ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.300
- 1.725
- 48
- 30
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.181
Neden ahri kesici ictin icmeYaaaah kuzum ah inşallah senin gibiyimdir. İkinci mucize de ben olurum şimdi baktım sabahtan beri perde hiç gelmemiş. Sabah peçeteye sildiğim kadar yani gelen. Ama ben ağrı kesici içtiğim için o kesmiştir heralde. İnşallah senin gibi ben de mucizeye gözümü açarım canım
Aaa ben de ankaradayimAnkaradaysan tavsiye verebilirim
Üzgünüm hepimiz içinAramızdan bir şanslı çıkmadı canım
Yok kuzum yok adet bu çok belli.Neden ahri kesici ictin icme
Yok yok kuzum sen hele hiç olumsuz düşünme. Pazartesi göreceğiz o keseyi Allah'ın izniyleUzulmeyelim benim de kahverengi akintim devam ediyor kanamam durdu da dolktor yerlesme kanamasi dedi pazsrtesi ultrasona gidecem ama icim huzursuz niyeyse sanki bebegim benimle kalamayacak gibi hissediyorum
Hayirli olsun insallah sağlikla ilerler hamileligin uzerine kanamaniz olan siz miydiniz?Uzulmeyelim benim de kahverengi akintim devam ediyor kanamam durdu da dolktor yerlesme kanamasi dedi pazsrtesi ultrasona gidecem ama icim huzursuz niyeyse sanki bebegim benimle kalamayacak gibi hissediyorum
Evet insallah toparlanir kanamam yok simdiHayirli olsun insallah sağlikla ilerler hamileligin uzerine kanamaniz olan siz miydiniz?
Insallah Allahvsize bağislasin belirtileriniz nelerdi ?Evet insallah toparlanir kanamam yok simdi
Canım adet mi oldun ya güzel haberlerini bekliyordum benBenim idrar testim de negatif arkadaşlar. Zaten baya adet gibi geldi akşama doğru
Öyle şeyler düşünme güzel şeyler düşünUzulmeyelim benim de kahverengi akintim devam ediyor kanamam durdu da dolktor yerlesme kanamasi dedi pazsrtesi ultrasona gidecem ama icim huzursuz niyeyse sanki bebegim benimle kalamayacak gibi hissediyorum
Hadi hayırlısıyla canım benimİnşallah olmaz canım hayırlısı artık 4 iğne de olmadı benim mecbur aşılama ya gecicem hadi birazdaha bekliyim desem bekleyincede olmuyor
Kızlar acil fikriniz lazım, polikistik over kilo + adet düzensizliği bikaç aydır düzenli + yumurtlama dönemindeyim takvim öyle diyor polikistik kistler mevcut sağ overde zincirlenmiş haldeler ve orası çok aktif hep orda ağrı oluyor yumurtlamada şuan yine ağrım var girip çıkıyor ağrı neden hep kistik olan yer aktif ya
Bebişim şu an yumurtlamanı takip ediyor musun? Benim iki yumurtalığım da overli ikisinde de yumurta oluşup büyüyor sanırım. Benim de şu an en çok sap ağrıyor ama sol da ben de burdayım diyor. Ağrıma dediğim de böyle aşırı doluluk hissi ve overden dışarı doğru ittirme gibi bi batma. Adetin düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir büyük ihtimalleKızlar acil fikriniz lazım, polikistik over kilo + adet düzensizliği bikaç aydır düzenli + yumurtlama dönemindeyim takvim öyle diyor polikistik kistler mevcut sağ overde zincirlenmiş haldeler ve orası çok aktif hep orda ağrı oluyor yumurtlamada şuan yine ağrım var girip çıkıyor ağrı neden hep kistik olan yer aktif yaböyle olan varmı aramızda sap over hem kistli hem aktif kaliteli yumurta ordan çıkması imkansız nerdeyse
Evet su an kanamam yok ama pembemsi ve lahverengimsi akintim oluyorHayirli olsun insallah sağlikla ilerler hamileligin uzerine kanamaniz olan siz miydiniz?
Evet canım malesef. Ben de çok heveslenmiştim bu ay içinCanım adet mi oldun ya güzel haberlerini bekliyordum ben
Y yenibirhayal le ayni doktora gidip orda tanismisiz kizlar biliyor muydunuz şok icindeyuzAaa ben de ankaradayim
Yumurtlamayı takip etmeyi bırakmıştım canım aldığım testlerde geçen bozuk çıktı bugün yine alıp bakıcam ama gece öyle sağ overde ağrı oldu ki hala hissediyorum sağdan yumurtluyorum hep buna eminimBebişim şu an yumurtlamanı takip ediyor musun? Benim iki yumurtalığım da overli ikisinde de yumurta oluşup büyüyor sanırım. Benim de şu an en çok sap ağrıyor ama sol da ben de burdayım diyor. Ağrıma dediğim de böyle aşırı doluluk hissi ve overden dışarı doğru ittirme gibi bi batma. Adetin düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir büyük ihtimalle
Ne zaman çıkıyor sonuçlarBenim pik oldu kizlar kopkoyu cizgileri gormeyi nasil beklemistim.. kan verdim yine bakalim ne kadar yukseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?