- 3 Ekim 2023
- 689
- 313
- 23
canım seni çok iyi anlıyorum bende 38 yaşındayım benim bi çocuğum var 13 yaşında bnim ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok ilk evliliği bizimde 5. ay bu bu ayla birlikte 6. ayımız olacak bizimde henüz olmadı ben yaştan dolayı ilk aydan gittim doktora seninle aynı durumdayız doktor bana da aynı şeyleri söyledi yumurtalık rezervileriniz çok iyi durumda yaşınızdan 7 8 yaş daha genç dedi amh 4 çıktı benim bakılan değerlerin hepsi normal eşinize de bakalım dedi ve eşimde sperm hareket ve morfoloji düşük çıktı biraz varikosel var dediler birisi amaliyat dedi ayrı iki doktor şimdilik gerek yok dedi bekliyoruz bizde işte takviler vs vs 6 ayı tamamlayalım tekrar gelin dedi doktor ben hgs çektireceğim birde bakalım inşallah olur ben sana nacizane tavsiyem eşinde bi gitsin görünsün derim yaş faktörümüz olduğu için biraz elimizi çabuk tutmamız gerekiyor yani önemler içinkuzum 39 olucam haziranda. 9 aylık evliyim. Bende hiçbir sorun yok amh im fln fln yaşıma göre çok çok iyi yumurta sayım rezervim hormonlarım doktorlar bile şaşırdı bu yaşta böyle diye.Hiç çocuğum yok.Allahın izniyle ilk olacak.. Sadece az tsh ım yüksekti o da sınır içerisinde ama 2 2,5 altı olursa ii olur dedi drlar ilaç kullandım düşmüştür tekrar baktırmadım. Eşimde bir sorun var mı hiç bilmiyorum o hiç gitmedi kontrole fln. Bu ay 6.denememizdi. Kendimize söz verdik 1 sene olmazsa detaylı testlere girişicez.Evet belki acele ediyoruz dr lar da acele etmeyin stress yapmayın dio ama elde değil :)