• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Madem yeni işk ben geleyim regli günüm bugün olmadım göğüslerimdede çok ağrı vardı dün geceden özellikle sabah test yaptım normal ve erken olarak sizc hamilemiyim kanda verdim daha sonuxum çıkmadı

Eklentiler

• IMG_7878.jpeg
    IMG_7878.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_7880.jpeg
    IMG_7880.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_7883.jpeg
    IMG_7883.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 156
Madem yeni işk ben geleyim regli günüm bugün olmadım göğüslerimdede çok ağrı vardı dün geceden özellikle sabah test yaptım normal ve erken olarak sizc hamilemiyim kanda verdim daha sonuxum çıkmadı
Hoşgeldin canım benim. Gebelik var gözüküyor maşallah. Benim de bu şekilde çıkmıştı. Sonucunu paylaş bizimle 🥰

• Beğen
Reactions: ztt
Tamam kan verdim 3 -4 saati bulur diye düşünüyorum regli günüm bugün ama olmadım göğüslerime bastırınca dokununcada ağrı var zaten koşar gibi yaparken hissettim sabaha kadar uyuyamadım

Hoşgeldin canım benim. Gebelik var gözüküyor maşallah. Benim de bu şekilde çıkmıştı. Sonucunu paylaş bizimle
Tamam kan verdim 3 -4 saati bulur diye düşünüyorum regli günüm bugün ama olmadım göğüslerime bastırınca dokununcada ağrı var zaten koşar gibi yaparken hissettim sabaha kadar uyuyamadım
Canimsin. Vardır inşallah. Benim de ara ara lekelenmem geliyo peceteye. Dua et bana da

Selamlarrr bende katılayım 😄 adet gecikmesinin 5.gunu kan 0.3 negatif 9. Günü idrar testi pozitif 🫣 şimdi sabırsızlıkla 15. Günü bekliyorum inşallah inşallah bu ay güzel haberler alırız

Back