🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İyiydi, kahve resmi de güzeldi ama kişisel bir hesap gibi duruyor diğeri satış yaptığını belli ediyor. Nasıl istek atıyoruz
Senin kategorindeki sayfaları bul takipçilerine gir ordan istek at biraz attıktan sonra yasak veriyor belli bir kota var
Sorma ya resmi de değiştirince 27 kişi gitti dün bir daha değişiklik yapmıcam

Kızlar selam. Ben dün kadınlar kulübüne giremedim neden öyle oldu anlamadım sayfalar açılmadı. Ama bulaşık makinası boşalttım, 6 dk sürdü ev düzenleme, yemek ve ütü ile geçti günüm. Bugün pek bir şey yapamayacağım zira kızım gece uyumadı, huysuzlandı, yorgunum. Bugün onunla ilgileneyim bir de akşam yemeği yapayım yeter

Selam canım ellerine sağlık bugün ben de pek iş yapmadım canım yapmak da istemiyor

Gecen gun bende de öyle oldu, hatta bi de sebepsiz banlanmışım. Bi telefon vardi, KK'nin, acil durumlarda msj atin diyordu, oraya yazdim, 1-2 gün sonra açtılar.

Merhaba Niloya, nasılsınız, ne yapıyorsunuz?
Biraz kalktim, gezdim, su içtim, yine yatışa geçiyorum.

İyiyiz niloya biz hissetmedik bile, o yüzden sordum can09e ye
Yaa acayip hissettik hemde. Avize sallanmadı alttan vurdu, vitrin şıngır şıngır sallandı gümbür gümbür ses geldi, tv gitti geldi.
Bi yarım saat kendimize gelemedik biz siz ne taraftasınız acaba hissetmediniz.
4.5 az bide yani Allah muhafaza bu kadar az depremde böyle hissettiysek.
Allahım beterlerinden esirgesin. Aminn..

Türkiyenin her yerinde deprem oluyor Allah korusun ya fay hattı derinliğindendir canım hissedilmesi neyse ki kısa sürmüş baktım TV de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…