- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
Yeni Yıl Yeni Umutlar 2024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım benim. Gebelik var gözüküyor maşallah. Benim de bu şekilde çıkmıştı. Sonucunu paylaş bizimleMadem yeni işk ben geleyim regli günüm bugün olmadım göğüslerimdede çok ağrı vardı dün geceden özellikle sabah test yaptım normal ve erken olarak sizc hamilemiyim kanda verdim daha sonuxum çıkmadı
Hoşgeldin canım benim. Gebelik var gözüküyor maşallah. Benim de bu şekilde çıkmıştı. Sonucunu paylaş bizimleMadem yeni işk ben geleyim regli günüm bugün olmadım göğüslerimdede çok ağrı vardı dün geceden özellikle sabah test yaptım normal ve erken olarak sizc hamilemiyim kanda verdim daha sonuxum çıkmadı
Canimsin. Vardır inşallah. Benim de ara ara lekelenmem geliyo peceteye. Dua et bana daTamam kan verdim 3 -4 saati bulur diye düşünüyorum regli günüm bugün ama olmadım göğüslerime bastırınca dokununcada ağrı var zaten koşar gibi yaparken hissettim sabaha kadar uyuyamadım
Hamiş adayları da yazdım. X hiç sorun yok. Sohbet muhabbet olsun . Hoşgeldin canımHamiş değilim ama senin topiğine hayırlı olsuna geldim canım
Aaayyy eveeeettt. Hamdolsun. Canım. Bat geçmiş miydi senin var mı yoksa daha bata?Hamileyim demi kızlar
Bat ne aşkooAaayyy eveeeettt. Hamdolsun. Canım. Bat geçmiş miydi senin var mı yoksa daha bata?
Owww topiğin hayırlı olsun. Bu uğurlu topik hepimize uğur getirsin.Yeni Yıl Yeni Umutlar 2024
Amin inşallah kuzularOwww topiğin hayırlı olsun. Bu uğurlu topik hepimize uğur getirsin.
Diğer topik kapancak topik açalım diyince nasıl açılıyor baktım açayım bizler için dedim. , size bize herkese şans getirsin inşallah. Ayyy çok sağol şekerimOwww topiğin hayırlı olsun. Bu uğurlu topik hepimize uğur getirsin.
Beklenen adet tarihi günün geçince mi verdin yani kanBat ne aşkoo
Müthiş düşünmüşsün.Diğer topik kapancak topik açalım diyince nasıl açılıyor baktım açayım bizler için dedim. , size bize herkese şans getirsin inşallah. Ayyy çok sağol şekerim