- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
Mide bulantısı için biraz erken canım 6-7 haftadan sonra başlıyorKızlar sizce bu aralarda mide bulantısı olur mu? Midem ağzıma gelip kusamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantısı için biraz erken canım 6-7 haftadan sonra başlıyorKızlar sizce bu aralarda mide bulantısı olur mu? Midem ağzıma gelip kusamıyorum.
Çok yedim belki de ondan olduMide bulantısı için biraz erken canım 6-7 haftadan sonra başlıyor
Ay inşallah peşi sıra hepimiz sağlıklı gebelik haberleriyle sevinirizInsallah kuzucum insallah ben senden vok umutluyum ilk haber senden gelecek gıbı
Olabilir kız ne zaman test yapcan merak ediyorum seniiiiiiiiÇok yedim belki de ondan oldu
İiiinnsallahhhAy inşallah peşi sıra hepimiz sağlıklı gebelik haberleriyle seviniriz
Yarin eczaneden alırım belki kaset test alırım artık yeter para vermekten battımOlabilir kız ne zaman test yapcan merak ediyorum seniiiiiiii
Bize iyi haberlerle gelBu hanım kızınız kaçar yarın sabah doktora gideceğim,zabahın köründe iyi haberler alıp burda yazarım inşallah daha yatakta bir saat tavana bakacağım
Kuzumm senı unutmusum senden de coook umutluyum sen zaten bana direk hamıle gıbı gelıosun o pozıtıf testlerden sonraumutlandırmak gibi ıstemem ama sen bence pozıtıfsın gibime geliyorYarin eczaneden alırım belki kaset test alırım artık yeter para vermekten battım
Tadını beğenmedim. Geçende pazardan greyfurt aldım ziyan oldu yiyemedim
Tadını beğenmedim. Geçende pazardan greyfurt aldım ziyan oldu yiyemedim
İyi geceler canım tatlı rüyalarBu hanım kızınız kaçar yarın sabah doktora gideceğim,zabahın köründe iyi haberler alıp burda yazarım inşallah daha yatakta bir saat tavana bakacağım
İnşallahh kuzum zaten olmazsa yıkım olur burdaki arkadaslarim toplu enkaz aramaya gelirsiniz. Şaka bir yana hayırlısıı her şeyinKuzumm senı unutmusum senden de coook umutluyum sen zaten bana direk hamıle gıbı gelıosun o pozıtıf testlerden sonraumutlandırmak gibi ıstemem ama sen bence pozıtıfsın gibime geliyor
İnşallah canım başından savıp bir şey demezse çok üzülürüm cuma günü devletteki dr öyle yaptı akşamına özele randevum vardı onun da ameliyatı varmış ertelemek zorunda kaldım belki de iyi oldu. Devletteki sabah baktığında yumurtlama için daha erken demişti reglin 11. Günüydü oysaki ertesi günü akşamına pik görmüştüm amann bilemiyorum valla düşün düşün çoktur işinBize iyi haberlerle gel
Hayırlısı Allahtanİnşallahh kuzum zaten olmazsa yıkım olur burdaki arkadaslarim toplu enkaz aramaya gelirsiniz. Şaka bir yana hayırlısıı her şeyin
Canım barsa kasetlerde de çıkıyor silikte olsa boşa para verme erken gebeliğeYarin eczaneden alırım belki kaset test alırım artık yeter para vermekten battım
Pazarda alan teyzeye sordum 3 5 tane aldı tadını sordum eşim seviyor biz beğeniyoruz dedi adama dedim pazarcıya bir tane alıyorum tadına bakcam.Ay acı oluyor zaten yiyenler nasıl yiyor
Evet bende yarın eczaneden alırım fiyat bilen var mı arkaCanım barsa kasetlerde de çıkıyor silikte olsa boşa para verme erken gebeliğe
Sen sor ku,u doktoraİnşallah canım başından savıp bir şey demezse çok üzülürüm cuma günü devletteki dr öyle yaptı akşamına özele randevum vardı onun da ameliyatı varmış ertelemek zorunda kaldım belki de iyi oldu. Devletteki sabah baktığında yumurtlama için daha erken demişti reglin 11. Günüydü oysaki ertesi günü akşamına pik görmüştüm amann bilemiyorum valla düşün düşün çoktur işin
Artimed dışındakiler olur birkaç tane al amaEvet bende yarın eczaneden alırım fiyat bilen var mı arka
Sorcam canımSen sor ku,u doktora