Teşekkür ederimTest yapmaya devam et bazı kişilerde yumurtlama bir kaç gün sürebiliyor. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTest yapmaya devam et bazı kişilerde yumurtlama bir kaç gün sürebiliyor. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın canım
İnşâllah ben femara kullandım bu ay + inofolic pkos var paketli gıda akşam yemesi şeker tuz kestim tüm tuşlara bastımİnşallah güzel sonuç alırız![]()
İçme kuzum diren sıcak tut kendiniYaa ayy inşallah bakalmcok yogun agrilarim nerdeyse ilac iccem o kadar ama hayrlisi belli de olmaz dedigin gbi
Hadi hayırlı olsun inşallah tutar da güzel haberini alirizSaatlerim tutarsız ondan muhtemelen her gün 3 gibi yapmam gerekiyor ama bu akşam yaptığım en sonuncu.
Gösterebilir. Bunu bi yerden okumuştum. O yüzden riske atmayın gün aşrı deneyinCanım ya şey sorucam şimdi benim düzenli diye reglin 11.günü anca akıntılar falan başlıyor. Ama soğan küründen dolayı yumurtlama zamanı da olsa silik gösterir mi
Kuzu ucunda zor tutuyorumSenın su adet yemenden mi geliyor ne gelmedi bi turlu aman gelmesin deeyer bebiş yoksa erken gelsin ama bende Baktım Şubat topıgı bulamadım
Zaten yarın da kullanıp bırakacağım canım ovü döneminde testi etkilemesin diyeGösterebilir. Bunu bi yerden okumuştum. O yüzden riske atmayın gün aşrı deneyin
Her yeni gün yeni umut
Benim tuşlar ezildi be canım sen sadece basıyorsun benim gibi ezmiyorsunİnşâllah ben femara kullandım bu ay + inofolic pkos var paketli gıda akşam yemesi şeker tuz kestim tüm tuşlara bastım![]()
Kürü demiyorum kuzum. Ovulasyon testi pik göstermeyip yumurtlanabiliyormuş. Kimi aylarda hep silik çıkıyormuşZaten yarın da kullanıp bırakacağım canım ovü döneminde testi etkilemesin diye
31 aralık yumurtlama 1 ocak çatlama kuzum.Her yeni gün yeni umutne olacağını bilemeyiz. Bu arada ovü sonrası kaç gün oldu ki
Kız alemsin
Keşke canım ama saglıkla gelsinler de valla şu an geçmek bilmeyen günler saatler yavrularımızı kucağımıza aldığımızda hızla geçecek ve bu zamana kadar olan hasretimizi dindirecekler inşallahKuzucum ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım terrrtemiz bi negatıf çıktı benım dıger adet 14 ocakta başlıyor 18 de bıtıyor sonrakı adetim şubata denk geliyor yanı Ocak ayı çoktan gecmıs olacak benım bu ay olmasa şubata kaldı hamıle kalırsam bile Şubat ayında ögrenıcem gecıcek yani Ocak ayı kuzucum ahh keşke regl gelmese hamıle olsakta şubatlara kalmasak
Du bakalım varsa cuma netleşir gibime geliyo. Heran her şey olabilirKız alemsinayy bende regli iple çekıyorum olsada yeni umut dönemi başlasa diye
![]()
Ohooo daha var balım şimdiden yapıp canını ne sıkıyorsun en erken regle beş kala başlaman lazım testlere31 aralık yumurtlama 1 ocak çatlama kuzum.
9ay ben nasıl bekleyecemKeşke canım ama saglıkla gelsinler de valla şu an geçmek bilmeyen günler saatler yavrularımızı kucağımıza aldığımızda hızla geçecek ve bu zamana kadar olan hasretimizi dindirecekler inşallah![]()
Reglime 3 gün kaldıOhooo daha var balım şimdiden yapıp canını ne sıkıyorsun en erken regle beş kala başlaman lazım testlere
Aaa bilmiyordum onu zaten ayıptır söylemesi regl biter bitmez bir dolu bir boş başladık bizKürü demiyorum kuzum. Ovulasyon testi pik göstermeyip yumurtlanabiliyormuş. Kimi aylarda hep silik çıkıyormuş
En doğrusunu yapıyosun ben ovulasyonu yapmıyorum zaten. Geçen ay 1 tane yaptım o da pik günüydü. Reglin gelmesi bende düzene girmedi kuzu kürtajdan sonra. Ben şeye göre hesaplıyorum yumurtlamadan 14gün sonra yumurta atılır. Ona göre cumartesi adet olmam lazımAaa bilmiyordum onu zaten ayıptır söylemesi regl biter bitmez bir dolu bir boş başladık bizbakalım nasip artık