- 22 Şubat 2023
- 10.241
- 11.355
- 218
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.361
Hayırlısı olsun canım. Sağlıklıyla hayırlısıyla bebiştir inşallah. Değilse de dediğin gibi önümüzdeki aylara bakacağız artık. Hakkında hayırlısı olsun canımHadi bismillah kuzum ben regl oldum ama haşa sökülmedi 2 gece önce pembeydi, bugün kahverengiye dönmüş. Kanama olarak başlamadı ama. Dün test verdim kan pozitif negatif (kanı kaset gebelik testi gibi testleri varmış pozitifse çift çizgi çıkıyormuş) öyle bir test yaptılar, pozitif olsa sayısal değere gönderecekleri negatifmiş. Doktoruma sordum bi kan daha ver dedi ama bikaç gün bekleyip vermeyi düşünüyorum. Var da düşecekse zaten engel olamayız diye düşünüyorum kimyasal demek ki. Bekliyorum şimdilik. Ama regl sayıyorım ben. Bu ay tedaviye başlamayacağım diğer ay başlamayı düşünüyorum zaten mayıs ayı işim çok yoğun oluyor stresim de çok. Olursa kendiliğinden olsun tabi çok sevinirim ama stresin olumsuz etkileyeceği bi dönemde ek bir çaba sarf etmeyeyeyim diyorım.
Ya beni çok kötü yaptı ama bildiğin şiddetli adet sancısı çekiyorum belim kasiklarim heryerim çok kötüyüm g3cen ay hiç böyle olmamıştım korktumÇok güzel canım 19-21 belki ikiz olur. Evet geri sayım başlamış. Allah nasip etsin canım. Ben bugün klomene başladım. Haftaya cumartesi yumurta kontrolüm var bakalım.
Yok canım ben hiç silik çizgi görmedim dahaKız dün kaset yaptım negatif dedim ya şimfi baktım çöpe atcam diye siliğe dönmüş ama ne zaman siliğe döndü bilmiyorum. Kaset testi sonradan silikleşen oldu mu ki hiç duydun mu
Yaaa neden ki? Benim de iki yumurtam vardı hiç ağrım yoktu. Senin niye böyle oldu acaba. Aaa canım tamam tamam şimdi hatırladım. İğneden sonra aynı dediklerini olmuştum. Sanki adet olacak gibi ağrı. Evet evet canım normal. Sık dişini bir kaç saate geçiyor inşallah.Ya beni çok kötü yaptı ama bildiğin şiddetli adet sancısı çekiyorum belim kasiklarim heryerim çok kötüyüm g3cen ay hiç böyle olmamıştım korktum
Ya gerçekten mi vallahi çok korktum resmen tuvalete adet oldum diye gidiyorum çok saçma öyle Bi agrim varYaaa neden ki? Benim de iki yumurtam vardı hiç ağrım yoktu. Senin niye böyle oldu acaba. Aaa canım tamam tamam şimdi hatırladım. İğneden sonra aynı dediklerini olmuştum. Sanki adet olacak gibi ağrı. Evet evet canım normal. Sık dişini bir kaç saate geçiyor inşallah.
Canım geçmiyor geçmiyor. Özellikle o son 12-14 gün hiç geçmiyor. Geçen ay ben de çok heyecanlıydım. İnşallah nasip olsun da pozitifi görürsün canım. Ben daha adetin 5. GünündeyimSelam arkadaşlar. Daha adetime 12 gün var. Nasıl geçecek bu zaman? Hem çok ümitliyim hem de çok heveslenmemeye çalışıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Yarın adet günü tekrarlayayım bakalım. Ama onunki geçmiş bir de dün pozitif negatif kan testim negatif çıktıBenim arkadaşımın başına geldi çöpe attı yok diye temizlikle uğraşıyorduk içine sinmedi birdaha baktı ve silik pozitif di kan verdi o gün öğrendik hamileydi gecikmenin 2-3 günü felandı .. bence test tekrar edin yada adet geçmediyse bekleyin adet günü yapın
Amin kuzumHayırlısı olsun canım. Sağlıklıyla hayırlısıyla bebiştir inşallah. Değilse de dediğin gibi önümüzdeki aylara bakacağız artık. Hakkında hayırlısı olsun canım
Kanamam basladi bir anda maalesef zTen ogrendigimden beri hamileligimi beta hcg artisina ragmen kanamam vardi din de cogaldiAyy noldu
Doktor kesin düşük yaptığını söyledimi bazı hamileler hamileligin ilerleyen ayına kadar kanama görebiliyor canımKanamam basladi bir anda maalesef zTen ogrendigimden beri hamileligimi beta hcg artisina ragmen kanamam vardi din de cogaldi
Rahim duvarim cok incelmis kanama alani gordu kuzum sagliksiz bir gebelik dediDoktor kesin düşük yaptığını söyledimi bazı hamileler hamileligin ilerleyen ayına kadar kanama görebiliyor canım
Çok üzüldüm canımRahim duvarim cok incelmis kanama alani gordu kuzum sagliksiz bir gebelik dedi
YaaDüsuk yapiyorum kizlar
Canım çok üzüldüm lütfen lütfen iyi ol kuzum. Üzülme. Moral en gerekli şey. Sen bize moral oldun. Sağlıkla en doğru zamanda gelsin bebişin kuzumRahim duvarim cok incelmis kanama alani gordu kuzum sagliksiz bir gebelik dedi
Noldu regl mi oldunBenim oldu canım ama
Yok kız 2 gün var daha. Kaset testimde sonradan çizgi çıktı ona cevap atmıştımNoldu regl mi oldun
Yıkayınca geçmiyorsa gerçek pozitiftir diyorlar bi yıkasana, ben de eve gidince suya tutcam bi görmek içinYok kız 2 gün var daha. Kaset testimde sonradan çizgi çıktı ona cevap atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?