- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.501
Bencd olması muhtemel sonuçta yumurtlama ve çatlama da adet ağrısı yapıyoOh bir tane elimizde yumurta var kuzum. Çok şükür. İnşaallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay güzel haberlerini duyarız. Canım senin iğneden sonra ağrın oluyor mu? Benim geçen ay iğneden sonra çatlamaya 12 saat kala adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Bu sefer hiç ağrım olmadı da ondan bi şaşırdım. Kızlar hepinize de soruyorum? İğne olunca çatlamaya yakın adet ağrınız oluyor mu?
Yarın iğne verebilir o zaman. Hadi bakalımBugün gittim doktora cnm henüz 17 olmuş ölçüsü yarın tekrar çağırdı yarına 18 olur diye geçen ayda sağ yumurtam büyümüştü bu ayda sağ büyümüş soldaki küçük kalıyor hep bu ay da çatlama ipnesi deneyelim dedi öteki ay aşılamaya geçeriz dedik sende son durumlar nasıl cnm
Yok cnm öyle bir ağrı olmamıştı bende sadece batmalar oldu iğne batması gibi arada oluyordu oda inş güzel haberler veririz bu ay birbirimizeOh bir tane elimizde yumurta var kuzum. Çok şükür. İnşaallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay güzel haberlerini duyarız. Canım senin iğneden sonra ağrın oluyor mu? Benim geçen ay iğneden sonra çatlamaya 12 saat kala adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Bu sefer hiç ağrım olmadı da ondan bi şaşırdım. Kızlar hepinize de soruyorum? İğne olunca çatlamaya yakın adet ağrınız oluyor mu?
Evet muhtemelen cnm hayırlısı olsun inşYarın iğne verebilir o zaman. Hadi bakalım
Soğan suyunun faydasını gören çok dene bakalım ben denedim ama yapamadım midemi bulandırıyor asla içemiyorumBen doğal takip devam ediyorum şimdilik soğan suyuna başlayacağım bu hafta bakalım nasıl olcak
Selam canım bugün 9. Gün testim dün gece göğüs uçlarımın hassaslaştığını fark ettim hala devam ediyor bugün de kasık ve bel ağrılarım daha fazla hissediyorumKendin bakınca gölge görüyo musun
Dayan dayan canım az kalmış. Test yapma bence. Çok test yapmış ve negatif görmüş biri olarak söylüyorum ama yine karar senin. Geciksin inşallah o zaman çift çizgini de net kopkoyu gör. Şimdi silik çıktı çıkmadı bir sürü stres oluyor insan.Adete son 3 gün kaldı. Standart adet öncesi belirtileri dışında özel birşey yok. Bugün iğnenin 13. günü Direniyorum arkadaşlar test yapmaya. Adet günü yapıcam. Biraz gaz alabilir miyim? İş çıkışı eczaneye gidip, belli belirsiz varlığı yokluğu belli olmayan gölgeyi görüp meraktan çatlama fikri, çık aklımdan.
Ben de o hataya çok düştüm. Direnmeye çalışıyorum.Dayan dayan canım az kalmış. Test yapma bence. Çok test yapmış ve negatif görmüş biri olarak söylüyorum ama yine karar senin. Geciksin inşallah o zaman çift çizgini de net kopkoyu gör. Şimdi silik çıktı çıkmadı bir sürü stres oluyor insan.
Bence o kadar beklemişsin az daha bekle canım. Stresi beklentisi çok oluyor bunsefer adet olcakaan olamıyorsun. Brbrk varsa yine stres. Az daha dayan beya 3 güncük kalmışAdete son 3 gün kaldı. Standart adet öncesi belirtileri dışında özel birşey yok. Bugün iğnenin 13. günü Direniyorum arkadaşlar test yapmaya. Adet günü yapıcam. Biraz gaz alabilir miyim? İş çıkışı eczaneye gidip, belli belirsiz varlığı yokluğu belli olmayan gölgeyi görüp meraktan çatlama fikri, çık aklımdan.
Biraz daha dayanmaya çalış kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş ben oyun indirdim mesela biraz onunla kafa dağıtıyorumAdete son 3 gün kaldı. Standart adet öncesi belirtileri dışında özel birşey yok. Bugün iğnenin 13. günü Direniyorum arkadaşlar test yapmaya. Adet günü yapıcam. Biraz gaz alabilir miyim? İş çıkışı eczaneye gidip, belli belirsiz varlığı yokluğu belli olmayan gölgeyi görüp meraktan çatlama fikri, çık aklımdan.
Hadi hayırlı sonuçlara canım bismillah
Hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel
Hayırlı olsun. Pozitif sonuçlar elde edin inşallah.
Y yenibirhayal kız beni de görSelam canım bugün 9. Gün testim dün gece göğüs uçlarımın hassaslaştığını fark ettim hala devam ediyor bugün de kasık ve bel ağrılarım daha fazla hissediyorum
Ana harbi görmemişim seni. Geçem ay benim de çok ağrıdı yumurtlamadanmış meğersem benimki. Bir şey çıkmadı. Of çok halsizim ya çok yorgunum
Bir şey dicem kasık ağrın geçen ayki gibi mi
Değil daha fazla belli ediyor kendimi göğüs hassasiyetim de etken başladı bide geçen ay kupkuruydum bu ay akıntım varBir şey dicem kasık ağrın geçen ayki gibi mi
Hadi hayırlısı olsun inş kuzum güzelce dinlen şu bir kaç gün hiç birşey yapma uzan hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?