Balım zor iş ya valla onu da yaparsam tam deliririm artık ben ameliyat sonrası kontrole gidiyorum gitmişken de yumurtanın durumunu sorarım dedim diğer türlü ayarlayamazdım denk geldi@Vavelya09 H hawaii canlar öğrendim yumurtanın büyüyüp tam çatlıycağı gün estradiol baktırıyorsun 200 üstüyse kaliteli yumurtlamışsın demek oluyor
İnsanlar yol açılır ikisinın arası cok uzun olmaz ard arda gelirlerKesinlikle benimde yasim ilerliyor 2. Cocukta istiyorum nasipse o yuzden zaman kaybetmek istemiyorum canim.
Aynen canım ben o yüzden reglim dördüncü günden sonra lekeye döndüğü için reglin 5. Günü başlayıp reglin 11. Günü bıraktım ertesi günü de pik gördüm zatenBen de onu merak ettim canım yumurtama zamanı ve sonrası kullanılır mı diye. Reglden 4 5 gün sonra başlayıp 15 gün içeceksek eğer yumurtlamaya denk geliyor ya
Belki de ikisi bir arada gelir kuzu rabbim ol der ve olurİnsanlar yol açılır ikisinın arası cok uzun olmaz ard arda gelirler
Neyi hangisini ?Aynen canım ben o yüzden reglim dördüncü günden sonra lekeye döndüğü için reglin 5. Günü başlayıp reglin 11. Günü bıraktım ertesi günü de pik gördüm zaten
Tabiki canım bunlarıda yapaca olursak kesin deliririzBalım zor iş ya valla onu da yaparsam tam deliririm artık ben ameliyat sonrası kontrole gidiyorum gitmişken de yumurtanın durumunu sorarım dedim diğer türlü ayarlayamazdım denk geldi
Soğan kürünü balım. Enfeksiyonu falan da atıyor kaliteli yumurtlamaya da faydalıNeyi hangisini ?
Onu da yaparsam kocam tımarhaneye yatırır beniSoğan kürünü balım. Enfeksiyonu falan da atıyor kaliteli yumurtlamaya da faydalı
Ben şu an zaten araftayım gidip geliyorum delilikle arasındaki çizgi deTabiki canım bunlarıda yapaca olursak kesin deliririz
Birtek sen değilsin ki kuzumBen şu an zaten araftayım gidip geliyorum delilikle arasındaki çizgi de
Benimki de öyle ne yiyon ne içiyon diyo. Ona da badem ceviz bitter çikolata ve akşamları da sarımsak veriyorum Allahtan seviyor da yiyorOnu da yaparsam kocam tımarhaneye yatırır beni
Benimkinin bi kürü var hani cadılar büyü hazırlar ya aynı öyle bide fazla yapmışızBenimki de öyle ne yiyon ne içiyon diyo. Ona da badem ceviz bitter çikolata ve akşamları da sarımsak veriyorum Allahtan seviyor da yiyor
He aynen bak muzu demeyi unutmuşumBenimkinin bi kürü var hani cadılar büyü hazırlar ya aynı öyle bide fazla yapmışızarada muz bitter badem ilaç ay bi gebe kalsam d hepsini çöpe atsam
Ayy ikiz olursa bidaha uğraşmaya gerek yok ne güzel ınsallah ınsallahBelki de ikisi bir arada gelir kuzu rabbim ol der ve olur
Tek yumurta ikizleri için bir yumurta bir sperm yetiyormuş ya ben bunu yeni öğrendimAyy ikiz olursa bidaha uğraşmaya gerek yok ne güzel ınsallah ınsallah
Benim de çok düzenli aslında canım ama deneyeyim öyle dedim geçen ayki denememden sonuç alamadım inşallah bu ay olur hepimizin yaKıla
ay hıc söyleme kuzum ya valla kocama bugün 19 ocakta başlıyoruz dedım sinyal verıyorum bende yavaş yavaşkız bende ovulasyon takıbı yapıyordum 2 ayy yaptım sonuç negatıf olunca hevesım kırıldı hanı daha kesın olarak yumurtlama gününü tespıt Edebilmek için yapıyordum hanı bılıyosun 2 ay adet olamayan bırı mesela yumurtlama gününü tahmın etmekte guclukcektıgı için yapıyor mesela bu ovulasyon testlerını genelde. Senın adetlerin duzenlımıydı sen de benım gıbı yumurtlamayı tam olarak tespıt edebilmek için mi yapıyorsun ovulasyon testini
Canım her şey olabilir kişiden kişiye değişiyor belirtilerKızlar sizce bu aralarda mide bulantısı olur mu? Midem ağzıma gelip kusamıyorum.
İnşallah hamişimdirCanım her şey olabilir kişiden kişiye değişiyor belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?