- 8 Ağustos 2023
- 5.842
- 6.670
- 118
Oooo süperrr harika bir haber buuuKızlar drdan çıktım çatlamış yumurtan vücut kendini hazırlamaya başlamış bugün ve bir dolu bir boş üç gün değerlendirin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo süperrr harika bir haber buuuKızlar drdan çıktım çatlamış yumurtan vücut kendini hazırlamaya başlamış bugün ve bir dolu bir boş üç gün değerlendirin dedi
Çanım inşallah bakalım ama benim anlamadığım çatlama dün oldu dedim test yaptım o da bugün dolu yarın boş sonra tekrar dolu dedi çatladıktan sonra da şans var mıOooo süperrr harika bir haber buuu
Var tabi olmaz mı çatlamadan sonraki 3-4 günü boş geçmeyin diyolarrÇanım inşallah bakalım ama benim anlamadığım çatlama dün oldu dedim test yaptım o da bugün dolu yarın boş sonra tekrar dolu dedi çatladıktan sonra da şans var mı
Hatta sana bir yerden bir bilgi duymuştum onu söyliyim 3 gün full sabah 5 gibi uyanıp değerlendirilirse spermlerin en canlı olduğu zaman dilimleriymiş değerlendirme sonrası her gün mutlaka muz ve avakado ye spermin tutunması için 8 gün falan yeÇanım inşallah bakalım ama benim anlamadığım çatlama dün oldu dedim test yaptım o da bugün dolu yarın boş sonra tekrar dolu dedi çatladıktan sonra da şans var mı
Muzla avokadayı her gün yiyorum canım devam ederim yemeye ama sabah çok zor hayatta uyanmaz benimkiHatta sana bir yerden bir bilgi duymuştum onu söyliyim 3 gün full sabah 5 gibi uyanıp değerlendirilirse spermlerin en canlı olduğu zaman dilimleriymiş değerlendirme sonrası her gün mutlaka muz ve avakado ye spermin tutunması için 8 gün falan ye
Canım avokadoyu zeytinyağıyla karıştırıp her gün yiyorum ama kıtır kıtırken, geçen almıştım yumuşaktı ezik gibiydi yiyemedim normalde olması gerekn o muymuşGünaydın kuzum avakado çok besleyici ben çocuklara da yapıyorum çok seviyorlar ama onu önce aldığında sert oluyo ya o şekilde yemiyosun alıyosun bir poşete muzla yada elmayla birlikte ışık almayacak bir dolap içi olabilir bırakıyosun 2_3 güne olgunlaşıyor yumuşacık oluyo sonra ortadan ikiye kesiyosun kaşıkla içini alabilirsin zaten krema gibi yumuşak oluyor muzla yoğurtla yapıp yiyebilirsin çokta lezzetli tavsiye ederim
Canıımm. Günaydın sanada uyku perileri geldi mi sonunda ben kafamı kaldıramıyorum dün akşam eşim çocuklarla ilgilendi ben bir uyumuşum saat 10 da ilk defa bütün gece de beni kaldırmadı bebişe kendisi baktı şuan nasıl dinç uyandım anlatamam
Canım herşey gönlünce olsun inşallah
Gunaydin sabah devlet hast. gittim bile bebis kan verdim ogleden sonra sonuclar icin tekrar gelecegim. Muayene etmedi su asamada daha once etmisti zaten. Duruma gore esinden de sperm testi isteyebilirim bi hormonlarina bakalim once dedi. 31 yasinin uzerindeysen ve 1 yildir olmadiysa yuzde 40 sende yuzde 40 esinde sikinti olabilir yuzde 10 her ikinizde birden olabilir dedi. Oyle iste canim. Kalan yuzde 10luk pay deneme surecine devam etmek herhalde
ben hemen regl bitince yapıp harcamıyorum ama herkesin bünyesi farklı. Regl sonrası yumurtlayan da oluyor ben 2 3 gün sonra başlıyorum piki yakalıyorum düzenli gidio benim o yüzden siz ilk deneyecekseniz adet biter bitmez başlamanız daha faydalı olur vucudunuzu tanımanız açısındanTamamdır çok teşekkür ederim. İlk kez deneyeceğim umarım anlayabilirim. Kürtaj olduğum için adet düzenim biraz değişecek sanırım yani herkesin değişiyormuş. Reglimin kaçıncı gününden itibaren yapmaya başlayayım sizce
kuzum ben hem erken gebelik hem ovulasyon testi olanlardan alıyorum freely nin. Erken gebelik olan mor kapaklı, ovulasyon olan pembe kapaklı. mavi olan bana hiç denk gelmedi ama ben pembe kapaklıdan memnunum. Çok net çıkarıo çizgileriCanım erken gebelik testi olanındanmı alıuosun? İçinden pembe kapaklı mı bılıyor mavi kapaklımı? Ben erken gebelik testi olanını aldım ama içinden pembe kapaklı olanı çıktı mavi kapaklı olanı daha kaliteliymiş ben anlamadım neden aynı ürünü Farklı iki renkte satıyorlar acaba
İçime attıklarım yağ olarak geri dönüyoMutfağın önünden geçerken kilo alabiliyorum
