- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- 83
saya saya bitirdik resmenGeçen aya göre bakarsak cumartesi adet bekliyorum. Ama hiç belli olmuyo 25. Gün de 38. Gün de olduğum oldu normal test yapacağımız gün bugündü vay bee ne çabuk geldi (1 ay gibiydi)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saya saya bitirdik resmenGeçen aya göre bakarsak cumartesi adet bekliyorum. Ama hiç belli olmuyo 25. Gün de 38. Gün de olduğum oldu normal test yapacağımız gün bugündü vay bee ne çabuk geldi (1 ay gibiydi)
Amin bebeğim senin de hayırlı kandillerin olsun açsam mi napsam ki bilemedimSen açsana canım geçen sene ocağı sen açmıştın şubatı da ben çokta bereketli uğurlu gidiyordu ta ki depreme kadar ( Allah yaşatmasın birdaha .
Herkese hayırlı kandiller olsun .
canım günaydın bulunduğun ilde kadın doğum hastanesi yokmu devlete bağlı varsa orda ver testni 2 saatte çıkarGerçekten sonucumu hala göremedim ve kan vericem bugün artmış mı diye @BernaBegum
Burda da adet olanlar açılmasını bekliyor canım şşmdiye kadar açılması lazımdı hatta sen aç bari eski yeni hepimiz devam ederiz yine . İnşallah adet olmayanlar burdan anneler grubuna geçerler tabi o başkaAmin bebeğim senin de hayırlı kandillerin olsun açsam mi napsam ki bilemedim
Aynen o çok sinir bozucu hem bebek yok hem gecikiyorsun neden yaniBiraz uzandim haffledi sukur icmedm gelcekse erken gelsede unutlanmasam bari
Canım var var olmasına da çalıştığım yerin henüz hamileliğimden haberi yok ve 1 ay kadar daha olmamalı dolayısıyla işe geç gelme gibi bir durumum da yok ondan erkenden sağlık ocağında vermek zorunda kalıyorum. Allah nasip eder de sağlıkla önümüzdeki haftayı geçirirsek mercimekle ayın 23 üne doğrudan takip edilmek üzere özel hastaneden doktoruma randevu aldım. O zamana kadar inşallah fıtık olmam sağlık ocağı sonucunu beklerkencanım günaydın bulunduğun ilde kadın doğum hastanesi yokmu devlete bağlı varsa orda ver testni 2 saatte çıkar
aslınsa sağlık ocağına verdiğin tahlillerde ertesi gün saat 10 11 arası çıkması lazım da seninki neden hala çıkmadı onu anlamadım canım sen bi bahane bul bence dişim ağrıyor de mesela 1 saat git gel hastaneye :)Canım var var olmasına da çalıştığım yerin henüz hamileliğimden haberi yok ve 1 ay kadar daha olmamalı dolayısıyla işe geç gelme gibi bir durumum da yok ondan erkenden sağlık ocağında vermek zorunda kalıyorum. Allah nasip eder de sağlıkla önümüzdeki haftayı geçirirsek mercimekle ayın 23 üne doğrudan takip edilmek üzere özel hastaneden doktoruma randevu aldım. O zamana kadar inşallah fıtık olmam sağlık ocağı sonucunu beklerken
Valla bilmiyorum verdim kanı 9 ocakta hala tüm kanlarım çıktı bir beta çıkamadı. Bugün de kontrol için sabah sağlık ocağına verdim ya kuşum çok da kan vermek istemiyorum. Bakalım ayın 9 unda betam kaçmış hep birlikte ayın 12 sinde falan öğreneceğiz dkfjdfjdfaslınsa sağlık ocağına verdiğin tahlillerde ertesi gün saat 10 11 arası çıkması lazım da seninki neden hala çıkmadı onu anlamadım canım sen bi bahane bul bence dişim ağrıyor de mesela 1 saat git gel hastaneye :)
