- 12 Nisan 2023
- 90
- 83
- 3
- 34
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.261
Burada zaten bize en güzel moral sen oldun cnm hayırlısıyla inş sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsınEvet mesela ben 14.gun negatifti kanda ve idrarda 18.gun adet oldum sandim ama eski kanmis ve regl degilmis. Su an 4.5 haftalik hamileyim
Kaset test bence doğru veriyi vermez çünkü adet gecikmesinden sonra yapılıyor bende yaptım bugün negatif sonuç aldım ne kadar doğru bilmiyorum aslında ama en güzeli erken gebelik testi yapmakKızlar bugün iğne günü dahil 13. gün dayanamadım kaset test yaptım negatif çıktı ben umudu kestim sanırım bu ay
Umarım aynısını yaşarım büyük süprizEvet mesela ben 14.gun negatifti kanda ve idrarda 18.gun adet oldum sandim ama eski kanmis ve regl degilmis. Su an 4.5 haftalik hamileyim
Teşekkür ederim elimde bi tane vardı yarın sabah erken gebelik testini de deneyeyim bakalımKaset test bence doğru veriyi vermez çünkü adet gecikmesinden sonra yapılıyor bende yaptım bugün negatif sonuç aldım ne kadar doğru bilmiyorum aslında ama en güzeli erken gebelik testi yapmak
İnş güzel haberler verirsin bizeTeşekkür ederim elimde bi tane vardı yarın sabah erken gebelik testini de deneyeyim bakalım
Diğer ayın yumurtası byümeye başlamıştır canım o zaman belki deSelam kızlar bu ay bende elendim ümitlenmiştim ister istemezkaset test yaptım az önce kıpkırmızı negatif ama anlamadığım altınada ovilasyon yaptım hala ovilasyonda iki çizgi çıkıyor. Karnım çok ağrıyor heran regli oldum olucam sabahta açık kahverengi lekelenme oldu
Artık pozitife dönerse hamişsinKızlar bugün iğne günü dahil 13. gün dayanamadım kaset test yaptım negatif çıktı ben umudu kestim sanırım bu ay
Çok umudum yok ama inşallah canımArtık pozitife dönerse hamişsin
Keşke öyle birşey olsaDiğer ayın yumurtası byümeye başlamıştır canım o zaman belki de
Ben de regl oldumÇok umudum yok ama inşallah canım
Ah canım ah. O kadar iyi anlıyorum ki. O hayal kırıklığını artık çok çok iyi biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bugün adetin üçüncü günü hala gözlerim doluyor. Umarım Mayıs bizim ayımızdır demekten başka çare yokBende çok kötü oldum ağladımyani hayal bile ettim yarın eşime doğum günü hediyesi olarak verip söyleyecektim baya heveslenmiştim kısmet birgün bizde olucaz elbet yerleşme olsa bu kadar ağrı olmazdı karnım çok ağrıyor benim Regil günlerimde çok ağrılı olur aynısı hiç ümidim yok oyüzden akşama kırmızıları görürüm.
Canım mesela bugün adetin 3. Günü benim. Doktor içerde yumurta gördü. Geçen aydan kalma. Önemsiz dedi. Atılacak dedi. Muhtemelen ben de adetten önce ovulasyon yapsam seninki gibi silik çıkacaktı. Heralde böyle sonradan oluşan yumurtalar birşeyler öyle çıkartıyor testleriAdet gününe kadar ozaman bizim yumurtlama çatlamıyormu anlamadım ki
Kuzum inşallah vardır. Adetin gelmeden ümidini kesmeKızlar bugün iğne günü dahil 13. gün dayanamadım kaset test yaptım negatif çıktı ben umudu kestim sanırım bu ay
E güzel işte. Neden yeterli değil dedim canım. 16-17mm iyi bence? Maşallah iki tane yumurtan olmuş ne güzeledahandro bugün gittim canım sol tarafta 2 tane biri 14 mm biri 16 mm dedi 17 de diyebiliriz dedi cumartesi tekrar çağırdı demek klomen bende tamamen yeterli değil
Çok sevindim canım. İki yumurta çok iyi. Sağlıkla büyüsünler.Y yenibirhayal selam canimm bende bugün doktordaydim bu ay klomen kullanmistik bugün 11. Günüm 14 mm ve 17 mm yumurtam olmuş doktorum cumartesi tekrar çağırdı iğneni vururuz büyük ihtimalle o zamana kadar büyürler dedi yani insallahh
Yaa tüh. İnşallah sonraki ay hep birlikte pozitifi görürüz kuzum. Bu ay neden olamadı ya. @aysegulibis95 dışında pozitif görenimiz olmadı. @aysegulibis95 bize dua et taze anneBen de regl oldum
Canım ben dün başka doktora çıktım hiteroskopi hiç yaptırmadım hsgm temiz çıkmıştı bu yapmak istiyorum dedi sen yaptırdın mi hiç korkuyorum açıkçasıE güzel işte. Neden yeterli değil dedim canım. 16-17mm iyi bence? Maşallah iki tane yumurtan olmuş ne güzel
Evet kız mevsimden midir nedir hahahYaa tüh. İnşallah sonraki ay hep birlikte pozitifi görürüz kuzum. Bu ay neden olamadı ya. @aysegulibis95 dışında pozitif görenimiz olmadı. @aysegulibis95 bize dua et taze anne..
O neymiş hiç bilmiyorum. Ben bugün rahim filmi mi çektirsek hocam dedim. Gerek yok dedi benimki. Üç kere aşılama yapalım ondan sonra gerek duyarsak yaptırırız dedi. Heteroskopiyi hele hiç bilmiyorumCanım ben dün başka doktora çıktım hiteroskopi hiç yaptırmadım hsgm temiz çıkmıştı bu yapmak istiyorum dedi sen yaptırdın mi hiç korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?