🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Biz de 3 ay olmuştur gitmeyeli yeni gittik. Çok seviniyorlar iyi oluyor
Senin için ilk bulaşık makinası boşaltmamda kronometre tutacağım bu ara elde yıkamayacağım, kayınvalidemde çok yıkadım, bıktım

Biz de oldu baya gitmeyeli korkuyoruz kayınpederimde koah var kayınvalidem tansiyon hastası
Geçen elimde yıkadım bulaşıklığın resmini atacaktım ama 2 seferdir boşaltıyorum

Bugün ne yapacaksınız? Benim çok işim var ama hangisini yapabileceğim bilmiyorum. Akşama yazarım inşallah şunu şunu yaptım diye. Benim en gıcık olduğum şey eşim yardım etmez, hep ben yaparım. Paşa beyimiz öylece oturur. Bugün biraz yardım et diyeceğim bakalım edecek mi

Azcık surat yap işe yarıyor dün balığa gitti geldi akşam da çayı geç koydum diye hep tlf elinde diye kızdı ben de biraz surat yaptım kızım oyuncakları baya dağıttıydı bi topluyor gör odada koltukların altını sildim çamaşırları dürdüm mutfağı topladım oyuncak havuzunu topladım bugün biraz minimalizm için dolaplardan bikaç parça daha çıkarmayı planlıyorum sana da kolay gelsin canım

Bizdede temizlik var. Büyük babanneye gitti. Ortalık topluyorum.. bayat ekmekleri köfte için kuruttum onları hallettim. Dün kuzuyu doktora götürdük kan aldılar ilk defa. Damar bulamadılar elinden aldı artık hafif kızarmış. 1 yaşa 1 ay kaldı gelmişken alalım dedi doktoru. Tam kan demir d vit. İnşallah sorunsuz çıkar.

İyi çıkar canım inşallah korkma 1 yaşı doldurunca kan tahlili yapıyorlar bizim de yapılmıştı
Biz de bi sene özel hastanede kan tahlili yapmışlardı hemen damar yolunu bulmuşlardı geçen yakınımızdakine gittik hemşirenin biri bulamadı ne bu böyle dedim şu hastanede hemen buldular güvenmiyorsan kendine yapma dedim uzman olan biri yapsın sonra hemen yenidoğan hemşiresini çağırdılar bir kerede buldu aldı ama kızım çok ağladı onlara bıraksan kaç yerden denerler Allahım sağlık versin hastanede olanlara da yardım etsin

Yok denemediler canım baktılar neyseki, artık elinin üstünden aldılar az kızardı neyseki morarma yok şükür. Ağrımıyordur artık inşallah.
Göze de görünün dedi. Gitmiş miydiniz siz de.
Uyy kuzuya da geçmiş olsun işinin ehli önemli her şeyde olduğu gibi canım.

Kızım çok yoruldum deyip duruyordu çok korktuk çocuk doktoruna götürdük kan tahlili aldı çok şükür iyi dedi rahatladık elinin üstünden almışlardı bizim de biz göze gitmedik

Ne güzel ya içim açıldı inşallah yaza kadar koronadan sağlıkla sevdiklerimizle çıkarız.

Eklentiler

• IMG_20210109_171949.jpg
    232,5 KB · Görüntüleme: 34
Narenciye sıktım kendime doğal c vitamini kitap da az kaldı bitirsem iyi olacak ne zamandır elimde

Eklentiler

• IMG_20210109_185945.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 24
Bugün gene boğaza mı çalıştın yoksa
Sabah kahvaltı öğlenden sonraya da sigara böreği ve köfte kızarttım başka bişiy yok boğaz olarak
Temizlik günü ilan ettik işte, nevresimler değişti. Şimdilik 2 makine yıkandı asıldı. Yarın da yıkamaya devam ederim. Silip süpürüldü lavabolar yıkandı. Balkonun kenarları cifledim. Toz var daha. Pofff. Acıktık ne yiceksek

Slmlar, Boğaz bildirimi ile geldim yine dün akşam bir tepsi ıspanaklı börek bir tepsi biberli ekmek yaptık tatlı yapmaya üşendim eşime aldırdım dün bugün börek ve tatlıyı bitirdik çok şükür yarına kısmet artık

Şuan ben bişey yiyorum keşke daha çok olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…