- 23 Eylül 2021
- 75
- 24
- 8
- 27
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.301
Çatlatma iğnesinin fiyatı ne kadar olmuş kızlar ?Ne demek keşke yardımlaşabilsek birbirimize destek olsak gerçekten çok yorucu bir süreç ben 1 sene korunmadim zaten 1 senelik evliyim sonra doktora gittiğimde tahlilleri çok bisey yoktu ama alttan muayenede direk pko görünümlü dedi çok korktum. Sonra tabi araştırınca pko o kadar çok var ve Bi o kadar da olumlu sonuç alan arkadaşımız var kendimizi üzmeye hiç gerek yokmuş Allah ol der olur hiç stres yapma insan ister istemez buralarda geziniyor yaşayan arkadaşların yorumlarına bakıyor yine de her daim olumlu olmak gerek tabi ilk denemede olmayabilir ama pes etmek yok :))
Ovitrelle aldım. 500 küsür verdim.Çatlatma iğnesinin fiyatı ne kadar olmuş kızlar ?
Proxyfemin kullandin mi hiç doktorum bana onu önerdiOvitrelle aldım. 500 küsür verdim.
Yok. İlk defa Yumurta takibi uyguladık. Ovitrelle reçete etti. Bende de hafif pcos var. Adet gecikmesi yaşamıyorum sadece ultrasonda görünüyor.Proxyfemin kullandin mi hiç doktorum bana onu önerdi
Aaaa harikaa yerlesme mi acabaKız ayşegül benm kanamaya dönmedi pembe
Canım ben estrofem duphaston ve iğneyi 500 tl vermiştimÇatlatma iğnesinin fiyatı ne kadar olmuş kızlar ?
Bilmiyorum ki dün testim negatif çıktı ama. Belli de olmaz yine pek umutlanmuyorum ama umudu da kesmedimAaaa harikaa yerlesme mi acaba
Bende şuan femaraya başladım yumurta büyüyünce iğne vericek ya ondan fiyat bilene sorayım dedim herşey pahallanmisCanım ben estrofem duphaston ve iğneyi 500 tl vermiştim
Maalesef zaten femara da 340 tl falan bide iğne ücreti muayene ücreti derken Allah herkesin yardımcısı olsun bu ay klomen vermişti doktor eyvah dedim Bi 500 de ona giducek ama 18 tl ödedim şaşırdımBende şuan femaraya başladım yumurta büyüyünce iğne vericek ya ondan fiyat bilene sorayım dedim herşey pahallanmis
Aynen öyle rabbim bı şekilde kolaylık veriyo , milyarder değiliz sonuçta herkesin gideri oluyo kendince borcu harcı ..Rabbim yardimcimiz olsun bacımMaalesef zaten femara da 340 tl falan bide iğne ücreti muayene ücreti derken Allah herkesin yardımcısı olsun bu ay klomen vermişti doktor eyvah dedim Bi 500 de ona giducek ama 18 tl ödedim şaşırdım
Bu işler hem maddi hem manevi zor gerçekten. Olsun bakalım bebisler gelsin de Allahın izniyle bunun da üstesinden geliriz.Aynen öyle rabbim bı şekilde kolaylık veriyo , milyarder değiliz sonuçta herkesin gideri oluyo kendince borcu harcı ..Rabbim yardimcimiz olsun bacım
Aynen öyle rabbim bı şekilde kolaylık veriyo , milyarder değiliz sonuçta herkesin gideri oluyo kendince borcu harcı ..Maalesef zaten femara da 340 tl falan bide iğne ücreti muayene ücreti derken Allah herkesin yardımcısı olsun bu ay klomen vermişti doktor eyvah dedim Bi 500 de ona giducek ama 18 tl ödedim şaşırdım
Hayır .. daha önce 2 kere klomen 1 femara denedim ,1 kerede aşılamaBu işler hem maddi hem manevi zor gerçekten. Olsun bakalım bebisler gelsin de Allahın izniyle bunun da üstesinden geliriz.senin ilk denemen mi olucak iğne ile
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun vardır rabbimin Bi bildiği ümit kesilmezAynen öyle rabbim bı şekilde kolaylık veriyo , milyarder değiliz sonuçta herkesin gideri oluyo kendince borcu harcı ..
Hayır .. daha önce 2 kere klomen 1 femara denedim ,1 kerede aşılama
Önceki testini de atsana kuzumKızlar çatlamışmidir? Takvim 27 Nisan gösterdi yumurtlama ama 26. Sı bence yumurtalama oldu 1 gün erken.. böyle olunca çatlamış oluyor mu?
Önceki testini de atsana kuzum
Canım böyleydi çarşamba günü ama bir tık silik kontrol çizgisinden resimde belli olmıyor bu ikisi 26.04.23 tarihinde canım korkuyorum bu ay hiç tedavi yapmadım ya yumurtlama olmadıysa yada çatlamadıysa diye kendimi yedim bitirdimÖnceki testini de atsana kuzum
Bence değerlendir ama teste de devam et daha koyu da çıkabilir diğer günlerde. Yine koyulaşırsa günde 2 yapCanım böyleydi çarşamba günü ama bir tık silik kontrol çizgisinden resimde belli olmıyor bu ikisi 26.04.23 tarihinde canım korkuyorum bu ay hiç tedavi yapmadım ya yumurtlama olmadıysa yada çatlamadıysa diye kendimi yedim bitirdimpko dan dolayı ..
Bugün uzun yol yapcaz imkansız değerlendirmem ama dün değerlendirdim ve önceki gün değerlendirdim. Testte kalmadı maalesef bakalım nolcakBence değerlendir ama teste de devam et daha koyu da çıkabilir diğer günlerde. Yine koyulaşırsa günde 2 yap
E güzelBugün uzun yol yapcaz imkansız değerlendirmem ama dün değerlendirdim ve önceki gün değerlendirdim. Testte kalmadı maalesef bakalım nolcakbu bugünün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?