kızım gece uyumadı, huysuzlandı, yorgunum. Bugün onunla ilgileneyim bir de akşam yemeği yapayım yeter
E ben çekince onlar da geri çekmez miHayır onlar sayfanı gördükten sonra takibi geri çekeceksinbak ben ne kadar az kişiyi takip ediyorum onlardan da çekicemmm takibi geri
Bravo sana canım. Niloyaya teessüflerrrE ben çekince onlar da geri çekmez mihem insanların duygularıyla oynamıyım şimdi
Yok yok gitmiyorlar gidene de yolu açık olsunE ben çekince onlar da geri çekmez mihem insanların duygularıyla oynamıyım şimdi
Napcan canım işte sayfa öyle işliyor takipçisi çok takip ettiği kişi az diye millet bakıyor işteBravo sana canım. Niloyaya teessüflerrr
Hiç etik değil:))
4. 5 dedi TV de bununla geçmiş olsun canım
Yaa acayip hissettik hemde. Avize sallanmadı alttan vurdu, vitrin şıngır şıngır sallandı gümbür gümbür ses geldi, tv gitti geldi.
Sağolasın canım. İyiyiz tabi artık. Ama bi yarım saat kendimize gelemedik. Kalbim güm güm çarptı valla.Aa unuttum kızlar geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah nasılsınız canım iyi misinizcan09e siz de nasılsınız canım?
Flamenko hissetmemiş sizin orada daha mı hissedildi acaba insan korkar daha şiddeti artarsa diyeSağolasın canım. İyiyiz tabi artık. Ama bi yarım saat kendimize gelemedik. Kalbim güm güm çarptı valla.
Türkiyenin her yerinde deprem oluyor Allah korusun ya fay hattı derinliğindendir canım hissedilmesi neyse ki kısa sürmüş baktım TV deYaa acayip hissettik hemde. Avize sallanmadı alttan vurdu, vitrin şıngır şıngır sallandı gümbür gümbür ses geldi, tv gitti geldi.
Bi yarım saat kendimize gelemedik biz siz ne taraftasınız acaba hissetmediniz.
4.5 az bide yani Allah muhafaza bu kadar az depremde böyle hissettiysek.
Allahım beterlerinden esirgesin. Aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?