- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- 83
Ya bencede erkeklerde ürolojiye gitmeli zaman kaybetmeme acısındancanım aslında yaşada baakmaksızın bebek düşünüldüğü dakika kontroller şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bencede erkeklerde ürolojiye gitmeli zaman kaybetmeme acısındancanım aslında yaşada baakmaksızın bebek düşünüldüğü dakika kontroller şart
Ben de bugün aşırı gaza geldim. Diğer ay bugün min 5 kilo gitmiş olacakAyy canımsınn amin inşallah kuzucum aynen bende bugün aşırı kararlıyım hiç kaçamak yapmadım bugün hedef koydum Ocak ayının bıtmesıne 20 gun var 20 günde en az 4 kılo gidecek
Bu testin markasi nedir.. t de grilesme var.. ben de illa gorurum..gormek istedigimdenBugün de kaset test yaptım , her ay hobim oldu:)
Böyle hayal meyal bi çizgi görüp içten içe sevinmek.. sonu kırmızı olsa da :)
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin olsunAaaaa geçmiş olsun allah bida göstermesin sağlıklı gebelik olsun üzme kendini asla
Bu testin markasi nedir.. t de grilesme var.. ben de illa gorurum..gormek istedigimdenBugün de kaset test yaptım , her ay hobim oldu:)
Böyle hayal meyal bi çizgi görüp içten içe sevinmek.. sonu kırmızı olsa da :)
Evet yani hirpalama kendini bos yere bende o hataya dusmustumherkes farklı bi şey söylüyo 3 gündür aynı sayıda mıyım ben 1 ocak çatladım. 10. Günde miyim yani
10. Gün bitmek bilmiyorduEvet yani hirpalama kendini bos yere bende o hataya dusmustum
Freely kaset test canım bu, dünde freely erken gebelik yapmıştım ama olsaydı bugün bir tık daha koyu olması gerekirdi sanki.Bu testin markasi nedir.. t de grilesme var.. ben de illa gorurum..gormek istedigimden
senin var mı çocuğun canımBen de 38...esim bugün yeter bence ben çocuk istemiyorum dedi. Ben de adetim bitsin çalışmalara başlayayım derken iki gündür bunu söylüyor. Yaşım 40 oldu bu yaştan sonra çocuğu ne yapacağız diyor.
sağol kuzummmm bakıcamomepaq10 omega3 içiyor canım sperm kalitesi için doktor verdi bende yutuyorum bagısıklıgı güclendiriyormus her gece yatmadan 1 kapsül
Gerci ben ust uste yapmadim ovulasyonu aralik 30 da oglen 2 de t daha koyuydu tam pikti 31 aralik oglen 2 de asiri siliklesmis yani 30 aralik gecesi de catlamis olabilir anca idrara gecmistir belki nasip.10. Gün bitmek bilmiyordu
Canım benım o senin kalbinin guzellıgın cok sagol ağlatacaksın beni gözlerim doldu amin inşallah canım cümlemize versin tüm güzellikleriAy insallah kuzum tanimasan bile baskasi adina empati yapip sevinebilecek kadar guzel kalbin var Rabbim sana misliyle versin insallah butun guzellikleri
Aa burda cizgi var ama bariz ilk 5 dakikada boyleyse varFreely kaset test canım bu, dünde freely erken gebelik yapmıştım ama olsaydı bugün bir tık daha koyu olması gerekirdi sanki.
Dün yapmıştım umutlandım bugün yaptığımda bi şey çıkmadıAa burda cizgi var ama bariz ilk 5 dakikada boyleyse var
Zaten bende regl mi olcam hamilemiyim derken hormonlarda coştu. Aglamaya basliyorum sonra duygusallik hamilelikten mi acaba diye guluyorum sonra tekrar regl de olsam duygusallasiyorum ondan degildir diye yine agliyorum deli gibi oldumCanım benım o senin kalbinin guzellıgın cok sagol ağlatacaksın beni gözlerim doldu amin inşallah canım cümlemize versin tüm güzellikleri
Sen yaparsın vallaha. O azimi görüyorum başarırsınBen de bugün aşırı gaza geldim. Diğer ay bugün min 5 kilo gitmiş olacak
Ama dun erken gebelik yapmissin bugun kaset test ondan cikmamis olabilir miDün yapmıştım umutlandım bugün yaptığımda bi şey çıkmadı
Ahaha bunuda gebelik belirtisine bağlıyoruz demin diyecektım bende acaba duygusallık belirti olabilirmi diye 5 dakka önce ağlamaklı 5 dakka sonra gülmeli bende bide ani parlama oluyor ya bazen periler bazen de iyi saatte olsunlar geliyor tövbe tövbeZaten bende regl mi olcam hamilemiyim derken hormonlarda coştu. Aglamaya basliyorum sonra duygusallik hamilelikten mi acaba diye guluyorum sonra tekrar regl de olsam duygusallasiyorum ondan degildir diye yine agliyorum deli gibi oldum