Kesinlikle benimde yasim ilerliyor 2. Cocukta istiyorum nasipse o yuzden zaman kaybetmek istemiyorum canim.Kuzum bende gıdecegım 3 4 ay daha deneyıp gıdecegım doktora yumurta takıbı yaptırmaya hatta. Zaman kaybetmenın bi anlamı yok
İkiyse kalitesiz değildir kuzum yumurtan çok demesini sebebi menopoza geç gireceğin anlamında demiş olabilir. Ben gebe kaldığım ayda üç tane yumurtam vardı üçüde çatlamıştı ikisi tuttu çift yumurta ikizi olduİki ay gittim ben dr a iki yumurtamın geliştiğini söylemişti biri 19 diğeri 21 mm di. Aa bi dk şiöfi hatırladım yumurta kalitesi alttan ultrasonla çıkıyo asistanına a2 yazdırmıştı
Senı cok ıyı anlıyorum bende acıyı. Cok yüksek hısseden biriyim ilk sezaryanımda yüreğim agzımda gırmıstım canım acıyacak dıye . Bu arada benım anne tarafımda cok erken menepoza girdi teyzelerim olsun annem olsun bende o yüzden korkuyorum birazKuzum bende bel fıtığı var önceden hastaneye yattığım falan oluyodu morfin veriyolardı anestezi kesmiyo dozuna göre sezaryenin ortasında yumruklarımı sıkıp ağladığımı biliyorum acıdan etkisi geçtiği için sonra komple uyutmak zorunda kalmışlardı
Aynen şmdi sana yazarken hatırladım bak. Öyle yazdırmıştı asistanına bende eve gelince araştırmıştım ne demek diye. Evet o ondan öyle dedi bana ama kalitesi için de ümitliydi o iki ay ama yine de olmadı.İkiyse kalitesiz değildir kuzum yumurtan çok demesini sebebi menopoza geç gireceğin anlamında demiş olabilir. Ben gebe kaldığım ayda üç tane yumurtam vardı üçüde çatlamıştı ikisi tuttu çift yumurta ikizi oldu
Zaten uşak da doğum yapmak ölüm gibi bişey. Belimden üç iğne yedim spinal. Millete iki yapıyolar kesmiyo bacım beni.Senı cok ıyı anlıyorum bende acıyı. Cok yüksek hısseden biriyim ilk sezaryanımda yüreğim agzımda gırmıstım canım acıyacak dıye . Bu arada benım anne tarafımda cok erken menepoza girdi teyzelerim olsun annem olsun bende o yüzden korkuyorum biraz
Bana sor bana incir havuc kürünü ben yapıyprum bu aytarif bende aç içiliyo sabah akşam bacım
Zamanı değilmiş demekki kuzum 14mm yumurtası çatlayıp hamile kalanı gördüm burda zamanı geldiyse her türlü oluyorAynen şmdi sana yazarken hatırladım bak. Öyle yazdırmıştı asistanına bende eve gelince araştırmıştım ne demek diye. Evet o ondan öyle dedi bana ama kalitesi için de ümitliydi o iki ay ama yine de olmadı.
Beynim yandı hepsini birbirine katıp yiyesim varKuzum pekı bu havuç incir kürü günde kaç kere aç tokmu? Aynı şekilde çörek otu kürünün nasıl uygulanması?
Ay hıc sorma hastane açısından berbattt ya Uşak cok ama cok kısıtlı sen Mehmet akıf şanlıdan memnun kaldınmı canım ben kazım iltere gittim cok çabuk tepki veriyor ani çıkışları var pıskolojik olarak rahat hıssettırmedı bana yaZaten uşak da doğum yapmak ölüm gibi bişey. Belimden üç iğne yedim spinal. Millete iki yapıyolar kesmiyo bacım beni.
Bacım 2 bucuk su bardağı suyu kaynat içine 7 adet ortadan ikiye elinle bölüp incirleri at 15 dk kaynat bi kaba süzdür onu ben elekten süzdürüyorum. Sonra bidaha 2 bucuk su bardağı su kaynat üç tane orta boy havucu üçe dörde bölüp at onu da 20dk kaynat ılıyınca süzdürdüğün incir suyuna karıştır sabah akşam aç karna iki defa içBacım kac adet olacak bu havuçla incirler
Aman sakın bitkisel kürleri hafife alma hepsini aynı ayda deneme yumırtan kist yapabilir, karaciğerde alt ast değerlerini bozabilirBeynim yandı hepsini birbirine katıp yiyesim varArasaNillGerek bize yardım
Evet aşkım bu macundan eşlere de veren var ya da sadece çörek otu yağı veren de var eğer baba adaylarının da ihtiyacı varsaArasaNillGerek bişi dicem ben
10çk çörek otu (normal öğütülmüşünü bulamadım)
10çk tarçın bide alabildiğince bal döktüm karıştırdım macun gibi oldu. Bu sabah akşam 1 tatlı kaşığı mıydı
Hocam ocağın altı açıkta kalmış havuçlardan yarım bardak su çıktıBacım 2 bucuk su bardağı suyu kaynat içine 7 adet ortadan ikiye elinle bölüp incirleri at 15 dk kaynat bi kaba süzdür onu ben elekten süzdürüyorum. Sonra bidaha 2 bucuk su bardağı su kaynat üç tane orta boy havucu üçe dörde bölüp at onu da 20dk kaynat ılıyınca süzdürdüğün incir suyuna karıştır sabah akşam aç karna iki defa iç
Ona da bi kür yaptım amanın içinde yok yok. İkimiz de acılar içerisinde yiyoruzEvet aşkım bu macundan eşlere de veren var ya da sadece çörek otu yağı veren de var eğer baba adaylarının da ihtiyacı varsa
Aaaaa oldu mu şimdi buHocam ocağın altı açıkta kalmış havuçlardan yarım bardak su çıktıyrn yenisini yapacam
Üzgünüm beyler bu yolda her şey mübahhhhh !!!!!!!!!Ona da bi kür yaptım amanın içinde yok yok. İkimiz de acılar içerisinde yiyoruz
S kaç gun uygulayacam kuzum bide çörek otu kürü hakkındada Bilgin varmıBacım 2 bucuk su bardağı suyu kaynat içine 7 adet ortadan ikiye elinle bölüp incirleri at 15 dk kaynat bi kaba süzdür onu ben elekten süzdürüyorum. Sonra bidaha 2 bucuk su bardağı su kaynat üç tane orta boy havucu üçe dörde bölüp at onu da 20dk kaynat ılıyınca süzdürdüğün incir suyuna karıştır sabah akşam aç karna iki defa iç
Yok kız döker miyimAaaaa oldu mu şimdi buyok bi bardak cıkar incir suyuyla sabah iç onu sakın çöpe dökme veli nimet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?