Of inşallah çikar yarın göğüslerimde çok hassas asla olmazdi regle bi hafta kala bu ay bu u yaşiyorum. Belirti olarak sadce bel ağrisi ara ara hafif yaşiyorumKaset testler daha garanti oluyor canım ama yarın çıkmasa da üzülme regle kadar yapabilirsin önce kana sonra idrara geçiyor hcg. Biz de aynıyız sabırsızlanıyoruz o yüzden erken gebelik testleriyle başlıyoruz regle beş altı kala
Hafif vae gibi gölge kaçıncı dk
Benim tel pek kaliteli değil göremiyorum arkadaşlar efekt yaparsa daha net görünür belki sen görüyor musun çiplak gözle
İnşallah sağlıcakla tutunup gelsin canımOf inşallah çikar yarın göğüslerimde çok hassas asla olmazdi regle bi hafta kala bu ay bu u yaşiyorum. Belirti olarak sadce bel ağrisi ara ara hafif yaşiyorum
Yeni yaptım 15 dk önceHafif vae gibi gölge kaçıncı dk
Yeni yaptım 15 dk önce
Aşkım ben pek göremedim ama belki çıplak gözle görünüyodur biraz bekle bakalım yarında tekrarla
Aşkım ben pek göremedim ama belki çıplak gözle görünüyodur biraz bekle bakalım yarında tekrarla
Canım ben görüyorum inşallah sağlıkla ilerlerÖyle yapayım yarın sabah yaparım tekrar
Bir an kendi kendime gözüm görüyor sandım vallaCanım ben görüyorum inşallah sağlıkla ilerler
İyi hadi bakalım bize de yaz mutlaka sonuçları doktorun ne söylediğini2 den sonra dediler canim o zaman tekrar gidecegim buz gibi hava zaten eve geldim
Böyle daha net gördüm ben sankicanım bilgisayardan bakıyorum ben iyice yaklaştırınca görünüyor gibi çok hafif silik
evet canım görünüyor :) inşallah güzel güzel koyulaşırrBöyle daha net gördüm ben sanki
İnşallah bu hafta koyulaşmayı takip edicemevet canım görünüyor :) inşallah güzel güzel koyulaşırr
Yok canım hemde pembemsi görünüyor var bence ama daha çok küçük büyük ihtimalleBir an kendi kendime gözüm görüyor sandım valla
Canim sabah erken gittim nerdeyse hic sira beklemedim doktor geldikten 10 dk sonra odadaydim eve geldimde oglen 2 veya 3 gibi cikar sonuclar dediler bende tekrar giderim gostermeye.Hadi bakalım öğlen gideceksin değil mi ya devlette aşırı sıra oluyor insan yoruluyor
Tamam canim insallah konustuklarimizi da yazarim sonuclari da. Merak ediyorum ama devlet hast olmasina ragmen doktor vakit ayiriyor konusabiliyoruz en azindan aceleye getirmiyor.İyi hadi bakalım bize de yaz mutlaka sonuçları doktorun ne söylediğini
Canım dikkatli bakınca gölge gibi çok silik ben de gördüm şimdi. Regle üç gün var zaten senin bence normal böyle çıkmasıBöyle daha net gördüm ben sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?