- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.681
İnş kuzum. 3 gün önce expresten yaptım dediğin gibi çıktı işte bu da böyle. Ümitli değilim zaten ama ne olur ne olmazBende bu test kuruma çizgisi çıkarmıştı ama böyle belli değildi yani zor gözüküyordu gözle bile. İnşallah kan testin pozitif çıkar
Şuanda böyle ama hepsinde ilk baş böyle çıktı canım güvenim kalmadı o yüzdenBen de silik gördüm ya cidden bak
Ben de o testi kullanıyorum hiç böyle çizgi çıkarmadı 1 yıldır. Hayırlısı kuzumBenim bu ay yaptığım bütün testler nedense böyle çıktı bende anlam veremedim çünkü bu testi çok güven verici dediler kuruma çizgisi çıkarmıyor dediler laboquick test ne zaman yapsam hep aynı çıktı kurudukça bi tık daha belirginleşti ama hepsinde aynı çıktıği için bi önemi yoktur diye düşünüyorum.
Neyse ben usulca adetimi bekliyimBen de o testi kullanıyorum hiç böyle çizgi çıkarmadı 1 yıldır. Hayırlısı kuzum
Swn görüyo musun gölge peki yine gördüm sanki de. Yani bir şey yoksa da kuruma çizgisidirŞuanda böyle ama hepsinde ilk baş böyle çıktı canım güvenim kalmadı o yüzden
Balım senin çizgiyi ben hiç kuruma çizgisine benzetemedim kan versene kesinlessin sonuçSwn görüyo musun gölge peki yine gördüm sanki de. Yani bir şey yoksa da kuruma çizgisidir
Ben görüyorumSwn görüyo musun gölge peki yine gördüm sanki de. Yani bir şey yoksa da kuruma çizgisidir
Evet hsg var sonrasında olmazsan dimi. Yani evet koyulaşması lazımdı da hepsinde mi çıkıyo böyle o da garip belki düşmesi ve çıkması arasında mı yapılan testin rengi böylr kaldıBen görüyorumya da kendimi kandırıyorum ama bişey olsaydı koyulaşırdır bence 2-3 gündür bi koyulaşma olurdu olsun hayırlısı olsun 2 güne adet olurum saten olurda olmazsam yine tekrarlarım kızzzz bu ay ben hsg çekilicem
Bende bilmiyorum artık negatifi gördüm ya ilgilenmiyorumEvet hsg var sonrasında olmazsan dimi. Yani evet koyulaşması lazımdı da hepsinde mi çıkıyo böyle o da garip belki düşmesi ve çıkması arasında mı yapılan testin rengi böylr kaldı
Bende bilmiyorum artık negatifi gördüm ya ilgilenmiyorumşuanki modum hsg nasıl geçecek ona döndü
Hahah ben de kan verdim rahatladım. Regle yakın olsaydı rahatladığım için regl olurdum sonuç çıkmadan en son öyle oldu absbsb
Düşünsene 34 gibi bi rakam görüyormuşuz. 3-5 değil. Hayırlısı inşallah canım. Merakla bekliyorum.Hahah ben de kan verdim rahatladım. Regle yakın olsaydı rahatladığım için regl olurdum sonuç çıkmadan en son öyle oldu absbsb
0,511sonucun ne zaman çıkıcak ben bile merak ettim
Negatif muzum 0,511Düşünsene 34 gibi bi rakam görüyormuşuz. 3-5 değil. Hayırlısı inşallah canım. Merakla bekliyorum.
Yaaa
En iyisi de sıkıntılı resmenYaaaişte bu erken gebelik testleri sıkıntı walla kuzum.
Bildiğin var gibi çizgi vardı ya yuh vallahi
Bemce de yuh yani regle az kalsa dicem kana geç yansıyanlardan mıyım da kana yansımadan idrara yansımaz genelde, aksi bi iki örnek görsem deBildiğin var gibi çizgi vardı ya yuh vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?