Benim de öyle oldu geçen ay ama adet oldum bazen vücudumuz bizi kandırıyor gerçekten mesele hiç göğüs ağrısı çekmedim bu yaşa kadar korunmayı bırakalı her ay göğüs ağrım oluyor mesela adete sekiz gün var su an da şiddetli ağrım var göğüslerde sızı uçları kanacaklardı kırmızı olmuş ama hiç inanmıyorum geçen ay hiç gecikmeyen regl sırf ben inanamayıp diye iki gün gecikti beynimizin oyunu oluyor çoğu zamanbenim agrılı olur ama bukadar erken belirtim olmuyodu sanki bikaç gün öncesinden olcagımı anlıyorum bikaç güne kadar bendede acayip akıntı vardı tık diye kesildi dünden beri anlamadım
Ay iyi gelmezmi mis gibi uyumuşum sen çalıştığın için vücut belli bir saate alışık o yüzden öyledir canım sen yinede her fırsatta dinlenmeye bakGünaydın canımmm geldi ki ne geldi her yerde uyuyabilirim oh iyi olmuş sefan olsun iyi gelmiştir. Fakat bende şöyle bir sıkıntı var erkenden uyuduğumdan mıdır nedir sabah saat 6 dedin mi ayaktayım e çalışıyorum da böyle olunca işyerinde uyukla Allah uyukla
Evet kuşum avakodayu marketlerden ezik almayın genelde çürümüş oluyor hiçbir vitamin değeri olmuyor sert alın kendiniz olgunlaştırıp tüketin en az 2_3 güne olgunlaşıyor bir poşete yanına muz yada elma koyup güneş görmeyen bi dolaba koyarsan hallolur hem çok lezzetli oluyor senin hastane işin halloldu sanırım hadi bakalım güzel değerlendirin gerisi zaten takdiri ilahiCanım avokadoyu zeytinyağıyla karıştırıp her gün yiyorum ama kıtır kıtırken, geçen almıştım yumuşaktı ezik gibiydi yiyemedim normalde olması gerekn o muymuş
Ay iyi oldu gittiğin. Saat kaçta çıkacak acaba sonuçların? Muayeneden ziyade zaten hormonlar sanki daha önemli gibi geliyor bana biz yaşlar için.Gunaydin sabah devlet hast. gittim bile bebis kan verdim ogleden sonra sonuclar icin tekrar gelecegim. Muayene etmedi su asamada daha once etmisti zaten. Duruma gore esinden de sperm testi isteyebilirim bi hormonlarina bakalim once dedi. 31 yasinin uzerindeysen ve 1 yildir olmadiysa yuzde 40 sende yuzde 40 esinde sikinti olabilir yuzde 10 her ikinizde birden olabilir dedi. Oyle iste canim. Kalan yuzde 10luk pay deneme surecine devam etmek herhalde
Stres büyük etken ama canım malesef biraz mahalle baskısı gibi bir şey oluyor ne kadar takmayalım desek de elimizde olmuyor. Yaş evlilik yılı gibi meselelerde etken işte. Bir kere bıraksak akışına olacak gibi de işte nasipKızlar ovulasyon testi falan hiç yapmadım ben, ne olduğunu da bilmiyordum açıkçası burdan öğrendim . Ben evlenir evlenmez hamile kaldım ,4 yaşına girecek çocuğum, inşallah bunda da sıkıntısız bir şekilde hamile kalırım. Biraz fazla mı stres yapıyorsunuz acaba biraz akışına bıraksanız daha doğru değil mi? bilemedim...
Valla canım ben alır almaz kesip yiyorum öyle bekletemiyorum bir şekilde onun da vitamini illaki gidiyordur vücuda. Aynen dr üç gün önemli dedi bir dolu bir boş ilerleyin dedi bakalım nasipten öte köy yok. Ben bunca zamandır çatlamayı görüp bırakıyordum. Şimdi en azından çatlama sonrasının da önemi olduğunu anladım. Belki şansımızı arttırır. Beslenmeye falan da dikkat ederek ilerledik bakalımAy iyi gelmezmi mis gibi uyumuşum sen çalıştığın için vücut belli bir saate alışık o yüzden öyledir canım sen yinede her fırsatta dinlenmeye bak
Evet kuşum avakodayu marketlerden ezik almayın genelde çürümüş oluyor hiçbir vitamin değeri olmuyor sert alın kendiniz olgunlaştırıp tüketin en az 2_3 güne olgunlaşıyor bir poşete yanına muz yada elma koyup güneş görmeyen bi dolaba koyarsan hallolur hem çok lezzetli oluyor senin hastane işin halloldu sanırım hadi bakalım güzel değerlendirin gerisi zaten takdiri ilahi
Bize de haber ver canım. Kendini de sıkıntıya sokma imkansız diye bir şey yok bu ay beslenmene dinlenmene dikkat et hem fiziksel hem ruhsal olarak dinlenmeye çalış inşallah güzel haberler alırızGunaydin sabah devlet hast. gittim bile bebis kan verdim ogleden sonra sonuclar icin tekrar gelecegim. Muayene etmedi su asamada daha once etmisti zaten. Duruma gore esinden de sperm testi isteyebilirim bi hormonlarina bakalim once dedi. 31 yasinin uzerindeysen ve 1 yildir olmadiysa yuzde 40 sende yuzde 40 esinde sikinti olabilir yuzde 10 her ikinizde birden olabilir dedi. Oyle iste canim. Kalan yuzde 10luk pay deneme surecine devam etmek herhalde