Aç biz geliriz 2 güneAmin bebeğim senin de hayırlı kandillerin olsun açsam mi napsam ki bilemedim
Ben bi kere vermiştim 4gün sonra çıktı sonuç tabi o arada dayanamayıp özele vermiştimValla bilmiyorum verdim kanı 9 ocakta hala tüm kanlarım çıktı bir beta çıkamadı. Bugün de kontrol için sabah sağlık ocağına verdim ya kuşum çok da kan vermek istemiyorum. Bakalım ayın 9 unda betam kaçmış hep birlikte ayın 12 sinde falan öğreneceğiz dkfjdfjdf
Yok kuzum geç döllenme oluyor bende doktora gittim 6 haftalık sın dedi betama baktı 80 hop geri attı beni cumartesi yeni 6 haftalık oluyoruz ay inşallah bu ay seninde güzel haberini alırız yaAmin kuzucum bunlar hormonal dogal sureclerimiz meme hassasiyeti benimde var dokunmadigim surece sikinti yok bir o var dogru baska da birsey yok. Bende en son pazartesiye kadar beklemek istiyorum olacaksa garanti olsun. Yalniz soyle birsey var sat 9 aralik ben eger hamileysem ve pazartesiye kadar beklersem 38. Gun oluyor nerdeyse 6 haftalik hamile mi olmus olcam
Oyle canim elimdeki testlerim miratech kaset test iyice gecsin de yoksa varsada gostermez cunku. Hem belki regl olurum o zamana kadarBencede sen pazartesiy kadar bekle daha net olsun sonuç bu şekilde test negatif çıktığı zaman acaba pozıtıfe dönermi diye düşünüyor insan regl gelse sıkıntı yok ama adet gecikince kafada soru işaretleri oluyor evet aşagı yukarı öyle bişey oluyor canım
Insallah kuzum cogunuzun surecini ne yasadigini anlattigi kadariyla biliyorum kendim icin ne istiyorsam herkese de dua ediyorum. Sende neler yasadin geldin buralara Allah bebisine de sanada saglik versinYok kuzum geç döllenme oluyor bende doktora gittim 6 haftalık sın dedi betama baktı 80 hop geri attı beni cumartesi yeni 6 haftalık oluyoruz ay inşallah bu ay seninde güzel haberini alırız ya
Amin canım inşallah birebir aynı gidiyoruz şimdiye kadar inşallah seninde bu ay sonucun güzel olurInsallah kuzum cogunuzun surecini ne yasadigini anlattigi kadariyla biliyorum kendim icin ne istiyorsam herkese de dua ediyorum. Sende neler yasadin geldin buralara Allah bebisine de sanada saglik versin
Gec dollenme demek gec yumurtlama demekmis zaten bu ay gec yumurtlama oldu normal bat tarihim 36. Gune kaydi
Insallah bebisim hayirlisi olsunAmin canım inşallah birebir aynı gidiyoruz şimdiye kadar inşallah seninde bu ay sonucun güzel olur
inşallah sağlıkla ilerler kuzumValla bilmiyorum verdim kanı 9 ocakta hala tüm kanlarım çıktı bir beta çıkamadı. Bugün de kontrol için sabah sağlık ocağına verdim ya kuşum çok da kan vermek istemiyorum. Bakalım ayın 9 unda betam kaçmış hep birlikte ayın 12 sinde falan öğreneceğiz dkfjdfjdf
Aminnnn inşallah canım benim Allah razı olsuninşallah sağlıkla ilerler kuzum
Açayım bari güzelimBurda da adet olanlar açılmasını bekliyor canım şşmdiye kadar açılması lazımdı hatta sen aç bari eski yeni hepimiz devam ederiz yine . İnşallah adet olmayanlar burdan anneler grubuna geçerler tabi o başka
Umarım gerek kalmaz anneler topigine geçersinAç biz geliriz 2 güne