Tabiki kuzum işte en erken 24 ünde yaparım gibi ovünün onuncu günü olacak diye o daAyyy en heyecanlı günler geliyor desene. Yap kız buraya at yapar yapmaz
Yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin canımKizlar regle kaç gün kala test yapiyorsnz şuam 4 gün kaldi bata ne zaman yapmam dha iyi olur kaset test vR elimde
Çanım o biraz yumurtlama döneminle alakalı oluyor eğer düzenli bir döngün varsa reglinin 13.-14. günleri çatlama görürsen regle 2 kala daha net gösterebilirKizlar regle kaç gün kala test yapiyorsnz şuam 4 gün kaldi bata ne zaman yapmam dha iyi olur kaset test vR elimde
Varsa silik çıkar bencedeTabiki kuzum işte en erken 24 ünde yaparım gibi ovünün onuncu günü olacak diye o da
Elinde bir tane test varsa birkaç gün daha bekle istersen canım yok testim çok diyorsan ilk idrarla olmak şartıyla şu an da yapabilirsin. İlk idrarın olmayacaksa bugün yapma derimBugün çatlama üzerinden 10 gün geçti
Valla düşüncesi bile güzel ama umutlanıp hüsran olunca insan üzülüyor vallaVarsa silik çıkar bencede
Çok az kalmiş oluyo aşiri sabirsizm yaÇanım o biraz yumurtlama döneminle alakalı oluyor eğer düzenli bir döngün varsa reglinin 13.-14. günleri çatlama görürsen regle 2 kala daha net gösterebilir
Testim com var yarın. Sabah yapayım o haldeElinde bir tane test varsa birkaç gün daha bekle istersen canım yok testim çok diyorsan ilk idrarla olmak şartıyla şu an da yapabilirsin. İlk idrarın olmayacaksa bugün yapma derim
Yapacağim yarın sabah ilk idrar ike ama kaset test sorun olur mu kiYarın sabah ilk idrarla yapabilirsin canım
Öyle gerçektenValla düşüncesi bile güzel ama umutlanıp hüsran olunca insan üzülüyor valla
Kaset testler daha garanti oluyor canım ama yarın çıkmasa da üzülme regle kadar yapabilirsin önce kana sonra idrara geçiyor hcg. Biz de aynıyız sabırsızlanıyoruz o yüzden erken gebelik testleriyle başlıyoruz regle beş altı kalaTestim com var yarın. Sabah yapayım o halde
Bence olmaz ya kaset testin markası neYapacağim yarın sabah ilk idrar ike ama kaset test sorun olur mu ki
2 den sonra dediler canim o zaman tekrar gidecegim buz gibi hava zaten eve geldimAy iyi oldu gittiğin. Saat kaçta çıkacak acaba sonuçların? Muayeneden ziyade zaten hormonlar sanki daha önemli gibi geliyor bana biz yaşlar için.
Insallah kuşum bende merak ediyorum 3 tup kan aldilarBize de haber ver canım. Kendini de sıkıntıya sokma imkansız diye bir şey yok bu ay beslenmene dinlenmene dikkat et hem fiziksel hem ruhsal olarak dinlenmeye çalış inşallah güzel haberler alırız
Benim tel pek kaliteli değil göremiyorum arkadaşlar efekt yaparsa daha net görünür belki sen görüyor musun çiplak gözle
Hadi bakalım öğlen gideceksin değil mi ya devlette aşırı sıra oluyor insan yoruluyorInsallah kuşum bende merak ediyorum 3 tup kan aldilar
Kaset tesr markasi laboquickBence olmaz ya kaset testin markası ne
Not: ben hmb1109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?