Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahhaha her şey test yapmam yönündeTestbadim senı sabah uyarayım test yapma dıye yazayım şuraya dedim başkasını etiketlemişimdemekki sen test yapacaksın klavye bile engel oluyor bana
![]()
Buldum msjını@yaseminn35 testbadicim gunaydın test yapmadan durabildinmi bugün senı sabah erkenden durdurayım dedim duuuurrr![]()
Merhaba kuzum Ay test yapınca beni de etiketle merak ettim inşallah bebişin senledirGunaydin Guncelleme: döngü 34. Gun catlama 11. Gun tertemiz uyandim hala regl yok bebislerim testte yapmiyorum. Kandil gecemiz mubarek olsun bu yil hepimiz hayirlisiyla hamile kalalim insallah.
Aklimdasin kuzum gecen sana baktim ne yapti diye zaten. Hepimizin insallah bebisleri gelir bekliyorum test yapmadan simdilikMerhaba kuzum Ay test yapınca beni de etiketle merak ettim inşallah bebişin senledirben adet oldum bitti bile
Gunaydın canım hatırlı kandıller olsun inşallah herhangi bir regl belirtisi varmı?Gunaydin Guncelleme: döngü 34. Gun catlama 11. Gun tertemiz uyandim hala regl yok bebislerim testte yapmiyorum. Kandil gecemiz mubarek olsun bu yil hepimiz hayirlisiyla hamile kalalim insallah.
Sen açsana canım geçen sene ocağı sen açmıştın şubatı da benŞubat topigi açacak olanınız yok mu kızlar ya varsa açsın hemen lütfen![]()
Benım göğüs hassasiyetim var ve cinsel istek artışı regl belirtilerim ikisideAhahahhaha her şey test yapmam yönündesabah ped taktım ne olur ne olmaz diye bu arada şiddetli ağrım falan gitti hepsi hafif sızı şeklinde kaldı
Bende demin yulaflı peynirli omlet yaptımBuldum msjınısabahları zor yetişiyorum bide sağlıklı besleneyim diye kahvaltı yapıp çıkıyorum hiç testlik vaktim olmuyo kuzu
Regl agrilarim gecti ama yinede regl gelebilir belli olmaz canim. Belirti olarak hicbirsey yok acikcasi ne hamilelik ne adet hicbiri.Gunaydın canım hatırlı kandıller olsun inşallah herhangi bir regl belirtisi varmı?
Benimde göğüs hassasiyeti ve cinsel istekte artış varRegl agrilarim gecti ama yinede regl gelebilir belli olmaz canim. Belirti olarak hicbirsey yok acikcasi ne hamilelik ne adet hicbiri.
Amin inşallah kazasız belasız bir yıl olsun depremsiz felaketsiz huzurlu bir sene geçirelim bu mübarek günde deprem şehitlerimizi unutmayalım ruhlarına el FatihaHanımlar bu kandilde kendimize birbirimize dualar edelim inşallah rabbim kabul eder ,yarın üç ayların başlangıcı bizler için ülkemiz için güzel bir yıl olsun![]()
Amin kuzucum bunlar hormonal dogal sureclerimizBenimde göğüs hassasiyeti ve cinsel istekte artış varutandım
bunlar benim her zamanki regl belirtileri normalde 14 Ocak pazar ama ben 13 ocakta bekliyorum regli çünkü hep bir gün öne atıyor benim.bu Kandil gününün yüzü suyu hürmetine rabbim mucizelerini göstersin inşallah
![]()
Bencede sen pazartesiy kadar bekle daha net olsun sonuç bu şekilde test negatif çıktığı zaman acaba pozıtıfe dönermi diye düşünüyor insan regl gelse sıkıntı yok ama adet gecikince kafada soru işaretleri oluyor evet aşagı yukarı öyle bişey oluyor canımAmin kuzucum bunlar hormonal dogal sureclerimizmeme hassasiyeti benimde var dokunmadigim surece sikinti yok bir o var dogru baska da birsey yok. Bende en son pazartesiye kadar beklemek istiyorum olacaksa garanti olsun. Yalniz soyle birsey var sat 9 aralik ben eger hamileysem ve pazartesiye kadar beklersem 38. Gun oluyor nerdeyse 6 haftalik hamile mi olmus olcam
Geçen aya göre bakarsak cumartesi adet bekliyorum. Ama hiç belli olmuyo 25. Gün de 38. Gün de olduğum olduBenım göğüs hassasiyetim var ve cinsel istek artışı regl belirtilerim ikisidebenim 14 Ocak pazar regl günüm ama ben 13 Ocak cumartesi bekliyorum çünkü hep bi gün öne atıyor benim
Süper ben de bugün kahvaltı yaptım akşama sadece salata yiyecem. Bir gün sert bir gün normal kendimi dengeliyorumBende demin yulaflı peynirli omlet yaptımYanınada domates aralıklı oruca başladım bugün